inzercia, predaj, predám, bazár

DO PRENÁJMU: Zabehnutá krčma v Sklabinskom Podzámku pri Mart

Kategória: Hotely, reštaurácie

AstonReal ponúka na prenájom krčmu so zabehnutou klientelou v obci Sklabinský Podzámok pri Martine. Krčma sa skladá z veľkej spoločenskej miestnosti s krbom a barom, skladu a WC. Súčasťou krčmy je zastrešená terasa a záhrada s detským ihriskom. Dejiny obce sú úzko späté s hradom Sklabiňa, ktorého zrúcaniny sú na blízkom návrší. Sklabinský Podzámok vyznamenali Radom Červenej hviezdy a Pamätnou medailou SNP.

Budova je podpivničená, napojená na všetky inžinierske siete. Kúrenie je ústredné plynové a je možné kúriť aj klimatizáciou. Budova má novú strechu, novú fasádu a je zateplená.

Prenajíma sa plne zariadená. Celková rozloha pozemku je 400 m2, z toho budova má rozlohu 70m2. Cena prenájmu za mesiac je 1,- eur (s DPH) + energie (do 200,- eur) + depozit za zariadenie s kasou.

K dispozícii od Júna 2023.

V prípade seriózneho záujmu ma kontaktujte na hvizd@ |
Obytná plocha: 70m²
Celková rozloha: 70m²
Úžitková plocha: 70m²
Vlastníctvo: osobné
Odvoz odpadu: áno - separovaný
Voda: neuvedené
Kanalizácia: septik
Internet: lokálny poskytovateľ
Kúpeľňa: áno
Terasa: áno
Parkovanie: áno
Inžinierske siete: áno
Postavené z: tehla
Zariadenie: zariadený
Zateplený objekt: áno
Krb: áno
Káblová televízia: áno
Predzáhradka: áno
DO PRENÁJMU: Zabehnutá krčma v Sklabinskom Podzámku pri Mart
Podobné inzeráty
Dolinka pohostinstvo Gápel - Valaská Belá
Ponúkam do prenájmu zabehnutú krčmu - pohostinstvo s terasou , v penzióne DOLINKA v Gápli neďaleko Valaskej Belej , Čavoja, Zliechova a Čičmian. Poloha tohto penziónu je priamo v strede obce Gápel , na trase turistických a cykloturistických výletov. Krčma Je situovaná v prízemí samostatného 2 -podlažného objektu / penziónu / o zastavanej ploche 459m2. Plocha samotnej krčmy má dispozíciu : - vstupná chodba , miestnosť s výčapným pultom, priamovýhrevnými kachlami , TV , 40 miest na sedenie - zo vstupnej chodby prechod do samostatných WC pre dámy a pánov - kuchyňa 17m2 / kompletne vybavená a zariadená / - skladovacie priestory / potraviny, nápoje, miesto pre chladiace a mraziace boxy / - K dispozícii je aj 1-izbový zariadený byt / Obývacia izba, kuchyňa , kúpeľňa s vaňou a wc / - vlastná terasa / v prípade chladného počasia zavetrená / 30 miest na sedenie v závetrí , chránené zaťahovacou roletou. - k dispozícii je aj vonkajší gril a ihrisko pre deti. Krčma je kompletne zariadená a vybavená : stoly, stoličky- lavice, výčap , poháre , sedenie na terasu , chladnička, registračná pokladňa..... Parkovanie je priamo pred objektom penziónu. V prípade potreby je možnosť jednorázového prenájmu aj väčšej sály s výčapom na organizovanie akcíí s väčším počtom osôb , taktiež aj ubytovanie priamo v penzióne. Objekt je napojený , elektrina 380V/220V a plyn zo samostatného zásobníka . Kúrenie je riešené plynovým kotlom so zásobníkovým prietokovým ohrevom TUV. PODMIENKY prenájmu : - minimálna doba na 1 rok - prenájom sa platí : 200.-€ /mes. zakladné nájomné za krčmu . Vždy k 10.dňu na mesiac dopredu. +50.-€/ mes. za prenájom zariadenej kuchyne v prípade že si ju prenajmete +100.