inzercia, predaj, predám, bazár

Dojčiaci vankúš Motherhood

Kategória: Kojenecké potreby

Predám zopár krát použitý dojčiaci vankúš. Pôvodná cena 33,45 predám za 25€.

Dojčiaci vankúš Motherhood je klasický, napriek tomu výnimočný vankúš pre dojčenie.
Podkovitý tvar vankúša zaisťuje bábätku maximálne pohodlie, zároveň poskytuje úľavu dojčiacej mamičke obmedzením napätia šije a svalstva. Dojčiace vankúše Motherhood sú vyrobené z najkvalitnejších materiálov: atestované polyesterové výplne dutého vlákna (so vzduchovým kanálikom zaisťujú objem a pružnosť) a 100% bavlnené obliečky. Dojčiace vankúše Motherhood, ako jedny z mála na trhu, majú certifikát Oeko-Tex Standard 100 (č. IW 00141IW), ktorý je zárukou produktov najvyššej bezpečnosti pre deti. Vankúše na dojčenie Motherhood sú certifikované ako zdravotnícka pomôcka.
Dojčiaci vankúš Motherhood
Podobné inzeráty
Tehotenský a Kojenecký vankúš
Kojenecký vankúš : Ovinutím okolo pása rodičia je ideálny pre použitie počas dojčenia či kŕmenia dieťatka z fľaše. Dieťa môže ležať alebo sedieť v pohodlí vzhľadom k jeho veku. Tento vankúš pomáha mamičkám a deťom relaxovať tak, aby cítili úľavu a užívali si skutočný pocit úplnej pohody. Tehotenský vankúš : Univerzálny dojčiaci vankúš na dojčenie v tvare písmenka C je ideálny pre pohodlné uloženie dojčaťa počas dojčenia. Chráni chrbticu matky proti preťažovaniu, je prevenciou bolesti chrbta a zároveň prináša pohodlie pre bábätko. Poťah sa dá zložiť. Mnoho spôsobov využitia: – na začiatku slúži ako relaxačný vankúš v tehotenstve – ako dojčiaci vankúš a zároveň aj opierka chrbta – alebo aj ako podpera pre bábätko
Univerzálny dojčiaci vankúš NEW BABY
Univerzálny dojčiaci vankúš na dojčenie New Baby v tvare písmenka C je ideálny pre pohodlné uloženie dojčaťa počas dojčenia. Chráni chrbticu matky proti preťažovaniu, je prevenciou bolesti chrbta a zároveň prináša pohodlie pre bábätko. Poťah sa dá zložiť a vyprať. Materiál: zvršok - 100% bavlna, výplň - 100% polyester. Dĺžka po obvode cca 285 cm, priemer cca 16 cm, obvod cca 60 cm. Mnoho spôsobov využitia: - na začiatku slúži ako relaxačný vankúš v tehotenstve - ako dojčiaci vankúš a zároveň aj opierka chrbta - alebo aj ako podpera pre bábätko.
Refluxný vankúš
Predám refluxný vankúš - klin do postieľky a klin do kočíka. Refluxný vankúš do postieľky: rozmer 60x45 cm, cena 15 € Refluxný vankúš do hlbokého kočíka: rozmer 30x30 cm, cena 10 € Obidva majú snímateľný bavlnený poťah. Top stav, ako nové, v praktickom plastovom obale.
Antirefluxný vankúš
Predám antirefluxný vankúš - klin do postieľky a klin do kočíka. Antirefluxný vankúš do postieľky: rozmer 60x45 cm, cena 15 € Antirefluxný vankúš do hlbokého kočíka: rozmer 30x30 cm, cena 10 € Obidva majú snímateľný bavlnený poťah. Top stav, ako nové, v praktickom plastovom obale. Viac info:
Pevný vankúš na kojenie
Predám kvalitný vankúš na kojenie motherhood. Viac info na linku:
Tehotenský a dojčiaci vankúš cca 180-190cm čerstvo doplnený
Tehotenský a dojčiaci vankúš cca 180-190cm čerstvo doplnený PES dutým vláknom + druhá obliečka zdarma. Vankúš z vysoko kvalitnej látky - s dvoma obliečkami, ktoré sa dajú prať pre udržanie hygieny. ženám uľahčuje nájsť pohodlnú polohu na spanie a po pôrode uľahčuje kojenie/kŕmenie dieťaťa. Neskôr nájdete veľmi veľa využitia pre uloženie dieťaťa. Dĺžka cca 180-190cm. Čerstvo doplnené novou náplňou do vankúša - dutým vláknom. Jedná sa o materiál v tvare akejsi syntetickej vaty/vločiek, ktoré zaistia, že si vankúš aj po vypraní ponechá tvar a vzdušnosť. Duté vlákno je čistené, antialergénne, vytvára nevhodné prostredie pre roztoče, dá sa veľmi ľahko vyprať v práčke, nešuští a prispôsobí sa vám aj bábätku. Výplň je možné doplniť podľa potreby (vankúš má všitý zips, ktorým ľahko doplníte výplň). Vankúš je veľmi pohodlný pre mamičku i bábätko. Ideálne vyzdvihnutie v Bratislave, posielame len za predpoklady platby vopred a príplatky za odoslanie.