inzercia, predaj, predám, bazár

Dobrý deň kto daruje koritnačku

Kategória: Dobytok

Hkadam niekoho kto daruje koritnačku alebo predáva za simbolickú cenu pisat mail alebo volat na číšlo, ďakujem
Dobrý deň kto daruje koritnačku
Podobné inzeráty
Dobrý deň prajem.
Dobrý deň prajem. Ponukam na predaj jalovicu. Cena s dohodou
MELASA z cukrovej repy
Predám melasu z cukrovej repy. Vhodná pre hovädzí dobytok, ovce, kozy, kone. Zvieratá vďaka melase lepšie prijímajú krmivo čím sa dá docieliť rýchlejšie naberanie hmotnosti zvieraťa. Melasu pridávame do objemových krmív ako seno či senáž. Rovnako sa dá primiešať aj do jadrového krmiva či do vody na pitie. Melasa - surovina je určená výhradne na kŕmne účely. Denná dávka dojnica: 1kg/zviera na deň, Hovädzí dobytok na vykrm 1-1,5 kg/ zviera na deň. Ovce, kozy: 0,5 kg/ zviera na deň. V uzavretej nádobe na chladnom a suchom mieste doba použiteľnosti minimálne 6 mesiacov. Cena 1l/1,2 kg - 1€. Plnené v 10l,25l nadobach. Kontakt .Po dohode v okrese viem doviesť.
Kravske mlieko
Dobrý deň sme malá rodinná farma ponúkame na predaj bio kravske mlieko možný odber každý deň do 70l cena za liter 0,6€
Krava SSxLimuzin
Predávame 8 ročnú kravu. Registrovaná na našej farme. Naučená na elektrický oplotok. Zrejme telna druhý mesiac. Momentálne znížená produkcia mlieka, preto taká cena. Dôvod predaja, nemá sa kto o ňu starať.
Predám hovädzie mäso
Dňa 29.10.22 predávame hovädzie mäso z 1 a pol ročného býčka.Kto má záujem môže sa informovať na tel.čísle .Predávame v baličkoch.1kg za 7 eur
Krava SSxLimuzin
Predávame 8 ročnú kravu. Registrovaná na našej farme. Naučená na elektrický oplotok. Krotkej povahy. Zrejme telna druhý mesiac. Momentálne znížená produkcia mlieka, vlani to bolo 20 litrov. Momentálne to padlo pri suchom krme na 2 litre. Dôvod predaja, nemá sa kto o ňu starať. Znížená cena 550€.