inzercia, predaj, predám, bazár

DJI kapsicka cez rameno pre drony a bezzrkadlovky

Kategória: Brašne a púzdra

Predam kapsicku cez rameno DJI Mavic 2 Shoulder Bag, vhodna na prenasanie DJI dronov pripadne bezrkadlovku (parkrat bez problemov pouzite s bezzrkadlovkou Olympus E-M10 + nasadeny kratsi objektiv + jeden dlhsi objektiv + drobne vybavenie ako baterie a filtre), velmi solidna konstrukcia. Bez vad, vyborny stav, ako nova. Iba osobny odber v PB. Poprosim kontaktovat e-mailom.
DJI kapsicka cez rameno pre drony a bezzrkadlovky
Podobné inzeráty
DJI kapsicka cez rameno pre drony a bezzrkadlovky
Predam kapsicku cez rameno originál DJI Mavic 2 Shoulder Bag, vhodna na prenasanie DJI dronov pripadne bezrkadlovku (parkrat bez problemov pouzite s bezzrkadlovkou Olympus E-M10 + nasadeny kratsi objektiv + jeden dlhsi objektiv + drobne vybavenie ako baterie a filtre), velmi solidna konstrukcia. Bez vad, vyborny stav, ako nova. Idealne osobny odber v PB. Poprosim kontaktovat e-mailom.
Púzdro Carrying case PGYTECH for DJI Mavic Mini / DJI Mini 2
Ponukam na predaj puzdro k DJI dronom, neposkodene, vyuzivane minimalne.
Predám obal na DJI OM 5
Predám obal na DJI OM 5. Jedná sa o obal z AliExpressu ( DJI som vrátil do 14 dní a keď mi prišiel obal, už ho nepotrebujem. Len osobne BA.
Fotobatoh Lowepro Truckee BP 250
Predám fotobatoh Lowepro Truckee BP 250 v stave nového. Batoh má vnútorný priestor rozdelený na osobné veci a fotoveci v pomere 50:50, ale priečka sa dá vybrať a získate jednokomorový batoh, ktorý si môžete prispôsobiť podľa vlastných predstáv. Vrchná kapsička je vystlaná mäkkou tkaninou (vhodné napríklad na okuliare), spodná kapsička obsahuje dve ďalšie vrecká. V batohu je vyhradený priestor na notebook rozmeru 13 až 15". Po bokoch sú dve kapsičky napríklad na statív alebo na fľašu s vodou. Batoh je vyrobený z odolnej vodoodpudzujúcej tkaniny a má aj hrudný popruh. Spodná časť je pogumovaná a nepremokavá. Batoh sa dá nasunúť aj na držadlo cestovného kufra. Je to malý, ľahký, praktický batoh s množstvom úložných priestorov. Objem: 18L Rozmery: 30x20x44cm Hmotnosť: 0,68kg Rozmer priestoru na fotoaparát: 25x15x19cm Batoh je ako nový, skoro vôbec som ho nepoužíval, pretože mám väčší fotobatoh a to je aj dôvod predaja.
Prenosné odolné púzdro zn.STARTRC pre DJI Pocket 2
Predám nové nepremokavé a odolné nylonové púzdro pre kameru DJI Pocket II. Rozmery: 18 * 8 * 7,4 cm. Osobné prevzatie možné v Senici, alebo po dohode aj v Trnave, príp. zaslanie cez zásielkovňu/poštu. Ponuka platná do zmazania.
Kufor DJI Ronin SC
Predám original prepravný kufor pre stabilizátor DJI Ronin SC. Prakticky nepoužívaný. Doveziem na trase ZA-NMnV alebo pošlem Poštou/Zásielkovňou.