inzercia, predaj, predám, bazár

Dobytok na predaj

Kategória: Dobytok

Predám dobytok limovsine jalovice byki jalovice telne
Dobytok na predaj
Podobné inzeráty
Kupim dobytok
Kupim hovedzi dobytok,može byt aj vyradeny dobytok.T.C.O915/63O 2O5.
Liečivo pre dobytok, ošípané a ovce
Prevencia a liečba ekto- a endoparazitóz u cieľových zvierat ako hovädzí dobytok, ovce či ošípané. zamedzenie šírenia týchto parazitárnych ochorení: Dobytok: Gastrointestinálne oblé červy (dospelé jedince a vývojové štádiá): Ostertagia ostertagi (vrátane inhibovaných lariev) Ostertagia lyrata Haemonchus placei Trichostrongylus axei Trichostrongylus colubriformis Cooperia oncophora C. punctata C. pectinata Oesophagostomum radiatum Bunostomum phlebotomum Nematodirus helvetianus (dospelé jedince) N. spathiger (dospelé) Strongyloides papillosus (dospelé jedince) Toxocara vitulorum (dospelé jedince) Trichuris spp. (dospelé jedince) Pľúcnivky: Dictyocaulus viviparus Očné helminty: Thelazia spp. (dospelé jedince) Strečkovia (parazitujúce štádiá): Hypoderma bovis Hypoderma lineatum Zákožky: Psoroptes bovis Sarcoptes scabiei var. bovis Vši: Linognathus vituli Haematopinus eurysternus Solenopotes capillatus A iné. Nové balenie. Nerozbalené.
Ponúkame vám na predaj Hz dobytok mesoveho tipu
Dobrý deň, ponúkame na predaj Hz dobytok mesoveho tipu, Francúzsky Charolais 100%, limuzína, Simental,a Wagyu je Japonské plemeno najlepšie celého sveta! Dvovod predaja ukoncujem chov kvôli nedostatok času odchádzam do zahraničia za 2- týždne. tým pádom cenaje symbolická dasa na cene dohodnúť . Máme 25- kusov od 120- kíl do 250- kg bycky aj jalovice.potom kravy,a Vysoko telne jalovice. Na Chov.viac info na tel číslo , 7. Bycky Charolais malé po 250€. Ďakujem po dohode je možné aj dovoz v okolí .. v lete vonku teraz všetko na maštali.
Masový dobytok
Predám masový dobytok plemena masový simentál. Mám aj krizence masovy simentalx limousine. Na predaj Kravy ,byky aj teľatá Vhodné pre chovateľov ktorí majú aj ornú pôdu, pretože od budúceho roka bude potrebné mať zaťaženie VDJ aj na ornú pôdu !
Jalovice, Limousin, Charolais, Dobytok
Ponúkame na predaj jalovičky narodené v roku 2022. Limousin x Charolais a Limousin x maďarský step.dobytok. Cena je 700€. Jalovičky sú na pastve celý rok. Bližšie info na tel.: alebo
Škótsky dobytok Higlander
Ponúkam na predaj Highlander Škodsky dobytok odpredal by som 10 kusov zo stáda podľa vlastného výberu ceny od 800 eur za kus a vyššie podľa toho čo si vyberiete.