inzercia, predaj, predám, bazár

digitálny prijímač openbox S1

Kategória: Ostatné audio video

Predám dva kusy HD satelitný digitálny prijímač openbox S1,s dialkovým ovládaním.cena 5 eur za kus,kontakt na mail,osobný odber.
digitálny  prijímač openbox S1
Podobné inzeráty
Predám DVB-S2 HD SAT prijímač Openbox S3 Mini HD
Predám HD satelitný digitálny DVB-S2 prijímač Openbox S3 Mini HD s čítačkou kariet a RF modulátorom (1. - 12. kanál VHF + 21. - 69. kanál UHF - možnosť umiestniť do STA - spoločnej antény alebo pre staršie televízory). Čítačka kariet, USB, RF (VHF + UHF) modulátor, HD Full HD (1920 x 1080), DVB-S2 1x, HDMI, SCART pomocou A/V redukcie, LAN RJ45, USB port, po doplnení WiFi USB. Openbox S3 Mini HD je dalším modelom v rodine Openbox, tentoraz však aj s multimediálnymi funkciami ako je napr. DLNA, streamovanie do Android telefonu, prehrávanie IPTV obsahu. Je znovu doplnený o žiadaný servisný port RS232, vo výbave má aj RF modulátor pre pripojenie starších TV a má aj LNB out pre pripojenie ďalšieho sat. prijímača. Obrovský úspech predošlého modelu Openbox S1, S2 a S2 Mini HD predurčuje úspech aj jeho novému modelu, opäť už vo Full HD kvalite a rozmerovo ešte menší - Openbox S3 Mini HD. Prijímač má malé rozmery, čiže aj nižšiu hmotnosť a balenie. Externý zdroj je riešený cez dodávaný 12 V adaptér, čiže prijímač je možné použiť aj na cesty, buď do auta, alebo napr. karavanu, prípadne na chatu, kde máte len 12 V. Medzi jeho ďalšie prednosti patrí podpora spojenia cez Wifi adaptér (nutné dokúpiť) a možnosť nekódovaného nahrávanie (nahrávku prehráte aj v PC). Nový Openbox S3 Mini HD získal podporu HDTV, DVB-S2, rovnako ako algoritmov MPEG-2 / MPEG-4. -Moderný procesor 400MHz - MIPS (Dual core) -Kompatibilita so štandardy DVB-S, DVB-S2, MPEG2 / MPEG4 HDTV -Time-Shift režim, Automatická aktualizácia -Stabilné PVR funkcie -Režim vyhľadávania transpondérov a rýchle hľadanie -Dostupnosť dvoch USB host portov-2.0 pre rôzne zariadenia -Podpora pre disky cez USB-hub -Kompatibilita so systémami FAT16/FAT32/NTFS -Prehrávanie filmov v AVI, MKV -Prezeranie fotografií JPEG a MP3 -Vstavaný súborový manažér -Digitálny výstup HDMI s 1080p -Režim "Duálny displej" cez RF out, alebo AV out -Ethernet port -Aktualizácie softvéru cez USB -Maximálny komfort a rýchlosť práce prijímača -Plná podpora slovenčiny Medzi ďalšie prednosti patrí možnosť zapojenia dvoch TV súčasne (samozrejme na oboch TV sa pozerá to isté), jeden TV môžete pripojiť cez HDMI výstup a druhý cez AV OUT výstup, pomocou káblu jack/cinch (nie je v balení), alebo ak Váš TV neobsahuje ani cinch ani Scart vstup, tak cez RF out výstup prijímača. Píšte na formulár nižšie...
