inzercia, predaj, predám, bazár

Dlhodobý prenájom

Kategória: Chalupy

Dobrý deň ponúkame chatu na prenájom, ideálne dlhodobý v krásnom a tichom prostredí na úplnej samote v katastrálnom území obce Kraskovo. Chata má osobitnú veľkú kuchyňu, priestrannú obývačku, na poschodí sa nachádza jedna menšia izba a jedna obrovská spálňa. Vo vzdialenosti 13km sa nachádza rekreačná nádrž Teplý vrch. Preferujeme rodinu ktorá by využívala chatu ako víkendové sídlo, pre tých ktorí potrebujú vypadnúť z mesta. Nechceme žiadnych trávičkárov ani iné individuá. Chata je plne zariadená: chladnička,mikrovlnka,kuchynská linka, kuchynský stôl so stoličkami,TV, sedacia súprava, v kychyni sa nachádzajú kachle so šporákom, v obývačke je otvorený krb, vrchné poschodie bolo nedávno zrekonštruované, plnohodnotne sa vyspí v chate 10 osôb. Stačí prísť a využívať. Cena mesačného nájmu a viac info po tel. prípadne osobne. Chatu dávame do prenájmu z dôvodu nedostatku času ju využívať a starať sa o ňu, nejde o žiadnu zárobkovú činnosť, čiže sa určite dohodneme.
Dlhodobý prenájom
Podobné inzeráty
Dlhodobý prenájom chalupy
Ponúkame na dlhodobý prenájom chalupu, ktorá sa nachádza mimo obce, v okrese Považská Bystrica. Chalupa má 6 izieb, 2 kúpeľne, špajza, pivnica. Chalupa je zariadená, kúrenie na pevné palivo, voda vlastná studňa, el. energia, prístupová cesta. Chalupa je vhodná na dlhodobý prenájom pre dve rodiny, na hospodárenie, k dispozícii pozemky na chov zvierat. Viac len cez email.
Dlhodobý prenájom chaty na Zemplínskej Šírave pri vode
Ponúkam chatu na dlhodobý prenajom na Zemplínskej Šírave, stredisko Horka- lúč kúsok od vody. Chata je po kompletnej rekonštrukcii, súčasťou chaty je veľký pozemok 800m2 so záhradou, cena je za mesiaca prenájom nezahŕňa energie- energie približne 150€. Zariadenie: indukčná varná doska, chladnička s mrazničkou, práčka, rúra, umývačka riadu, krb. V záhrade sa nachádza gril a ohnisko na opekanie/ guláš. Možnost zabezpečiť bazén. Chata je kompletne zariadená. Dolné poschodie : kuchyňa s jedálňou a obývačka, na poschodí 3 spálne - 7 posteli. Možnosť prenájmu od Decembra 2022.
Ponuknite na dlhodobý prenájom
Ponúknite na dlhodobý prenájom pre jednu osobu Chatu alebo malý rodinny- rekreačný domček, obývateľný počas celého roka, s dobrou prístupovou cestou aj v zimnom období. Prenajom na 2-3 roky. Papier nepotrebujem. Vlasný pozemok, oploteny dvor vytane! Lokalita:Stara Lesna, Tat. Kotlina, Mlynceky, Zdiar, Polianka, Matliare, Tatranska Strba, Lucivna, Platba v hotovosti na každý začínajúci rok nájmu .
Remata- dlhodobý prenájom rekreačnej chatky
Ponúkam na dlhodobý prenájom chatku v rekreačnej oblasti Remata. Chatka je vhodná pre rodinu s dvomi deťmi - max 4 osoby. Disponuje manželskou posteľou a rozkladacím gaučom. Je plne zariadená k okamžitému používaniu. Vybavená je chladničkou , mikrovlnou rúrou, indukčnou dvojplatničkou , rýchlo varnou kanvicou, elektrickým grilom a kotlíkom na varenie na ohni. Kuchynská linka je vybavená taniermi , pohármi a ostatným potrebným riadom. V ďalšom príslušenstve sú štyri paplóny a vankúše. Ohrev teplej vody je na el.bojler. V hoteli Remata je k dispozícii vonkajší a vnútorný bazén so saunami . Ďalej možnosť si zahrať bowling, stolný tenis , squash. Cestou sa môžete zastaviť na Okrasných rybníkoch kde je malá ZOO a detské ihrisko. Cena za prenájom je 150,-€ / mesiac/ celý objekt. Minimálne rok .
Chata pri jazere na dlhodobý prenájom.
Ponúkam chatu na dlhodobý prenájom alebo predaj v Štiavnickych vrchoch 15 km od Banskej Štiavnice pri jazere. Vhodná pre hubárov, rybárov, turistov a lyžiarov. 20 minút pešej chôdze od chaty sa nachádzajú termálne kúpele s celoročnou prevádzkou.
Dlhodobý prenájom chalupa Cetuna-Bzince pod Javorinou
Dlhodobý prenájom chalupy (víkendy, predĺžené víkendy, akcie a pod.) v obci Bzince pod Javorinou , Časť Cetuna. Jedná sa o usadlosť s 2 bytovými jednotkami. 1bytová jednotka cca 110m2 ,2 spálne , obývačka , kuchyňa komplet zariadený. Nádherné prostredie, výhľad na okolie. Lokalita Nové Mesto nad Váhom , Bzince pod Javorinou , Hrubá Strana , Moravské Lieskové , Lubina , Kopanice. Cena za 1 bytovú jednotku cca 600 € s energiami.