inzercia, predaj, predám, bazár

Dokladanie nealko nápojov:Závadka nad Hronom a Polomka

Kategória: Brigády

Hľadáme pracovníkov na dokladanie nealko nápojov v predajniach potravín Moja Samoška v Závadke nad Hronom a Polomke. Vhodné pre študentov, dôchodcov, živnostníkov, vek 18+. Pracovná doba pondelok 2hodiny (Polomka 1 hodina, Závadka n/H 1hodina), piatok 2 hodiny (Polomka 1 hodina, Závadka n/H 1hodina) Mesačná odmena:cca 65euro btt + preplatené cestovné autobus. Viac informácií poskytneme mailom.
Dokladanie nealko nápojov:Závadka nad Hronom a Polomka
Podobné inzeráty
Dokladanie nealko napojov Myjava a Brezová pod Bradlom
Hľadáme pracovníkov na dokladanie tovaru - nealko nápojov, vek 18+, pracovná doba pondelok 4hodiny, streda 5hodín (z toho 2 hodiny v Brezovej pod Bradlom - cestovné preplatené), piatok 4 hodiny. Dokladanie servisujeme v predajniach Tesco, Billa a Terno. Vhodné pre študentov, dôchodcov, živnostníkov. Výplata za brigádu mesačne cca 210euro btt. Viac informácií poskytneme záujemcom mailom.
ZÁBAVNÝ PARK- STEAM FACTORY – ČAŠNÍK/ČAŠNÍČKA - BRIGÁDA
Do zábavného parku STEAM FACTORY, nachádzajúceho sa v OC Atrium Optima hľadáme milých, šikovných a komunikatívnych ľudí na pozíciu: ČAŠNÍK/ČAŠNÍČKA - BRIGÁDA. Možnosť práce od 16 rokov. Prax na podobnej pozícii je výhodou. Náplň práce: - obsluha a komunikácia so zákazníkom - obsluha baru - príprava kávy a nápojov - servírovanie a podávanie jedál a nápojov - priebežné udržiavanie čistoty - obsluha pokladne - aktívny predaj kávy, nápojov, miešaných nápojov, fresh nápojov, vína, čapovaných nápojov - ďalšie súvisiace činnosti podľa pokynov nadriadeného Pracovná pozícia je na Dohodu. Plat od 3,50€ do 4,50€, bližšie informácie budú špecifikované na pracovnom pohovore. Bližšie informácie poskytneme vybraným uchádzačom. Životopisy môžete zasielať na email: manager@ alebo priniesť osobne na recepciu Steam Factory.
Čašník / Čašníčka TPP
Do zábavného parku STEAM FACTORY, nachádzajúceho sa v OC Optima hľadáme milých, šikovných a komunikatívnych ľudí na pozíciu: ČAŠNÍK/ČAŠNÍČKA - TPP. Prax na podobnej pozícii je výhodou. Náplň práce: - obsluha a komunikácia so zákazníkom - obsluha baru - príprava kávy a nápojov - servírovanie a podávanie jedál a nápojov - priebežné udržiavanie čistoty - obsluha pokladne - aktívny predaj kávy, nápojov, miešaných nápojov, fresh nápojov, vína, čapovaných nápojov - ďalšie súvisiace činnosti podľa pokynov nadriadeného Pracovná pozícia je na TPP. Plat je 850€ v hrubom/mesiac + priplatok za vikend, sviatok,nadcas. Praca na tretinovy uvazok. Bližšie informácie poskytneme vybraným uchádzačom. Životopisy môžete zasielať na email: kosice@ alebo priniesť osobne na recepciu Steam Factory.
ZÁBAVNÝ PARK- STEAM FACTORY – ČAŠNÍK/ČAŠNÍČKA - BRIGÁDA
Do zábavného parku STEAM FACTORY, nachádzajúceho sa v OC Optima hľadáme milých, šikovných a komunikatívnych ľudí na pozíciu: ČAŠNÍK/ČAŠNÍČKA - BRIGÁDA. Možnosť práce od 16 rokov. Prax na podobnej pozícii je výhodou. Náplň práce: - obsluha a komunikácia so zákazníkom - obsluha baru - príprava kávy a nápojov - servírovanie a podávanie jedál a nápojov - priebežné udržiavanie čistoty - obsluha pokladne - aktívny predaj kávy, nápojov, miešaných nápojov, fresh nápojov, vína, čapovaných nápojov - ďalšie súvisiace činnosti podľa pokynov nadriadeného Pracovná pozícia je na Dohodu. Plat od 3,50€ do 4,50€, bližšie informácie budú špecifikované na pracovnom pohovore. Bližšie informácie poskytneme vybraným uchádzačom. Životopisy môžete zasielať na email: kosice@ alebo priniesť osobne na recepciu Steam Factory.
Dokladanie tovaru v predajni OBI Banská Bystrica
Ponúkame brigádu pre zodpovedných brigádnikov na dokladanie drobného tovaru Lux v predajni OBI Banská Bystrica. Deň v týždni: utorok pripadne streda. Začiatok v čase 8.00-9.00, predpoklad trvania 6 - 8 hod/deň. Vhodné pre dôchodcov (ID, SD - práca na dohodu), živnostníkov, pripadne študentov, ktorí dodržia pravidelnosť a pracovnú dobu, najmä čas začiatku. Nie je vhodné pre ľudí, ktorí sú evidovaní na UP. Mzda 4,10/hod
Dokladanie drobného tovaru Lux v predajni OBI
Hľadáme zodpovedných brigádnikov na dokladanie drobného tovaru Lux v predajni OBI. Deň v týždni: utorok pripadne aj streda. Začiatok v čase 8-9 hod, predpoklad trvania 6 - 8 hod/den. Vhodné aj pre dôchodcov (ID, SD - práca na dohodu), živnostníkov, pripadne študentov, ktorí dodržia pravidelnosť a pracovnú dobu. Nie je vhodné pre ľudí, ktorí sú evidovaní na UP. Mzda 4,20/hod