Satelitný prijímač VU+SololSE
VU+ Solo SE V2 Prijímač VU+ Solo SE V2 sa radí do strednej triedy linuxových satelitných prijímačov. Prostredníctvom tohto FULL HD, digitálneho, linuxového, satelitného prijímača môžete sledovať satelitné vysielanie v HD aj SD rozlíšení. Druhá verzia VU+Solo SE V2 má narozdiel od prvej verzie tohto modelu rozšírenú flash pamäť na dvojnásobok t.j na 512MB a má jeden vymeniteľný dual satelitný tuner tzn. že je ho možné využívať ako dvojtunerový satelitný prijímač. Linuxový satelitný prijímač Solo SE V2, pracuje na operačnom systéme Enigma2. Prijímač VU+ Solo SE V2 je dodávaný v čiernom a aj v bielom farebnom prevedení. vu-se_1 Veľkosťou patrí VU+ Solo SE V2 medzi menší model no výkonovo je silný nakoľko má až 1,3GHz dvojjadrový procesor a hravo zvládne popri bežných linuxových funkciách aj prehrávanie Full HD multimédii a aj multimediálne rozhranie KODI. vuplus_porovnanie VU+ Solo SE V2 je vhodný aj pre zabudovanie za TV nakoľko môžete k nemu pripojiť aj externé IR čidlo. Pomocou externého IR čidla a diaľkového ovládača môžete prijímač po zabudovaní za TV ovládať. solo15w_right_small Prijímač VU+ Solo SE V2 je osadený výkonným mipsel procesorom Broadcom o frekvencii jadra 1,3Ghz (3000DMIPS), doplnený o operačnú pamäť 1Ghz DDR3 RAM a 512 MB Flash pre nahrávanie operačného systému enigma2 a ďalších doplnkov(pluginov/addonov/skinov a pod). solo15b_left_small Procesor ma rovnaký výkon ako modely SOLO2 a DUO2 . bezproblémovo zvláda prehrávanie FULL HD videí a iných aplikácii vyžadujúcich vyšší výkon procesora. Pre dekódovanie má prijímač jednu softvérovo upraviteľnú UNI čítačku dekódovacích kariet a má aj jeden CI slot pre vloženie dekódovacieho modulu. Prijímač nemá žiadný displej má iba jednú indikačnú LED diódu . solo15b_rear_small Prijímač môžete pripojiť ku LCD alebo plazmovej TV pomocou HDMI kábla alebo aj ku starším TV pomocou kábla cinch. Ku dvom USB portom 2.0 môžete pripojiť USB komponenty ako USB HDD/USB wifi/USB tuner DVB T2/C a pod. Prijímač má aj e-SATA konektor pre pripojenie e-SATA HDD. Prijímač môžete pripojiť ku internetovej sieti pomocou ethernetu 10/100Mbit a LAN kábla, ku wifi sieti za pomoci wifi USB adaptéra, alebo ku mobilnej internetovej sieti pomocou kompatibilného 3G USB modemu. Nahrávať a prehrávať multimediálne súbory – hudbu-filmy-obrázky (MKV, DivX, XviD, AVI, MOV, TS, x264, VOB,MP4, MP3, JPG, PNG a ďalšie) môžete z USB HDD, USB kľúča, e-SATA HDD, alebo sieťového disku. Prijímač môžete ovládať cez internetovú sieť prostredníctvom webového rozhrania prijímača. Taktiež môžete streamovať TV vysielanie do PC/Tabletu/Smartfónu. Nakoľko prijímač pracuje na OS Enigma2 tak inštalácia pluginov a skinov je samozrejmosťou. Funkcie prijímača sa môžu rozširovať doinštalovaním rôznych ďalších pluginov napr: DLNA, internetové rádia, Youtube, CSFD, ArchívyCZ/SK a veľa ďalších… Prijímač podporuje funkciu PIP (obraz v obraze) 2xHD.
Satelitný prijímač AB CryptoBOX 600 mini HD - nový
AB Cryptobox 600HD mini je jednotunerový, digitálny, FULL HD, satelitný prijímač umožňujúci príjem satelitného vysielania v SD aj HD rozlíšení. Prijímač AB Cryptobox 600HD mini je v podstate zmenšená verzia verzia prijímača AB Cryptobox 600HD. Funkcie prijímačov AB Cryptobox 600HD mini a AB Cryptobox 600HD sú úplne rovnaké. Hlavný rozdiel medzi prijímačmi je iba vo veľkosti prijímača. Prijímač AB Cryptobox 600HD mini je stavaný pre zabudovanie na zadnú stenu TV. Prijímač AB Cryptobox 600HD mini má externé IR čidlo s displejom, ktoré slúži na komunikáciu prijímača s diaľkovým ovládačom. Toto čidlo sa prilepí obojstrannou lepiacou páskou na prednú stranu rámu TV. Tým prijímač schováte a môžete ho bezproblémovo