-€/ mes. za prenájom bytu na prízemí vedľa krčmy v prípade že si ho prenajmete a budete v ňom bývať. Energia za byt sa dopočítajú vzájomnou dohodou. - energie : 200.-€ /mes./ voda vlastná studňa zadarmo, elektrina 100.-€ ,plyn 100.-€ / - depozit : 600.-€ - provízia RK : 600.-€ s DPH Pri nástupe do nájmu sa hradí kaucia vo výške mesačného nájmu vratná po ukončení nájmu , prvé jednomesačné nájomné a provízia real. kancelárie vo výške jednomesačného nájmu. Prevádzka krčmy je vhodná pre skúseného podnikateľa , ktorý dokáže využiť potenciál tohto výnimočného miesta. Objekt je vhodný a má potenciál na vybudovanie kvalitnej rodinnej reštaurácie , pohostinstva alebo steakHouse . Vzhľadom na to, že v obci je prevažná miera chatárov a turistov, je vhodné pouvažovať aj nad mini-potravinami so základným sortimentom.... V prípade záujmu ma kontaktujte pre bližšie informácie a obhliadku.
Na prenájom zabehnutá Piváreň na Terase.
Raymann Real ponúka na prenájom zabehnutú piváreň na sídlisku Západ ,ulica Trieda SNP.Piváreň sa nachádza v pivničných priestoroch ,má vykurovanie a všetky inžinierske siete(voda,elektrina ,plyn),celý priestor má 522,78m2,je kompletne rekonštruovaná a zariadená. Vstup do pivárne je vstupné schodisko ,krčma, sklad ,technická miestnosť,wc ženy,wc muži,výlevka, futbalová miestnosť, hokejová miestnosť, šatňa,chodba,dieľňa,sklad,sklad,wc ženy,wc muži,2x sklad a výťah. Sú tam aj prípojky na kamerový systém. Piváreň má výborný prístup a bezproblémové parkovanie na veľkoplošných parkoviskách. V dosahu sú možnosti stravovania a MHD.Celá budova je postavená s tehál.Piváreň sa prevádzkuje aj teraz ,je na veľmi dobrom a frekventovanom mieste. Prenajíma na dlhodobo.Cena prenájmu na mesiac bez DPH je 4000€ bez médii,média si platí každý sám podľa spotreby.Pri Vážnom záujme na cene ešte dohoda možná.Pri podpise zmluvy sa platí 2x depozit a 1x nájomné.V prípade záujmu o obhliadku nehnuteľnosti alebo akýchkoľvek otázok, ma neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle alebo emailovej adrese irena.raymann@
Stará krčma/bar/pohostinstvo ZVÝHODNENÁ CENA
Odstúpim prevádzku čiastočne prerobenej starej krčmy v Tulčíku. Obec veľká 1400+ ľudí. Prevádzka je zabehnutá(prežili sme lockdown :)) , nefajčiarska, prevažne s mladou klientelou. V interiéri prevádzky je cca 55 miest na sedenie + salónik na oslavy a podobne akcie s kapacitou cca 20-25 ľudí. K prevádzke je predná terasa-vstup a zadná veľká terasa s kapacitou 60 miest na sedenie a detským ihriskom (terasa je súkromné vlastníctvo). K zadnej terase je aj samostatne fungujúci vyčap. V rámci objektu je aj pizzeria. Vlastníkom budovy je coop jednota, prevádzka je v nájme. Pri odstúpení odovzdám všetky kontakty, zoznam plánovaných akcií, know-how fungovania atď. Cena za komplet aj so zadnou terasou je 20 000,00€ s Dph. Bez terasy s možnosťou prenájmu terasy je cena 15 000,00€ s DPH. ZNÍŽENÁ CENA DO 1.6.2023.Pre viac informácií volať na
Na prenájom zabehnutá reštaurácia, bar, kaviareň, terasa, pa
