inzercia, predaj, predám, bazár

Diktáty pre 2 a 3 ročník.

Kategória: Učebnice, skriptá - ZŠ

Sem tam niečo poznačené, ale veľmi málo. Spolu.
Diktáty pre 2 a 3 ročník.
Podobné inzeráty
učebnice 3
slovensky jazyk Čítanie zo svetovej literatúry XX.storočia Našim deťom - vyber literárnych textov Slovenčina na dlani Čítanka pre čník gymnázií a stredných škôl Čítanka pre čník SŠ a pre 2. a 3. ročník SOŠ Čítanka pre 1,ročník SŠ Studia litteraria - čitateľská recepcia literatúry Zlomky z romantizmu - Pavol Vongrej Literárna rukoväť Horúce témy - Ťažký,Mňačko,Šimečka,Mináč a iní Šlabikár Lipka Čítame slovenskú literatúru I 1939 - 1955 Literatúra 3 - čník gymnázií a SŠ Literatúra 4 - čník gymnázií a SŠ Teória literatúry pre SŠ Slovenský jazyk a literatúra - pomôcka pre maturantov Zbierka testov zo slovenského jazyka a literatúry pre prijímacie pohovory Požiadavky na prijímacie skúšky zo slov.jazyka a literatúry pre osemročné gymnázia Slovenský jazyk pre čník ZŠ Slovenský jazyk pre 1, - 4, ročník SŠ Zbierka úloh zo slovenskeho jazyka Slovenský jazyk pre čník ZŠ Cvičenia zo slovenského jazyka - pre čník ZŠ Slovensky jazyk - testy do prímy Testy slovenský jazyk Slovenský jazyk pre čník ZŠ - metodická príručka Hodiny slohu II Diktáty a pravopisné cvičenia pre 6.-.9. ročník ZŠ Pohrajme sa s diktátikmi v 3. ročníku ZŠ Pohrajme sa s diktátikmi v 1. ročníku ZŠ Úlohy zo slovenského jazyka na prijímacie skúšky na stredné školy Poradím si so slovenčinou a matematikou Diktáty zo slovenčiny pre 7. a čník ZŠ Pravopisný výcvik v 5.-8. ročníku ZŠ Diktáty pre 2.triedu Diktáty pre 3.triedu Čítanka pre čník ZŠ Slovenský jazyk pre čník ZŠ Nácvičné diktáty Pracovné listy pre žiakov 1. - čníka ZŠ Prazdninová škola - 2. ročník Literatúra a čitanka pre čník SOU Fonetika a fonológia - Kráľ, Sabol Dejiny slovenskej literatúry III Po literárnych stopách na Slovensku - Jaroslav Rezník Pravidlá slovenskej výslovnosti - Ábel Kráľ Príručka slovenského jazyka pre školy a prax Krátky slovník slovenského jazyka Slovenský literárny album
Diktáty zo slovenčiny pre 5, 6., 7. a 8. ročník ZŠ
Predám dve učebnice formátu A5: Diktáty zo slovenčiny pre 5. a 6. ročník ZŠ a Diktáty zo slovenčiny pre 7. a 8. ročník ZŠ. Obsahujú rôzne pravopisné cvičenia, diktáty, doplňovačky. Nie sú vôbec vypísané, pôvodnom stave. Každá za 5 eur. Možnosť osobného odberu v Košiciach alebo poštou s doplatkom 1.30 eur za poštovné. Preferujem kontakt cez mail, ďakujem.
Diktáty - Slovenský jazyk
Predám: 1. Súbor testov zo slovenského jazyka a literatúry pre prijímacie pohovory /dobrý stav, pár strán vygumovaná ceruzka/ na konci sú výsledky úloh a správne riešenia - 3 € 2. Testy zo slovenského jazyka 1995, Didaktis /dobrý stav, nepopísané/ - 1,50 € 3. Diktáty zo slovenčiny pre 3. a 4. ročník ZŠ /dobrý stav, nepopísané, v ľavom dolnom rohu trochu natrhnutý predný obal/ - 2 € 4. Diktáty zo slovenčiny pre 7. a 8. ročník ZŠ /dobrý stav, nepopísané/ - 2 € Len osobný odber Bratislava-Ružinov. Kontaktovať prosím telefonicky. Na SMS neodpovedám.
Diktáty - Slovenský jazyk
Predám: 1. Súbor testov zo slovenského jazyka a literatúry pre prijímacie pohovory /dobrý stav, pár strán vygumovaná ceruzka/ na konci sú výsledky úloh a správne riešenia - 3 € 2. Testy zo slovenského jazyka 1995, Didaktis /dobrý stav,nepopísané/ - 1,50 € 3. Diktáty zo slovenčiny pre 3. a 4. ročník ZŠ /dobrý stav,nepopísané, v ľavom dolnom rohu trochu natrhnutý predný obal/ - 2 € 4. Diktáty zo slovenčiny pre 7. a 8. ročník ZŠ /dobrý stav,nepopísané/ - 2 € Len osobný odber Bratislava-Ružinov. Na SMS neodpovedám. Kontaktovať prosím telefonicky.
Diktáty - Slovenský jazyk
Predám: 1. Diktáty zo slovenčiny pre 7. a 8. ročník ZŠ – v dobrom stave, nepopísané - 2 € 2. Diktáty zo slovenčiny pre 3. a 4. ročník ZŠ – v dobrom stave, nepopísané, v ľavom dolnom rohu trochu natrhnutý predný obal - 2 € 3. Testy zo slovenského jazyka 1995, Didaktis – v dobrom stave, nepopísané - 2 € Inzerát je aktuálny do zmazania. Len osobný odber Bratislava – Ružinov. Kontaktovať prosím telefonicky (nepísať smsky).
Diktáty - Slovenský jazyk
Predám: 1. Diktáty zo slovenčiny pre 7. a 8. ročník ZŠ – v dobrom stave, nepopísané - 2 € 2. Diktáty zo slovenčiny pre 3. a 4. ročník ZŠ – v dobrom stave, nepopísané, v ľavom dolnom rohu trochu natrhnutý vrchný obal - 2 € 3. Testy zo slovenského jazyka 1995, Didaktis – v dobrom stave, nepopísané - 2 € Len osobný odber Bratislava-Ružinov. Kontaktovať prosím telefonicky. Na SMS neodpovedám.