ovládať. Externý displej zobrazuje čas a číslo programu. Externý displej s IR čidlom obsahuje aj LED diódu ktorá Vám indikuje stav prijímača: standby/pracovný režim. Prijímač AB Cryptobox 600HD mini poháňa dvojjadrový procesor o takte jadra 600Mhz doplnený o 128MB rýchlej pamäte DDR3. To zaručuje dostačujúci výkon a rýchlosť prijímača. Prijímač ma zabudovaný jeden satelitný tuner podporujúci vysielanie v Mpeg2 a Mpeg4. Pre dekódovanie je v prijímači zabudovaná jedna UNI čítačka dekódovacích kariet, vhodná pre karty – Skylink Irdeto, Skylink ICE, CSLink Irdeto, Freesat UPC CRW a Freesat UPC ICE. Prijímač nespolupracuje s kartami Skylink Irdeto Standart M7! Pomocou EPG si zobrazíte TV program na 7 dní dopredu, taktiež si pomocou neho jednoucho načasujete nahrávanie požadovanej relácie. Pre ladenie programov môžete využiť funkciu rýchleho vyhľadávania programov FASTSCAN pre satelitného providera Skylink . Prijímač nahráva zakódované nahrávky, tieto je však možné odkódovať v špeciálnom programe PC TOOL ALI, takto odkódované nahrávky je teda možné prehrať aj v PC. Môžete nahrávať jeden kódovaný program a druhý kódovaný, alebo nekódovaný program v rámci toho istého transpondéru môžete pozerať. Mimo nahrávok môžete prijímačom prehrávať aj multimediálne súbory: hudbu, video, obrázky a to z USB kľúča, alebo USB HDD. Podporované formáty multimediálnych súborov: JPEG, BMP, MP3, OGG, FLAC , AVI, MKV, TS, TP, TRP, MPG , MP4. Pomocou funkcie DLNA DMR (Digital Media Renderer) je možné prehrávať multimediálne súbory cez domácu internetovú sieť a to zo smartfónu, alebo PC . Po pripojení prijímača AB Cryptobox 600HD ku internetovej sieti budete môcť využívať množstvo doplnkových aplikácii ako: Youtube IPTV (internetové streamy) Sieťový prehrávač (DLNA DMP) Google map FTP Downloader Predpoveď počasia RSS prehliadač správ Kurzový lístok Burzový index Email hry a množstvo iných aplikácií Prijímač môžete pripojiť ku internetovej sieti pomocou rýchleho ethernetu a LAN kábla. Prijímač môžete ovládať cez internetovú sieť pomocou aplikácii Cryptodroid, alebo G-Mscreen a smartfónu s OS Android, alebo IOS. Os
Predám DVB-S2 satelitný prijímač Openbox S2 Mini HD
Predám digitálny DVB-S2 satelitný prijímač Openbox S2 Mini HD. Prijímač má aj konektor pre pripojenie inernetového / ethernetového káblu a 2x USB 2.0 konektory. Záznam programov je možný na pripojený flash disk alebo externý pevný disk pripojený cez rozhranie USB 2.0. UNI čítačku dekódovacích kariet nájdeme na bočnej strane boxu. Karta sa vkladá s čipom dopredu a hore. Z druhej bočnej strany prijímača sú k dispozícii ešte aj konektory RS 232, IR či USB 2.0. K pripojeniu prijímača k domácej sieti poprípade k internetu je možné využiť buď káblové pripojenie prostredníctvom ethernetového káblu RJ45, alebo aj cez USB WIFI adaptér, ktorý však nie je štandardne v balení. Základná charakteristika: Rozmery: 170x135x35 mm (ŠxHxV) Hmotnosť: 0,292 kg 1x čítačka kariet 2x USB 2.0 (predný a bočný panel) 1x sieťové rozhranie Ethernet 10/100 Mbps 1x konektor HDMI 1x AV OUT (Jack) 1x RS 232 (Jack) Maximálna spotreba v prevádzkovom režime udávaná výrobcom: 25 W Pamäť na 7000 TV kanálov, 2000 rádií, 4000 transpondérov, 96 družíc či 12 obľúbených skupín Podpora: DVB-S/DVB-S2, DiSEqC 1.0, 1.1 a 1.2, USALS, Teletext, Timeshift, PVR, EPG, časové nahrávanie či rozlíšenie až do 1080p (Full HD).
digitálny  prijímač openbox S1
Predám dva kusy HD satelitný digitálny prijímač openbox S1,s dialkovým ovládaním.cena 10 eur za kus,kontakt na mail,osobný odber.
HD satelitný digitálny  prijímač openbox S1
Predám dva kusy HD satelitný digitálny prijímač openbox S1,s dialkovým ovládaním.cena 5 eur za kus,kontakt na mail,osobný odber.