PhDr. Erika Majorošová Diamond Reality Prešov. Ponúkame do prenájmu zabehnutá reštauráciu, bar, kaviareň, terasu, pivnica na víno, parkovisko v širšom centre mesta. Reštaurácia je v prevádzke od roku 1926 a v roku 2018 prešla konpletnou rekonštrukciou. Chceš si splniť sen o vysnívanej reštaurácii alebo vyskúšať ake to je viesť vlastný podnik? Ponúkame ti jedinečnú možnosť to zažiť s touto plne zariadenou prevádzkou v širšom centre mesta. Medzi jej prednosti nepatrí iba skvelá občianska vybavenosť lokality, či zabehnutosť s množstvom stálich klientov, ktorí si vždy radi prídu vypiť kávu, skvele sa najesť, či posedieť na zastrešenej teraske, no hlavne možnosť bezproblémového parkovania priamo vo dvore objektu, ktorá je v dnešnej dobe nie len nevyhmutnosť, ale aj cesta ako ušetriť kopu času a starostí pri hľadaní toho správneho miesta. Ak vám tento krátky popis vyçaroval úsmev čo i len na zlomok sekundy, pri predstave, že by to všetko mohlo byť práve vaše, tak neváhajte a využite tuto jedinečnú situaciu, ako sa stat sam sebe pánom hned po vyplatení dvojmesačného depozitu s DPH. Mesčný nájom je 2700 eur plus DPH a energie. Bližšie informácie na čísle - PhDr. Erika Majorošová.
Predaj nehnutelnosti s pozemkom-  restauracia a pub v Zavare
Zabehnuta restauracia v Zavare predaj budovy a pozemku zabehnutej restauracie a pubu priamo v centre obce Zavar, kusok od Trnavy pri PSA logistickom parku. Vyborna lokalita- Restauracia je situovana hned vedla noveho velkeho zdravotneho strediska s obchodmi , kostola a ubytovacieho strediska oproti domovu socialnych sluzieb. Par desiatok metrov od posty a autobusovej zastavky. V restauracii sa nachadza aj stavkova kancelaria Fortuna. Dispozicne prevadzka pozostava: - restauracia s pub-om, s kapacitou cca 100 osob - spolocenska miestnost s kapacitou cca do 120 osob a vlastnym vstupom a socialnymi zariadeniami - velka terasa s vonkajsim sedenim a s kapacitou do 100osob, vhodna aj na organizovanie vacsich akcii s hudbou pre vacsi pocet osob - kuchyna - socialne zariadenia - skladovacie priestory - parkovisko - dvor Restauracia je velmi zabehnuta so stalym vysokym poctom navstevnikov na denne menu ako aj so stalym rozvozom obedov do firiem s vlastnymi vozidlami. Organizuje sa tu pocetne mnozstvo roznych spolocenskych , rodinnych a firemnych udalosti v spolocenskej miestnosti (svadby , promocie, kary atd kedze kostol je hned vedla ) s kapacitou do 120os Vymera pozemku je cca 1000m2 s restauraciou o rozlohe cca 500m2 a velkej terasy so zahradou cca 500m2 Cena nehnutelnosti ( budova + pozemok ) - 259 000eur plus 69 000 za prevadzkove zariadenia a odstupne ( stoly , stolicky, kuchynske a barove zariadenia,inventar, auta na rozvoz , kamerovy a bezpecnostny system atd Moznost aj Prenajmu komplet zabehnutej restauracie s dlhorocnymi vybornymi zamestnancami za 1970 eur/mes plus odstupne 69 000eur za prevadzkove zariadenia a odstupne ( stoly , stolicky, kuchynske a barove zariadenia, auta na rozvoz , kamerovy a bezpecnostny system atd)
reštaurácia - mala krčma
*Na predaj pohostinstvo - krčma v Michalovciach na sidlisku Juh ,Murgasova ulica, Sukromne vlastnictvo, predava sa komplet zariadene, kapacita 22 miest + terasa 34 miest, kozub,alarm ,satelit .info na t.č. . cena Dohodou po jednani s majitelom.