inzercia, predaj, predám, bazár

Dj Košice Dj na Svadbu Košice - DJ STOPA

Kategória: Organizovanie akcií

Dj Košice Dj na Svadbu Košice Dj Prešov Dj na Svadbu Prešov - DJ STOPA - Ing. Peter Tóth - Profesionál Dj, Svadby, Plesy, Firemné párty, Rodinné Oslavy, 50ky, Prešov, Košice, Poprad Tatry - Východné Slovensko.

Dj Košice Svadba, Svadobný Dj Košice, Dj na Ples Košice, Dj na Oslavu Košice, Dj na 50ku Košice, Dj na Firemnú Párty Košice, Dj na Stužkovú Košice.


Viac Informácii, referencie, prípadne overenie voľného termínu na:




S pozdravom / Best regards,

Ing. Peter Tóth
Dj Košice Dj na Svadbu Košice - DJ STOPA
Podobné inzeráty
Dj Poprad Dj na Svadbu Poprad Tatry - DJ STOPA
Dj Poprad Tatry, Dj na Svadbu Poprad Tatry, Dj Tatry, Dj na Svadbu Tatry - DJ STOPA - Ing. Peter Tóth - Profesionál Dj, Svadby, Plesy, Firemné párty, Rodinné Oslavy, 50ky, Prešov, Košice, Poprad Tatry - Východné Slovensko. Dj Poprad Tatry Svadba, Svadobný Dj Poprad Tatry, Dj na Ples Poprad Tatry, Dj na Oslavu Poprad Tatry, Dj na 50ku Poprad Tatry, Dj na Firemnú Párty Poprad Tatry, Dj na Stužkovú Poprad Tatry. Viac Informácii, referencie, prípadne overenie voľného termínu na: Tel: Dj Stopa - Kvalitná hudobná produkcia a ústretový prístup.
Dj Poprad Dj na Svadbu Poprad Tatry - DJ STOPA
Dj Poprad Tatry, Dj na Svadbu Poprad Tatry, Dj Tatry, Dj na Svadbu Tatry - DJ STOPA - Ing. Peter Tóth - Profesionál Dj, Svadby, Plesy, Firemné párty, Rodinné Oslavy, 50ky, Prešov, Košice, Poprad Tatry - Východné Slovensko. Dlhoročné skúsenosti v oblasti spoločenských akcii ako profesionál DJ. Viac Informácii, referencie, prípadne overenie voľného termínu na: Tel: Dj Stopa - Kvalitná hudobná produkcia a ústretový prístup. Dj Poprad Tatry Svadba, Svadobný Dj Poprad Tatry, Dj na Ples Poprad Tatry, Dj na Oslavu Poprad Tatry, Dj na 50ku Poprad Tatry, Dj na Firemnú Párty Poprad Tatry, Dj na Stužkovú Poprad Tatry.
Dj Prešov Dj na Svadbu Prešov - DJ STOPA
Dj Prešov Dj na Svadbu Prešov Dj Košice, Dj na Svadbu Košice - DJ STOPA - Ing. Peter Tóth - Profesionál Dj, Svadby, Plesy, Firemné párty, Rodinné Oslavy, 50ky, Prešov, Košice, Poprad Tatry - Východné Slovensko. Dj Prešov Svadba, Svadobný Dj Prešov, Dj na Ples Prešov, Dj na Oslavu Prešov, Dj na 50ku Prešov, Dj na Firemnú Párty Prešov, Dj na Stužkovú Prešov. Viac Informácii, referencie, prípadne overenie voľného termínu na: Tel: S pozdravom / Best regards, Ing. Peter Tóth
Dj Prešov Dj na Svadbu Prešov - DJ STOPA
Dj Prešov Dj na Svadbu Prešov Dj Košice, Dj na Svadbu Košice - DJ STOPA - Ing. Peter Tóth - Profesionál Dj, Svadby, Plesy, Firemné párty, Rodinné Oslavy, 50ky, Prešov, Košice, Poprad Tatry - Východné Slovensko. Dlhoročné skúsenosti v oblasti spoločenských akcii ako profesionál DJ. Viac Informácii, referencie, prípadne overenie voľného termínu na: Tel: S pozdravom / Best regards, Ing. Peter Tóth Dj Prešov Svadba, Svadobný Dj Prešov, Dj na Ples Prešov, Dj na Oslavu Prešov, Dj na 50ku Prešov, Dj na Firemnú Párty Prešov, Dj na Stužkovú Prešov.
Starejší a harmonikár na svadbu s dlhoročnou praxou
Milé nevestičky, milí svadobčania, ešte nemáta starejšieho a harmonikára na Vašu svadbu? Ak ste sa dostali na tento inzerát, tak verím, že už nemusíte inde hľadať. Ponúkam služby starejšieho a harmonikára (so spevom) na svadbu s dlhoročnými skúsenosťami. Môj prístup je maximálne profesionálny, ústretový a vždy sa snažím v rámci svadobného dňa prispieť k maximálnej spokojnosti pre všetkých svadobčanov. Viď bližšie: Pokiaľ by bol záujem o svadobné služby v širšom spektre, tak ponúkam za výhodných podmienok "svadbu na kľúč". Všetko je už potom na osobnom dohovore. Okrem toho ponúkam na svadbu aj živú kapelu (v obsadení 2 x dychový nástroj, akordeón, tuba, bicie a 2 x spev) vrátane svadobných pochodov - Čo sa týka tejto živej kapely, dá sa vystúpenie bez problémov dohodnúť, okrem plného obsadenia, aj v užšom obsadení. Všetko závisí od toho, čo si svadobčania želajú. Vieme im vyjsť maximálne v ústrety. Lokalita je celé Slovensko. Ceny na základe vzájomnej dohody na základe obojstrannej spokojnosti. Kontaktovať ma môžete na tel. čísle , alebo prostredníctvom e-mailu: Vaša maximálna spokojnosť je pre mňa prvoradá.
Starejší a harmonikár na svadbu s dlhoročnou praxou
Milé nevestičky, milí svadobčania, ešte nemáta starejšieho a harmonikára na Vašu svadbu? Ak ste sa dostali na tento inzerát, tak verím, že už nemusíte inde hľadať. Ponúkam služby starejšieho a harmonikára (so spevom) na svadbu s dlhoročnými skúsenosťami. Môj prístup je maximálne profesionálny, ústretový a vždy sa snažím v rámci svadobného dňa prispieť k maximálnej spokojnosti pre všetkých svadobčanov. Viď bližšie: Pokiaľ by bol záujem o svadobné služby v širšom spektre, tak ponúkam za výhodných podmienok "svadbu na kľúč". Všetko je už potom na osobnom dohovore. Okrem toho ponúkam na svadbu aj živú kapelu (v obsadení 2 x dychový nástroj, akordeón, tuba, bicie a 2 x spev) vrátane svadobných pochodov - Čo sa týka tejto živej kapely, dá sa vystúpenie bez problémov dohodnúť, okrem plného obsadenia, aj v užšom obsadení. Všetko závisí od toho, čo si svadobčania želajú. Viem im vyjsť maximálne v ústrety. Lokalita je celé Slovensko. Ceny na základe vzájomnej dohody na základe obojstrannej spokojnosti. Kontaktovať ma môžete na tel. čísle , alebo prostredníctvom e-mailu: Vaša maximálna spokojnosť je pre mňa prvoradá.