inzercia, predaj, predám, bazár

Dom pri Zvolenskej priehrade hneď pri vode s krásnym veľ

Kategória: Chalupy, Chaty

Táto celoročne obývateľná chalupa sa nachádza priamo pri vode na Zvolenskej priehrade v tichej lokalite, na veľkom pozemku v krásnej prírode. V tejto lokalite nie je veľa chát, je tu ticho a absolútne súkromie. Na pozemku je vlastná studňa s pitnou vodou. Dom je zrekonštruovaný, má 4 izby, kuchyňu, kúpeľňu, pivnicu. Z terasy je prekrásny výhľad na jazero. Podkrovie je zatiaľ nevyužité, je tu možné vybudovať podkrovné bývanie. Dom má ústredné kúrenie na plyn s vlastným zásobníkom uloženým pod zemou, ale je možné vykurovať ho aj krbom s rozvodmi do celého domu alebo elektrinou. Prístupová cesta je asfaltová až k domu. Dom je vhodný pre rybárov, poľovníkov alebo na príjemný oddych pri vode. Ocenia ho ľudia, ktorý hľadajú pokoj, ale súčasne nechcú ďaleko dochádzať do mesta. Prostredie je ako stvorené pre aktívny relax, prechádzky, turistiku, cykloturistiku - jednoducho balzám pre telo aj dušu. Keď tento dom raz navštívite, nebudete chcieť odísť :)
... alebo to je výborná investičná príležitosť: Pozemok sa dá rozdeliť na tri samostatné časti, ktoré sa dajú predať alebo prenajímať rybárom.

Obytná plocha: 150 m2
Plocha parcely: 3300 m2
Elektrina: 220/380 V
Plyn: zásobník
Odpady: žumpa bez prepadu
Voda: studňa s vodovodom
Kúrenie: ústredné-plynové
Konštrukcia objektu: tehlová
Prístupová cesta: asfaltová
Druh stavby: chalupa, dom
Umiestnenie: samota
Dom pri Zvolenskej priehrade hneď pri vode s krásnym veľ
Podobné inzeráty
REKREAČNÝ DOM PRI ZVOLENSKEJ PRIEHRADE, 136M2, ZVOLEN
ARCHEUS reality Zvolen Vás pozýva na obhliadku rekreačného domu v bezprostrednej blízkosti vyhľadávanej chatovej oblasti pri Zvolenskej priehrade. Nehnuteľnosť je vhodná pre záujemcov hľadajúcich víkendový, ale aj celoročne obývateľný dom v pokojnej, veľmi príjemnej oblasti. Ticho a pokoj môže byť lákadlo aj pre investorov, ktorí si vedia túto nehnuteľnosť prispôsobiť ako ubytovacie zariadenie na prenájom. Dispozičné riešenie nehnuteľnosti: Prízemie - chodba, letná kuchyňa, spálňa, WC s vaňou. Poschodie - chodba, obývacia izba, kuchyňa, komora, hosťovská izba, WC. Výhody kúpy tejto nehnuteľnosti: - vlastníctvo pozemku o rozlohe 560 m2. - vlastníctvo domu o zastavanej ploche 136 m2 a obytnej ploche 93 m2. - 3 druhy vykurovania (infrapanely, el. kotol, pevné palivo) - napojené na mestskú vodu, elektrinu. - kanalizácia formou septiku - nádherná príroda v okolí, Zvolenská priehrada, Športový areál Orlík - záhradné záhony na pestovanie zeleniny, ovocné stromy - altánok s grilom a posedením - garáž prerobená na letnú kuchynku - možnosť dorobenia terasy - jedná sa o vyhľadávanú kľudnú lokalitu - stavba bola postavená z kvalitných tehál so životnosťou minimálne ďalších 100 rokov - nehnuteľnosť bola celoročne obývaná Pre ďalšie detaily a zaujímavosti máme pre Vás pripravené videá, fotky a 3D prehliadku nehnuteľnosti. Kontaktujte ma prosím na tel. čísle alebo Nájdete ma aj na instagrame: stefansklenar alebo FB ako Štefan Sklenár - Licencovaný realitný maklér. Prosím ak viete o niekom, kto predáva nehnuteľnosť a páči sa Vám naša prezentácia, radi sa Vám za odporúčanie odmeníme.
