inzercia, predaj, predám, bazár

Discman CAT CMC-384 v unikátnom stave

Kategória: MP3 prehrávače

Predám Discman CAT CMC384 v stave nového. Úplne nepoužívaný kus, len otvorená krabica a otestovaný.
Kompletné balenie - tak ako na foto. Príslušenstvo vrátane fľaše tiež nepoužívané.
New Old Stock.
Discman CAT CMC-384 v unikátnom stave
Podobné inzeráty
Diskman, Walkman, CD prehrávač
retro discman na prehrávanie CD. nabijateľný cez USB cena za ks 25€ Mozna dohoda.
Apple classic a1238 80GB
Funkčný v dobrom stave.
Predam mp3 prehravače Sony NWZ-B172 / 2GB a 4GB
Zdravíčko,cena je 18€ za obe prehravače.Predávam iba spolu.Predam používané: SONY MP3 prehravač-modrý je 4GB pamäte(bez slúchadiel a ten sivý 2GB pamäte bez krytky na usb port a slúchadiel) v bezchybnom technickom stave,akurát majú vizuálne známky používania.Popis a špecifikácia(viď link dole).Výdrž baterie majú oba prehravače cca 3-4 hodiny.Viď link:
iPod Shuffle
Predám iPod Shuffle 4. generácie v stave ako nový v pôvodnom balení + nové nepoužité slúchadla. Cena 50 Eur + poštovné. Cena je pevná.
Samsung YH-J70  digitálny MP3 prehrávač
predám zberateľovi štýlový MP3 prehrávač Samsung YH-J70 , kupoval som ako nový v r. 2006 . V tej dobe išlo o špičkový prehrávač, získal cenu EISA v kategórii prenosné audio, cena na pulte bola 12 990 Sk. Prehrávač má nádherný dizajn, prevedenie a spracovanie, a samozrejme veľmi dobrý zvuk s nepreberným množstvom nadstavení . Veľkosť úložiska je 20GB HDD, rozpisovať sa o ďalších vlastnostiach a parametroch nemá zmysel, všetko sa dá dohľadať na webe. Prikladám samozrejme originál trojjazyčný 100 stranový návod/knižku na obsluhu ( HU,CZ,SK ) . Prehrávač používala aktívne dcéra , ale posledných 10 rokov je odložený v skrini. Nesie známky bežného používania ( ošúchané ovl. tlačidlá, nič tragické ...) Momentálne v polofunkčnom stave, tj. dá sa používať na prehrávanie, ide iba na nabíjačke, pri výmene akumulátora sa mi podarilo poškodiť / vytiahnuť malilinký konektor z plošného spoja, vidieť ho na konci pripájacieho káblika na jednej z batérií na foto ako malú čiernu bodku ). Cena je pevná 30€ , iba osobný odber, platba v hotovosti pri prevzatí.
Predam mp3 prehravače Sony NWZ-B172 / 2GB a 4GB
Zdravíčko,cena dohodou za obe prehravače.Predávam iba spolu.Predam používané: SONY MP3 prehravač-modrý je 4GB pamäte(bez slúchadiel a ten sivý 2GB pamäte bez krytky na usb port a slúchadiel) v bezchybnom technickom stave,akurát majú vizuálne známky používania.Popis a špecifikácia(viď link dole).Výdrž baterie majú oba prehravače cca 3-4 hodiny.Viď link: