inzercia, predaj, predám, bazár

Digitálne piano - Yamaha YDP 163 Arius WH Ash SET White Ash

Kategória: Klávesové nástroje

Predám set - digitálne piano Yamaha YDP163 Arius + luxusná čalúnená sedačka ku klavíru Bespeco SG1 biela + slúchadlá.

Všetko je ako nové, zakúpené v 2019, používané spolu len pár hodín. V 100% top stave, bez poškodenia a opotrebenia!

LEN OSOBNÝ ODBER V GBELOCH!!! (okres Skalica)

Digitálne piano pre začínajúcich i pokročilých klaviristov, plne zodpovedajúce požiadavkám, kladeným na nástroj pre študentov umeleckých škôl. Tento nástupca známej série YDP162 disponuje 88-klávesovou klaviatúrou Grand Hammer 3.

O autentický zvuk sa stará tónový generátor Pure CF Sound. Piano ponúka 10 hlasov, 192 hlasovú polyfóniu, nový vylepšený reverb a damper resonance, funkciu stereophonic optimizer, možnosť nahrávania a ukladania skladieb do sekvenceru na 2 stopy, alebo inteligentné ovládanie Acoustic Control a Acoustic Optimizer.

Ďalej je vybavené integrovanou knižnicou s 10 prednastavenými skladbami a spevníkom s 50 piano skladbami, reproduktormi 2x 20 W, alebo módom Duo, ktorý umožňuje vytvorenie dvoch nezávislých klaviatúr, čo je ideálne pre študenta a učiteľa.

Tiež disponuje konektorom USB pre pripojenie k PC. Pre zariadenia s iOs je k dispozícii na stiahnutie aplikácia, pomocou ktorej sa dájú rozšíriť klávesy o ďalšie funkcie po pripojení iOs zariadenia ku klávesom (kábel je súčasťou predaja).

Rozmery 1357 x 845 x 422 mm. Hmotnosť 42kg. Farebné prevedenie: White Ash

Bližší popis tu:
Digitálne piano - Yamaha YDP 163 Arius WH Ash SET White Ash
Podobné inzeráty
Yamaha digitálne piano YDP Arius
Predám digitalne piano Yamaha Arius YDP, vid. obrázok. Kladivkova mechanika. Takisto stolicku original v rovnakej farbe.
Digitálne piano YAMAHA YDP-143
Predám digitálne piano v perfektnom stave. Kupované v Muzikeri v roku 2019. Hrala na ňom dcéra, žiačka prvých 4 ročníkov ZUŠ. Čierna matná farba. Piano má krásny zvuk a výbornú klaviatúru. Možnosť zapojiť až 2 sluchádlá súčasne, ideálne pre tiché domáce hranie bez vyrušovania susedov. Detailná špecifikácia napr. tu: Samozrejmosťou je možnosť odskúšania. Súčasná rada rovnakého piana stojí okolo 950 eur (
Roland FP-10 SET Digitálne stage piano+záruka v obchode 550€
Dobrý deň, Predám toto kvalitné digitálne piáno kúpené v kamennej hudobnej predajni Muziker v Košiciach. Piáno som si kúpil pre seba po konzultácii s odborníkom, ale pracovné povinnosti mi nedovolia venovať sa momentálne hudbe a preto ho predávam. STAV: bez jediného škrabanca a celý čas zakryté, aby naňho nesadal prach. Set tvorí piáno + drevený stojan + slúchadlá + pokrývka proti prachu. POPIS: 1x Prenosné digitálne stage piano zo série FP. FP-10 predstavuje najkompaktnejšie digitálne piano s 88 klávesami vo svojej triede. Cenovo dostupné piano je vybavené klaviatúrou PHA-4 Standard s autentickým pocitom pri hre, klavírnymi zvukmi Roland SuperNATURAL, zabudovanými reproduktormi a slúchadlovým výstupom. Navyše piano obsahuje Bluetooth pripojenie. Vďaka kompaktnému dizajnu je vhodné pre domáce používanie a to pre začínajúcich aj pokročilých klaviristov. 1x Drevený stojan pre stage piano Roland FP-10. 1x slúchadlá Lewitz HP710 Dynamické uzatvorené slúchadlá poskytujú širokú frekvenčnú odozvu od 10 Hz do 26 kHz. Sú vybavené výkonnými 40 mm meničmi a konštrukciou, ktorá poskytuje pohodlie a izoláciu od okolitého hluku. Slúchadlá sú vybavené 3 m káblom s 3,5 mm stereo jack konektorom /balenie obsahuje redukciu na 6,3 mm jack/. Driver: 40 mm. Citlivosť: 99 dB. Impedancia: 32 Ohm. Frekvenčná odozva: 10 Hz - 26 kHz. Maximálny výkon: 600 mW. Menovitý výkon: 300 mW. Hmotnosť: 260 g. Farba: Black 1x Elegantný, jednoduchý, atraktívny, ale aj prekvapivo efektívny kryt sa hodí na dĺžku štandardnej 88-klávesovej klávesnice. Klávesnicu účinne chráni pred prachom a nečistotami. Ručne prešívané okraje produktu Piano Key Dust Cover dodávajú eleganciu aj samotnému nástroju. Fotky sú ilustračné z predajne muziker vrátane vlastných. V prípade záujmu ma môžete kedykoľvek zastihnúť na tel. č. . Osobný odber v Košiciach, prípadne pri serióznej dohode viem priviezť v rámci východu.
Yamaha Arius elektrické piano
vo veľmi dobrom stave, malo používané, bez poškodenia predam Yamaha Arius YDP-144B elektrické piano v originálnom balení.
Yamaha NP-32 B Digitálne stage piano
Stage piano s tenkým dizajnom a odľahčenou hmotnosťou pre jednoduchý transport. NP-32 je štýlové, jednoduché a ľahko prenosné stage piano so 76 klávesami štandardnej veľkosti a klaviatúrou Graded Soft Touch GST. O zvuk tohto piana sa stará známy tónový generátor značky Yamaha - AWM Stereo Sampling s polyfóniou 64 hlasov. Piano dáva na výber z 10 zvukov, medzi ktorými môžete nájsť klasické piano, elektrické piano, organ, sláčikové nástroje, vibrafón a iné. Zvuk je môžné navyše obohatiť o jeden z 4 typov reverbu. Samozrejmosťou je aj funkcia Dual/Layers a vstavaný metronóm. Interná pamäť piana dovoľuje nahrávať jednu vašu skladbu s obsahom až 7000 nôt. NP-32 je piano vybavené jedným výstupom pre slúchadlá, vstupom pre sustain pedál, ktorý nie je súčasťou balenia a konektorom USB to Host. O zvukovú projekciu sa stará dvojica reproduktorov s výkonom 2x6W. Piano je možné napájať adaptérom (je súčasťou balenia) alebo 6x AA batériami s výdržou až 16 hodín. Rozmery: 1244 x 105 x 259 mm, hmotnosť: 5,7 kg. Farebné prevedenie: Black. Nevhodný darček Len osobný odber Čadca
Kúpim digitálne piano yamaha ydp S52-54
Kúpim digitálne piano yamaha ydp S52, alebo S54. ďakujem za ponuky.