inzercia, predaj, predám, bazár

Dodavka Fiat Ducato Maxi

Kategória: Preprava a sťahovanie

Ponúkam prepravu ak si potrebuješ preniesť čokoľvek a kedykoľvek tak je dodávka k dispozícii v rámci SR
Dodavka Fiat Ducato Maxi
Podobné inzeráty
Prenájom dodávka BRATISLAVA od 20€
Dobrý deň, ponúkam na prenájom moje dodávky Fiat Ducato (do 3,5t, stačí obyčajný vodičák). Vhodná na krátkodobý aj dlhodobý prenájom. Cenník: 2 hodiny - 20€ 1 deň - 40€ Kilometre individuálnou dohodou. Dodávka dostupná v Bratislave, po dohode možné pristavenie v okolí BA. PODOBNÁ AKO: peugeot boxer, citroen jumper SLOVA PRE VYHĽADAVANIE: stahovanie , prenajom, transport, van , dodavka , pozicanie dodavky , dodavka na pozicanie
AUTODOPRAVA-KOŠICE     FIAT DUCATO HYDRAULICKÁ PLOŠINA
Profesionálna a spoľahlivá prepravu tovaru za výhodné ceny. Fiat Ducato skriňové s hydraulickou plošinou. Prevoz ťažkých bremien ako pianín, krbov, trezorov, motoriek, štvorkoliek, strojov, technológií, paliet s tovarom a pod. Vhodné aj na prevoz ľahkého a objemného materiálu (polystyrén, biela technika, nábytok a pod. ) K dispozícii aj Fiat Ducato dodávka. Pôsobím už od roku 1999 v rámci Košíc, celého Slovenska aj krajín EU. Vo výbave je paletový vozík, rudlík, baliaci materiál, gurtne a pod. Výhodné ceny, profesionalita, diskrétnosť, spoľahlivosť. Píšte alebo volajte ;)
AUTODOPRAVA KOŠICE SK EU FIAT DUCATO HYD. PLOŠINA
Preprava tovaru Košice + SK. K dispozícii skriňové auto Fiat Ducato s hydraulickou plošinou na naloženie a vyloženie ťažkých bremien, pianín, krbov, trezorov, paliet s tovarom, motoriek, štvorkoliek + klasická dodávka Fiat Ducato. Vo výbave paletový vozík aj rudlík + profi výbava na sťahovanie. Pôsobnosť v rámci Košíc, celého Slovenska aj krajiny EU. Prevoz tovaru, nábytku, odvoz do Zberného dvora aj sťahovacie služby. Kvalita, diskrétnosť, spoľahlivosť! Píšte alebo volajte ;)
AUTODOPRAVA KOŠICE SK EU FIAT DUCATO
Profesionálna a spoľahlivá prepravu tovaru za výhodné ceny. K dispozícii Fiat Ducato s hydraulickou plošinou na pomoc pri naložení a vyložení ťažkých bremien. Prevoz nábytku, sedacích súprav, pianín, krbov, trezorov, motoriek, štvorkoliek, strojov, polystyrénu, technológií, paliet s tovarom a pod. Voľné aj Fiat Ducato dodávka. Pôsobím už od roku 1999 v rámci Košíc, regiónu aj celého Slovenska a krajín EU. K dispozícii paletový vozík aj rudlík a profesionálne vybavenie na sťahovanie nábytku či bremien. Výhodné ceny, profesionalita, dochvíľnosť, diskrétnosť, spoľahlivosť. Píšte alebo volajte ;)
AUTODOPRAVA-KOŠICE     FIAT DUCATO HYDRAULICKÁ PLOŠINA
Ponúkam profesionálnu a spoľahlivú prepravu tovaru za výhodné ceny. Fiat Ducato skriňové s hydraulickou plošinou na prevoz ťažkých bremien ako sú pianína, krby, trezory, motoriky, štvorkolky, stroje, technológie, palety s tovarom a pod. Vhodné aj na prevoz ľahkého a objemného materiálu (polystyrén, biela technika, nábytok a pod. ) K dispozícii aj Fiat Ducato dodávka. Pôsobím už od roku 1999 v rámci Košíc, celého Slovenska aj krajín EU. Vo výbave je paletový vozík, rudlík, baliaci materiál, gurtne a pod. Výhodné ceny, profesionalita, diskrétnosť, spoľahlivosť. Píšte alebo volajte ;)
AUTODOPRAVA KOŠICE  FIAT DUCATO PLOŠINA
Profesionálna a spoľahlivá prepravu tovaru za výhodné ceny. K dispozícii Fiat Ducato s hydraulickou plošinou na pomoc pri naložení a vyložení ťažkých bremien. Prevoz polystyrénu, nábytku, sedacích súprav, pianín, krbov, trezorov, motoriek, štvorkoliek, strojov, technológií, paliet s tovarom a pod. Voľné aj Fiat Ducato dodávka. Pôsobím už od roku 1999 v rámci Košíc, regiónu aj celého Slovenska a krajín EU. K dispozícii paletový vozík aj rudlík a profesionálne vybavenie na sťahovanie nábytku či bremien. Výhodné ceny, profesionalita, dochvíľnosť, diskrétnosť, spoľahlivosť. Píšte alebo volajte ;)