inzercia, predaj, predám, bazár

DO k Toshiba

Kategória: Klimatizácie

funkcne a neposkodene DO WH-H2UE+drziak na stenu
Cena: 10€ + postovne
DO k Toshiba
Podobné inzeráty
doplnky TOSHIBA
LA-5 regulátor otáčok ventilátora vonkajšej jednotky (zimná sada) pre ON-OFF TOSHIBA 9€/ks; RBC-IT2-PE Timer klimatizácií TOSHIBA ON-OFF(vid.foto)9€/ks. V prípade dobierky + poštovné. Prosím písať na email cez formulár. Inzerát platný do zmazania.
Klimatizácia Toshiba (RAS-M13SMUV-E)
Predám klimatizaciu značky Toshiba. používaná , funkčná -nepotrebná po rekonštrukcií osobný odber v Bratislave
doplnky TOSHIBA, CARRIER
Ochranný bimetalový termostat v obvodoch klimatizačných zariadení za 2,50€/ks (používam v zosilňovačoch ako posledná ochrana pri prehriatí na odpojenie napájania); rozvádzač pre klímy Toshiba RBCTK 45ES HP ON-OFF pre zapojenie TWIN 8€; Termostat Fancoil Carrier(vid foto) 9€. V prípade dobierky + poštovné. Prosím písať na email cez formulár. Inzerát platný do zmazania.
TOSHIBA vzduchové čerpadlo
Predam zánovné ,ako nové,profi Toshiba vzduchove cerpadlo r.v. 2015 ,len rok a pol pouzivana z dovodu predaja nehnutelnosti odinstalovana. Cena kompletu bola 19 900 eur .
Predám POUŽIVANU klimatizáciu Toschiba
Predám 5 rokov používanú klimatizáciu Toshiba Vonkajšia + vnútorná jednotka + diaľkové ovládanie. Výkon chladenia - 4,4 kw . výkon kúrenia 5,2 kw Klimatizácia je už s demontovaná. Označenie : Toshiba Mirai RAS-16BKV-E + RAS-16BAV-E Sú k nej aj konzoly pre vonkajšiu jednotku.
Klimatizacia Toshiba
Predám klimatizáciu Toshiba inverter RAV-SP562AT-E v dobrom technickom stave aj s trubkami dĺžky 3m