inzercia, predaj, predám, bazár

DJI Avata Pro-View Combo - prepravný kufrík

Kategória: Brašne a púzdra

pouzivany iba mesiac este viac 20 mesiacov zaruka kupované na Slovensku
DJI Avata Pro-View Combo - prepravný kufrík
Podobné inzeráty
Púzdro Carrying case PGYTECH for DJI Mavic Mini / DJI Mini 2
Ponukam na predaj puzdro k DJI dronom, neposkodene, vyuzivane minimalne.
Kufor DJI Ronin SC
Predám original prepravný kufor pre stabilizátor DJI Ronin SC. Prakticky nepoužívaný. Doveziem na trase ZA-NMnV alebo pošlem Poštou/Zásielkovňou.
Kufor DJI Ronin SC
Predám original prepravný kufor pre stabilizátor DJI Ronin SC. Nepoužívaný. Doveziem na trase ZA-NMnV alebo pošlem Poštou/Zásielkovňou.
DJI kapsicka cez rameno pre drony a bezzrkadlovky
Predam kapsicku cez rameno DJI Mavic 2 Shoulder Bag, vhodna na prenasanie DJI dronov pripadne bezrkadlovku (parkrat bez problemov pouzite s bezzrkadlovkou Olympus E-M10 + nasadeny kratsi objektiv + jeden dlhsi objektiv + drobne vybavenie ako baterie a filtre), velmi solidna konstrukcia. Bez vad, vyborny stav, ako nova. Iba osobny odber v PB. Poprosim kontaktovat e-mailom.
DJI kapsicka cez rameno pre drony a bezzrkadlovky
Predam kapsicku cez rameno originál DJI Mavic 2 Shoulder Bag, vhodna na prenasanie DJI dronov pripadne bezrkadlovku (parkrat bez problemov pouzite s bezzrkadlovkou Olympus E-M10 + nasadeny kratsi objektiv + jeden dlhsi objektiv + drobne vybavenie ako baterie a filtre), velmi solidna konstrukcia. Bez vad, vyborny stav, ako nova. Idealne osobny odber v PB. Poprosim kontaktovat e-mailom.
Predám obal na DJI OM 5
Predám obal na DJI OM 5. Jedná sa o obal z AliExpressu ( DJI som vrátil do 14 dní a keď mi prišiel obal, už ho nepotrebujem. Len osobne BA.