REKREAČNÝ DOM PRI ZVOLENSKEJ PRIEHRADE, 136M2, ZVOLEN
ARCHEUS reality Zvolen Vás pozýva na obhliadku rekreačného domu v bezprostrednej blízkosti vyhľadávanej chatovej oblasti pri Zvolenskej priehrade. Nehnuteľnosť je vhodná pre záujemcov hľadajúcich víkendový, ale aj celoročne obývateľný dom v pokojnej, veľmi príjemnej oblasti. Ticho a pokoj môže byť lákadlo aj pre investorov, ktorí si vedia túto nehnuteľnosť prispôsobiť ako ubytovacie zariadenie na prenájom. Dispozičné riešenie nehnuteľnosti: Prízemie - chodba, letná kuchyňa, spálňa, WC s vaňou. Poschodie - chodba, obývacia izba, kuchyňa, komora, hosťovská izba, WC. Výhody kúpy tejto nehnuteľnosti: - vlastníctvo pozemku o rozlohe 560 m2. - vlastníctvo domu o zastavanej ploche 136 m2 a obytnej ploche 93 m2. - 3 druhy vykurovania (infrapanely, el. kotol, pevné palivo) - napojené na mestskú vodu, elektrinu. - kanalizácia formou septiku - nádherná príroda v okolí, Zvolenská priehrada, Športový areál Orlík - záhradné záhony na pestovanie zeleniny, ovocné stromy - altánok s grilom a posedením - garáž prerobená na letnú kuchynku - možnosť dorobenia terasy - jedná sa o vyhľadávanú pokojnú lokalitu - stavba bola postavená z kvalitných tehál so životnosťou minimálne ďalších 100 rokov - nehnuteľnosť bola celoročne obývaná Pre ďalšie detaily a zaujímavosti máme pre Vás pripravené videá, fotky a 3D prehliadku nehnuteľnosti. Kontaktujte ma prosím na tel. čísle alebo Nájdete ma aj na instagrame: stefansklenar alebo FB ako Štefan Sklenár - Licencovaný realitný maklér. Okrem toho nás nájdete v realitnom centre ARCHEUS na Študentskej ulici 32 vo Zvolene. Prosím, ak viete o niekom, kto predáva nehnuteľnosť a páči sa Vám naša prezentácia, radi sa Vám za odporúčanie odmeníme.
REKREAČNÝ DOM PRI ZVOLENSKEJ PRIEHRADE, 136M2, ZVOLEN
ARCHEUS reality Zvolen Vás pozýva na obhliadku rekreačného domu v bezprostrednej blízkosti vyhľadávanej chatovej oblasti pri Zvolenskej priehrade. Nehnuteľnosť je vhodná pre záujemcov hľadajúcich víkendový, ale aj celoročne obývateľný dom v pokojnej, veľmi príjemnej oblasti. Ticho a pokoj môže byť lákadlo aj pre investorov, ktorí si vedia túto nehnuteľnosť prispôsobiť ako ubytovacie zariadenie na prenájom. Dispozičné riešenie nehnuteľnosti: Prízemie -  letná kuchyňa, chodba, spálňa, WC s vaňou.. Poschodie - chodba, obývacia izba, kuchyňa, komora, hosťovská izba, WC. Výhody kúpy tejto nehnuteľnosti: - vlastníctvo pozemku o rozlohe 560 m2. - vlastníctvo domu o zastavanej ploche 136 m2 a obytnej ploche 93 m2. - 3 druhy vykurovania (infrapanely, el. kotol, pevné palivo) - napojené na mestskú vodu, elektrinu. - kanalizácia formou septiku - nádherná príroda v okolí, Zvolenská priehrada, Športový areál Orlík - záhradné záhony na pestovanie zeleniny, ovocné stromy - altánok s grilom a posedením - garáž prerobená na letnú kuchynku - možnosť dokončenia terasy - jedná sa o vyhľadávanú pokojnú lokalitu - stavba bola postavená z kvalitných tehál so životnosťou minimálne ďalších 100 rokov - nehnuteľnosť bola celoročne obývaná Pre ďalšie detaily a zaujímavosti máme pre Vás pripravené videá, fotky a 3D prehliadku nehnuteľnosti. Kontaktujte ma prosím na tel. čísle alebo Nájdete ma aj na instagrame: stefansklenar alebo FB ako Štefan Sklenár - Licencovaný realitný maklér. Okrem toho nás nájdete v realitnom centre ARCHEUS na Študentskej ulici 32 vo Zvolene. Prosím, ak viete o niekom, kto predáva nehnuteľnosť a páči sa Vám naša prezentácia, radi sa Vám za odporúčanie odmeníme.
REKREAČNÝ DOM PRI ZVOLENSKEJ PRIEHRADE, 136M2, ZVOLEN
Spoločnosť ARCHEUS reality ZVOLEN Vás pozýva na obhliadku rekreačného domu v bezprostrednej blízkosti vyhľadávanej chatovej oblasti pri Zvolenskej priehrade. Nehnuteľnosť je vhodná pre záujemcov hľadajúcich víkendový, ale aj celoročne obývateľný dom v pokojnej, veľmi príjemnej oblasti. Ticho a pokoj môže byť lákadlo aj pre investorov, ktorí si vedia túto nehnuteľnosť prispôsobiť ako ubytovacie zariadenie na prenájom. Dispozičné riešenie : Prízemie :  letná kuchyňa, chodba, spálňa, WC s vaňou.. Poschodie : chodba, obývacia izba, kuchyňa, komora, hosťovská izba, WC.. Výhody kúpy tejto nehnuteľnosti: - vlastníctvo pozemku o rozlohe 560 m2. - vlastníctvo domu o zastavanej ploche 136 m2 a obytnej ploche 93 m2. - 3 druhy vykurovania (infrapanely, el. kotol, pevné palivo) - napojené na mestskú vodu, elektrinu. - kanalizácia formou septiku. - nádherná príroda v okolí, Zvolenská priehrada, športový areál Orlík. - záhradné záhony na pestovanie zeleniny, ovocné stromy - altánok s grilom a posedením - garáž prerobená na letnú kuchynku - možnosť dokončenia terasy - jedná sa o vyhľadávanú pokojnú lokalitu - stavba bola postavená z kvalitných tehál so životnosťou minimálne ďalších 100 rokov - nehnuteľnosť bola celoročne obývaná Pre ďalšie detaily a zaujímavosti máme pre Vás pripravené videá, fotky a 3D prehliadku nehnuteľnosti. Kontaktujte ma prosím na tel. čísle alebo Nájdete ma aj na instagrame: stefansklenar alebo FB ako Štefan Sklenár - Licencovaný realitný maklér. Okrem toho nás nájdete v realitnom centre ARCHEUS na Študentskej ulici 32 vo Zvolene. Prosím, ak viete o niekom, kto predáva nehnuteľnosť a páči sa Vám naša prezentácia, radi sa Vám za odporúčanie odmeníme.
Rodinný dom v obci Teplý Vrch - Slovensko, pri priehrade
Ponúkame na predaj velký rodinný dom vo veľmi kľudnej a príjemnej rekreačnej oblasti Teplý Vrch (juh stredného Slovenska),ktorá je vzdálená cca 12 km od Rimavskej Soboty. V blízkosti domu cca. 200m sa nachádza najteplejšia vodná nádrž Teplý vrch na Slovensku (27°C),piesočné pláže,šport. areál,tenis. kurty. Na priehrade je možnosť rybolovu,windsurfingu, padleboardingu,aj. Dom je tak možné využiť ako výhodnú investičnú příležitost a prebudovat ho na podnikové ubytovanie,penzión,či apartmány. V obci sú potraviny,ZŠ s MŠ,pošta,detské ihrisko a možnosti šport. a kultúr. vyž zabezpečené pravidelné autobusové spojenie s okresným mestom Rimavská Sobota. Dom je samostatne stojaci so zastavenou plochou 125 m2, zkolaudovaný v roku 1992 a ponúka mnoho priestoru pre spokojné bývanie – jeho úžitková plocha je cca 260m2. Celková plocha pozemku je 511m2. Na pozemku sa nachádza záhrada s ovocnými stromami a nedokončená stavba garáže s technickou miestnosťou. Dom je postavený z pórobetonových tvárnic,ktoré majú špičkové hodnoty tepelného odporu,miestnosti majú keramické stropy,ktoré majú vysokú požiarnu odolnosť a tepelnú izoláciu,má sedlovú strechu s plechovou krytinou,drevené okná s vonkajšími roletami. Je napojený na obecný vodovod,kanalizáciu,plyn a elektrinu. Dom má možnosť kombinovaného kúrenia – kotlom na tuhé palivo alebo plynovým kotlom. Možnosť ohrevu vody obojživelníkom,čiže plynom,drevom alebo elektrinou (podľa nastavenia). Mesačné náklady na prevádzku domu sú cca 180 euro. Dvoj-elektrická sadzba. Dom je v pôvodnom avšak veľmi udržiavanom stave. Dizpozície domu: Izby a okná domu sú orientované na východ, juh a západ. Dom je čiastočňe podpivničený – pivnica má cca. 15m2 a vchádza sa do nej z vnútra haly domu.Vedľa pivnice v suteréne sa nachádza kotolňa, ktorá má vchod bočnej strany domu z dvora alebo z vnútra domu.Vchod do domu je z východnej strany z ulice. Pred vchodom domu je menšia terasa k posedeniu. Na prízemí sa nachádza veľká vstupná hala, z ktorej sa vchádza do kuchyňe. V pozadí haly je vstup do izby, špajzi, WC a kúpeľne. V celom dome sa nachádzajú široké betónové schody. Svetlosť domu zabezpečuje zabudovaný v stene sklobetón z južnej strany domu od prízemia až do podrokovia. Tým pádom je dom od východu, juhu a západu celý slnečný. V dome sa náchadzajú 4 komíny s možnosťou vybudovať aj krb s teplovzdušným kúrením. Na poschodí domu sa nachádza detská izba na juhozápadnej a spálňa na západnej strane prístupné z chodby a obyvacia izba na juhovýchodnej strane s veľkou lodžiou, z ktorej je vstup do menše izby, ktorá je už pripravená na možnosť využitia ako kuchyňa. Z chodby je vstup do kupeľne, z ktorej je vstup do WC a dvoch špajzí. Z poschodia sa výchadza na podkrovie, na ktorom sú 2 menšie izby s lodžiami orientované na východnú a západnú stranu. V podkroví vedľa izieb je velký priestor pre vybudovanie ďalšej kuchyňe,kúpeľne,WC a menší izby.Vzniknúť tak môže ďalšia bytová jednotka. Dohoda možná.
REZERVOVANÉ 4 izbový dom pri jazere, pozemok 1286 m2
NEST realitná kancelária vám v exkluzívnom zastúpení majiteľa ponúka úžasné netradičné bývanie priamo pri vode na Zvolenskej Priehrade. Ak máte radi zaujímavé stavby a inakosť – tento dom pripomínajúci LOĎ si zamilujete. Osadený na pozemku 1286 m2 plnom zelene a stromov, s jedinečným výhľadom na jazero a okolitú prírodu, je rajom nielen pre rybárov a milovníkov vodných športov. Celková obytná plocha domu je 160 m2 + veľká terasa 15 m2. Prízemie: -slúži ako vstup do domu, má okrem práčovne (tu sa nachádza práčka, sušička, čistička vody) kotolne, ešte 2 ďalšie miestnosti -Plocha spolu 60 m2. 1.poschodie: -s terasou, obývacou izbou s krbom, spojenou s kuchyňou + nová kúpeľňa s wc -plocha 50 m2 + terasa 15 m2 Podkrovie: -tu sa nachádzajú 3 obytné miestnosti + kúpeľňa so sprchovým kútom + wc -plocha 50 m2 Dom je napojený na elektrinu, vykurovanie je riešené novým peletkovým kotlom so zásobníkom alebo krbom v obývacej izbe. Dom má vlastnú studňu s pitnou vodou. Pozemok: -S množstvom stromov, plný zelene, s maximálnym súkromím, je kompletne oplotený -Prevažne rovinatý, s priamym prístupom k jazeru s možnosťou vlastného móla. Na pozemku sa nachádza aj altánok s posedením, ohnisko a plechová garáž/sklad na pelety. Prejdite sa aj po tejto nehnuteľnosti vďaka 3D virtuálnej prehliadke: Dom je na liste vlastníctva zapísaný ako rekreačná chata, je celoročne obývaný. Pre viac informácií volajte: