inzercia, predaj, predám, bazár

Dlhodobý prenájom chalupy

Kategória: Chalupy

Ponúkame na dlhodobý prenájom chalupu, ktorá sa nachádza mimo obce, v okrese Považská Bystrica. Chalupa má 6 izieb, 2 kúpeľne, špajza, pivnica. Chalupa je zariadená, kúrenie na pevné palivo, voda vlastná studňa, el. energia, prístupová cesta. Chalupa je vhodná na dlhodobý prenájom pre dve rodiny, na hospodárenie, k dispozícii pozemky na chov zvierat. Viac len cez email.
Dlhodobý prenájom chalupy
Podobné inzeráty
Prenájom veľkej rekreačnej chaty, Čremošné, okres TR
Chata - rekreačný dom - rekreačné zariadenie sa nachádza v obci Čremošné, v okrese Turčianske Teplice v Žilinskom kraji. Vďaka polohe objektu v obci, ale s pozemkom na okraji lesa, si u nás užijete dokonalý pokoj a súkromie. Príjemný oddych Vám ponúkame na krytej terase a v záhradnom altánku s krbom a ohniskom. Veľký ohradený pozemok je vhodný na bezpečné hry malých detí. Prekrásna príroda Veľkej Fatry ponúka možnosť príjemných prechádzok a cyklotúr. Pri obci je tradičný salaš. Čremošné sa nachádza len 4 km od Turčianskych Teplíc s obľúbeným aquaparkom SPA & AQUAPARK Turčianske Teplice. V zimnom období si môžete vychutnať kvalitnú lyžovačku v okolitých lyžiarskych strediskách SKI Krahule, SKI CENTRUM Kordíky alebo SNOWLAND Valčianska dolina. Ponúkame Vám celoročné ubytovanie pre 10-15 osôb v dvojposteľových a trojposteľových izbách. K dispozícii sú oddelené sociálne zariadenia : 2 x 4 sprchy a 2 x 4 toalety. Veľká spoločenská miestnosť je vybavená krbovou pecou a televízorom. Jedáleň pre 15 -20 osôb je prepojená s plne vybavenou kuchyňou. Parkovanie je v areáli rekreačného zariadenia. Celoročne Vám ponúkame príjemné ubytovanie v našej pekne a útulne zariadenej chalupe, ktorá je prispôsobená pre pohodlné ubytovanie 8 až 10 osôb. Prízemie chalupy je tvorené spoločenskou miestnosťou s krbom, televízorom a posedením (s možnosťou využitia dvoch prísteliek), ktorá je zároveň prepojená s kompletne vybavenou kuchynkou, vhodnou na plnohodnotnú prípravu vlastných chutných jedál. Vo výbave kuchynky môžete využívať elektrický sporák s rúrou, chladničku, mikrovlnnú rúru, rýchlovarnú kanvicu ako aj kompletný kuchynský riad. Na prízemí ubytovania je umiestnená rovnako kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou. Schodmi sa dostanete do podkrovia chalupy, kde sú pre Vás pripravené dve spálne, jedna 2-lôžková izba s možnosťou využitia dvoch prísteliek vo forme rozkladacích kresiel a jedna 4-lôžková izba. Príjemne oddýchnuť si môžu ubytovaní hostia aj v pekne upravenej záhrade chalupy s krytou terasou a altánkom s vonkajším posedením, kde nechýba ani záhradný vstavaný krb, gril či ohnisko s možnosťou prípravy rôznych chutných špecialít. Pre príjemné osvieženie tu môžete využívať aj záhradnú sprchu, ktorú isto oceníte predovšetkým v horúcich letných dňoch. Pre úschovu bicyklov, lyží a iných športových potrieb sú Vám v objekte k dispozícii pivničné priestory. Parkovanie Vašich áut je možné priamo pri chalupe. Veríme, že sa u nás budete cítiť výborne, dokonale si odd
Prenajom hľadám
Dobrý deň,hľadáme dlhodobý prenájom rodinný domček, chaty-chalupy minimálne 2 izby, WC, sprcha , (elektrina,voda) 2 dospelý + 2 väčšie deti(15,16r) a dvaja malý psíci, ak bi bola možná záhradka, avšak nie je podmienkou.Pomôžeme poprípade ,aj s údržbou a menšími opravami domčeka,chaty, chalupy. Najlepšie Západné a Stredné Slovensko,poprípade Juh Slovenska 550€/mesačne s energiami.Ponúknite!!!
Dlhodobý prenájom chalupa Cetuna-Bzince pod Javorinou
Dlhodobý prenájom chalupy (víkendy, predĺžené víkendy, akcie a pod.) v obci Bzince pod Javorinou , Časť Cetuna. Jedná sa o usadlosť s 2 bytovými jednotkami. 1bytová jednotka cca 110m2 ,2 spálne , obývačka , kuchyňa komplet zariadený. Nádherné prostredie, výhľad na okolie. Lokalita Nové Mesto nad Váhom , Bzince pod Javorinou , Hrubá Strana , Moravské Lieskové , Lubina , Kopanice. Cena za 1 bytovú jednotku cca 600 € s energiami.
Krátkodobý, dlhodobý prenájom chalupy
Ponúkame na krátkodobý, dlhodobý prenájom zariadenú chalupu v horách. Chata sa nachádza mimo obce, príjazdová cesta cez mesto Rajec, okres Žilina. Chata má 5 izieb, 2 kúpeľne, 2 WC, spoločenskú miestnosť s krbom, zariadenú kuchyňu, pivnica s kotlom na tuhé palivo. Parkovanie pri chate.
Krátkodobý, dlhodobý prenájom chalupy
Ponúkame na krátkodobý, dlhodobý prenájom zariadenú chalupu, chatu. Nachádza sa na samote, mimo obce, príjazdová cesta cez mesto Rajec, okres Žilina. Chata má 5 izieb, 2 kúpeľne, 2 WC, spoločenskú miestnosť s krbom, zariadenú kuchyňu, pivnica s kotlom na tuhé palivo. Parkovanie pri chate.
Znížená cena Ponúkame na prenájom zrekonštruovan…
chata/chalupa, Lokalita u Ticháčkov, Brestovec, Myjava - Znížená cena!!! Ponúkame na prenájom zrekonštruovanú chalupu v obci Brestovec Počet izieb: 4.izbový Celková úžitková plocha m2: 100 Plocha obytnej časti m2: 80 Výmera pozemku m2: 701 Popis: Ak hľadáte chalupu na dlhodobý prenájom práve ste ju našli! V obci Brestovec ponúkame na prenájom zrekonštruovanú chalupu, lokalita u Ticháčkov. Táto chalúpka ma charakter pravej chalupy. Dispozícia: - prízemie: vstupná chodba z ktorej sa ide do kuchyne, obývacej izby s krbom, kúpeľne s WC(s vaňou a sprchovacím kútom) -poschodie: 3 obytné izby a samostatné WC Chalupa prešla rekonštrukciou v rámci ktorej boli urobené nové rozvody, kúpeľňa, WC, kuchyňa. Podlahy v izbách sú drevené a v kúpeľni a WC je dlažba. Kúrenie a ohrev vody je riešené plynovým kotlom. V obývacej izbe je funkčný krb. Možnosť parkovania priamo na pozemku pri dome. Výška prenájmu je 680,-eur/ mesiac, z toho suma vo výške 550,-eur predstavuje fixnú položku a suma vo výške 130,-eur predstavuje zálohu za energie. Kaucia je 500,-eur, Provízia 250,-eur. V prípade že vás táto ponuka zaujala ozvite sa mi na tel. č. a dohodneme si termín obhliadky. Zastavaná plocha m2: 125 Konštrukcia domu: Tehla Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Nie Skolaudovaný v roku: 1976 Inžinierske siete: Elektrina, Plyn, Septik, Studňa, Internet Kúrenie: Plynové Počet nadzemných podlaží: 2 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Nie Rekonštrukcie: Po kompletnej rekonštrukcii Elektrický prúd: 220/380 V Spoločenské možnosti: Cyklistické trasy Možnosti využitia: Trvalé bývanie Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Ján Marek j.marek@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Fantasy Adresa: Nám. M.R.Štefánika 524/19 907 01 Myjava Telefón: