inzercia, predaj, predám, bazár

Dom v radovej zástavbe C, Fintice

Kategória: Domy

Ponúkame Vám na predaj dvojpodlažný holodom „C“ v radovej zástavbe celkovo troch rodinných domov obci Fintice za cenu 249.500,- Eur.

Charakteristika domu „C“:
• výmera domu 167 m2 vrátane terasy 25,50 m2 a balkóna 6 m2 .
• veľkosť pozemku 335 m2
• energetický certifikát A0
• orientácia domu J/V/Z a zo severnej strany je dom krytý ďalšou stavbou, čo Vám zabezpečí minimálne náklady na vykurovanie (odhad 60 - 70€/mesiac)
• na 1. NP je kuchyňa spojená s obývačkou + pracovňa, špajz, tech. miestnosť s WC, vstupná chodba a terasa
• na 2. NP je 3 x veľká spálňa (viď pôdorys), samostatné WC, veľká kúpelňa a priestranný balkón s orientáciou na východ
• dom je postavený z Ytong 300 mm, izolácia stien polystyrén 200 mm, izolácia strechy vata 400 mm, strešná krytina plech, kúrenie podlahové s predprípravou na tepelné čerpadlo, sadrové omietky v celom dome, vypínače a zásuvky značky Legrand, biely náter
• balkón – dlažba
• terasa zámková dlažba s prestrešením
• predpríprava na vonkajšie žalúzie
• zvod dažďovej vody je stiahnutý do retenčnej nádoby s trativodom, vlastná studňa + obecný vodovod
Výhody:
Každý z troch rodinných domov v tejto radovej zástavbe je postavený ako samostatná stavba, to znamená, že tam nie je žiadna spoločná stena, tj., 3 x samostatná základová doska každá postavená na 300 mm DT, samostatné obvodové steny 300 mm Ytong s dilatačnou medzerou medzi domami, samostatná ŽB doska deliaca 1. NP a 2. NP dilatované polystyrén STYRODUR 2x30 mm, 3 x samostatná strecha dilatovaná, predelená masívnou protipožiarnou murovanou atikou 2x300 mm (spolu 600 mm) medzi jednotlivými domami, čo Vám zabezpečí dokonalé súkromie a odhlučnenie od suseda.
Dom sa predáva s kompletne oploteným pozemkom (2 m betónový plot,) čo Vám zabezpečí súkromie. V cene domu je aj zarovanie terénu v dvore.
V ďaka unikátnemu dizajnu tohto poschodového domu, ktorý je súčasťou radovej zástavby troch domov, budete mať v studenom zimnom období nízke náklady na vykurovanie a príjemnú klímu v dome v teplých letných dňoch.
Prečo príjemná klíma v lete? Dôvodov je niekoľko: orientácia domu J/V/Z, navrhnutá správna veľkosť a orientácia okien, vysunuté 2. NP na západ 1 m a východ 1 m + 1,2 m balkón, kvalita použitých materiálov.
Pýtate sa, ako Vám pomôže vysunuté 2.np na udržanie príjemnej klímy v dome? Práve vysunutím 2. NP sme zabezpečili pretienenie 1. NP v horúcich letných dňoch v ranných hodinách cca od 10:45 nielen na okná v kuchyni a obývačke, ale aj na fasádu domu a teda dom sa nebude hneď z rána prehrievať a v poobedňajších hodinách, keď slnko v lete svieti na západnú stenu domu od cca 12:30 do 21:00 Vám vysunuté 2.NP dokáže pretieniť okno do pracovne, vchodové dvere a kúpelne a rovnako aj fasádu domu cca do 14:00 (slnko je najagresívnejšie od 11:00 do 14:00).Na okne do pracovne je predpríprava na vonkajšiu žalúziu.

Ak Vás táto ponuka zaujala kontaktujte 0905 43 287, alebo dominik.cuha@
Dom v radovej zástavbe C, Fintice
Podobné inzeráty
Poschodový dom v radovej zástavbe B Fintice
Ponúkame Vám na predaj dvojpodlažný holodom „B“ v radovej zástavbe troch rodinných domov obci Fintice za cenu 234.500,-Eur. Charakteristika domu „B“: • výmera domu 167 m2 vrátane terasy 25,50 m2 a balkóna 6 m2 • veľkosť pozemku 218 m2 • energetický certifikát A0 • orientácia domu V/Z a kedže sa jedná o stredový dom, tak zo severnej strany je dom krytý ďalšou stavbou, čo Vám zabezpečí minimálne náklady na vykurovanie (odhad 60 - 70€/mesiac) a krytie z južnej strany Vás chráni pred prehrievaním domu v teplých letných dňoch • na 1. NP je kuchyňa spojená s obývačkou + pracovňa, špajz, tech. miestnosť s WC, vstupná chodba a terasa • na 2. NP je 3 x veľká spálňa (viď pôdorys), samostatné WC, veľká kúpelňa a priestranný balkón s orientáciou na východ • dom je postavený z Ytong 300 mm, izolácia stien polystyrén 200 mm, izolácia strechy vata 40 cm, strešná krytina plech, kúrenie podlahové s predprípravou na tepelné čerpadlo, sadrové omietky v celom dome, vypínače a zásuvky značky Legrand, biely náter • balkón – dlažba • terasa zámková dlažba s prestrešením • predpríprava na vonkajšie žalúzie • zvod dažďovej vody je stiahnutý do retenčnej nádoby s trativodom, obecný vodovod Výhody: Každý z troch rodinných domov v tejto radovej zástavbe je postavený ako samostatná stavba, to znamená, že tam nie je žiadna spoločná stena, tj., 3 x samostatná základová doska každá postavená na 300 mm DT, samostatné obvodové steny 300 mm Ytong s dilatačnou medzerou medzi domami, samostatná ŽB doska deliaca 1. NP a 2. NP dilatované polystyrén STYRODUR 2x30 mm, 3 x samostatná strecha dilatovaná, predelená masívnou protipožiarnou murovanou atikou 2x300 mm (spolu 600 mm) medzi jednotlivými domami, čo Vám zabezpečí dokonalé súkromie a odhlučnenie od suseda. Dom sa predáva s kompletne oploteným pozemkom (2 m betónový plot,) čo Vám zabezpečí súkromie. V cene domu je aj zarovanie terénu v dvore. V ďaka unikátnemu dizajnu tohto poschodového domu, ktorý je súčasťou radovej zástavby troch domov, budete mať v studenom zimnom období nízke náklady na vykurovanie a príjemnú klímu v dome v teplých letných dňoch. Prečo príjemná klíma v lete? Dôvodov je niekoľko: orientácia domu V/Z, navrhnutá správna veľkosť a orientácia okien, vysunuté 2. NP na západ 1 m a východ 1 m + 1,2 m balkón, kvalita použitých materiálov. Pýtate sa, ako Vám pomôže vysunuté 2.np na udržanie príjemnej klímy v dome? Práve vysunutím 2. NP sme zabezpečili pretienenie 1. NP v horúcich letných dňoch v ranných hodinách od 10:45 nielen na okná v kuchyni a obývačke, ale aj na fasádu domu a teda dom sa nebude hneď z rána prehrievať a zas v poobedňajších hodinách, keď slnko v lete svieti na západnú stenu domu od 12:30 do 21:00 Vám vysunuté 2. NP dokáže pretieniť okno do pracovne, vchodové dvere a kúpelne a rovnako aj fasádu domu do 14:00 (slnko je najagresívnejšie od 11:00 do 14:00). Ak Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte ma na , dominik.cuha@
Poschodový dom v radovej zástavbe B Fintice
Ponúkame Vám na predaj dvojpodlažný holodom „B“ v radovej zástavbe troch rodinných domov obci Fintice za cenu 239.500,-Eur. Charakteristika domu „B“: • výmera domu 167 m2 vrátane terasy 25,50 m2 a balkóna 6 m2 • veľkosť pozemku 218 m2 • energetický certifikát A0 • orientácia domu V/Z a kedže sa jedná o stredový dom, tak zo severnej strany je dom krytý ďalšou stavbou, čo Vám zabezpečí minimálne náklady na vykurovanie (odhad 60 - 70€/mesiac) a krytie z južnej strany Vás chráni pred prehrievaním domu v teplých letných dňoch • na 1. NP je kuchyňa spojená s obývačkou + pracovňa, špajz, tech. miestnosť s WC, vstupná chodba a terasa • na 2. NP je 3 x veľká spálňa (viď pôdorys), samostatné WC, veľká kúpelňa a priestranný balkón s orientáciou na východ • dom je postavený z Ytong 300 mm, izolácia stien polystyrén 200 mm, izolácia strechy vata 40 cm, strešná krytina plech, kúrenie podlahové s predprípravou na tepelné čerpadlo, sadrové omietky v celom dome, vypínače a zásuvky značky Legrand, biely náter • balkón – dlažba • terasa zámková dlažba s prestrešením • predpríprava na vonkajšie žalúzie • zvod dažďovej vody je stiahnutý do retenčnej nádoby s trativodom, obecný vodovod Výhody: Každý z troch rodinných domov v tejto radovej zástavbe je postavený ako samostatná stavba, to znamená, že tam nie je žiadna spoločná stena, tj., 3 x samostatná základová doska každá postavená na 300 mm DT, samostatné obvodové steny 300 mm Ytong s dilatačnou medzerou medzi domami, samostatná ŽB doska deliaca 1. NP a 2. NP dilatované polystyrén STYRODUR 2x30 mm, 3 x samostatná strecha dilatovaná, predelená masívnou protipožiarnou murovanou atikou 2x300 mm (spolu 600 mm) medzi jednotlivými domami, čo Vám zabezpečí dokonalé súkromie a odhlučnenie od suseda. Dom sa predáva s kompletne oploteným pozemkom (2 m betónový plot,) čo Vám zabezpečí súkromie. V cene domu je aj zarovanie terénu v dvore. V ďaka unikátnemu dizajnu tohto poschodového domu, ktorý je súčasťou radovej zástavby troch domov, budete mať v studenom zimnom období nízke náklady na vykurovanie a príjemnú klímu v dome v teplých letných dňoch. Prečo príjemná klíma v lete? Dôvodov je niekoľko: orientácia domu V/Z, navrhnutá správna veľkosť a orientácia okien, vysunuté 2. NP na západ 1 m a východ 1 m + 1,2 m balkón, kvalita použitých materiálov. Pýtate sa, ako Vám pomôže vysunuté 2.np na udržanie príjemnej klímy v dome? Práve vysunutím 2. NP sme zabezpečili pretienenie 1. NP v horúcich letných dňoch v ranných hodinách od 10:45 nielen na okná v kuchyni a obývačke, ale aj na fasádu domu a teda dom sa nebude hneď z rána prehrievať a zas v poobedňajších hodinách, keď slnko v lete svieti na západnú stenu domu od 12:30 do 21:00 Vám vysunuté 2. NP dokáže pretieniť okno do pracovne, vchodové dvere a kúpelne a rovnako aj fasádu domu do 14:00 (slnko je najagresívnejšie od 11:00 do 14:00). Ak Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte ma na , dominik.cuha@
Poschodový dom v radovej zástavbe B Fintice
Ponúkame Vám na predaj dvojpodlažný holodom „B“ v radovej zástavbe troch rodinných domov obci Fintice za cenu 243.500,-Eur. Charakteristika domu „B“: • výmera domu 167 m2 vrátane terasy 25,50 m2 a balkóna 6 m2 • veľkosť pozemku 218 m2 • energetický certifikát A0 • orientácia domu V/Z a kedže sa jedná o stredový dom, tak zo severnej strany je dom krytý ďalšou stavbou, čo Vám zabezpečí minimálne náklady na vykurovanie (odhad 60 - 70€/mesiac) a krytie z južnej strany Vás chráni pred prehrievaním domu v teplých letných dňoch • na 1. NP je kuchyňa spojená s obývačkou + pracovňa, špajz, tech. miestnosť s WC, vstupná chodba a terasa • na 2. NP je 3 x veľká spálňa (viď pôdorys), samostatné WC, veľká kúpelňa a priestranný balkón s orientáciou na východ • dom je postavený z Ytong 300 mm, izolácia stien polystyrén 200 mm, izolácia strechy vata 40 cm, strešná krytina plech, kúrenie podlahové s predprípravou na tepelné čerpadlo, sadrové omietky v celom dome, vypínače a zásuvky značky Legrand, biely náter • balkón – dlažba • terasa zámková dlažba s prestrešením • predpríprava na vonkajšie žalúzie • zvod dažďovej vody je stiahnutý do retenčnej nádoby s trativodom, obecný vodovod Výhody: Každý z troch rodinných domov v tejto radovej zástavbe je postavený ako samostatná stavba, to znamená, že tam nie je žiadna spoločná stena, tj., 3 x samostatná základová doska každá postavená na 300 mm DT, samostatné obvodové steny 300 mm Ytong s dilatačnou medzerou medzi domami, samostatná ŽB doska deliaca 1. NP a 2. NP dilatované polystyrén STYRODUR 2x30 mm, 3 x samostatná strecha dilatovaná, predelená masívnou protipožiarnou murovanou atikou 2x300 mm (spolu 600 mm) medzi jednotlivými domami, čo Vám zabezpečí dokonalé súkromie a odhlučnenie od suseda. Dom sa predáva s kompletne oploteným pozemkom (2 m betónový plot,) čo Vám zabezpečí súkromie. V cene domu je aj zarovanie terénu v dvore. V ďaka unikátnemu dizajnu tohto poschodového domu, ktorý je súčasťou radovej zástavby troch domov, budete mať v studenom zimnom období nízke náklady na vykurovanie a príjemnú klímu v dome v teplých letných dňoch. Prečo príjemná klíma v lete? Dôvodov je niekoľko: orientácia domu V/Z, navrhnutá správna veľkosť a orientácia okien, vysunuté 2. NP na západ 1 m a východ 1 m + 1,2 m balkón, kvalita použitých materiálov. Pýtate sa, ako Vám pomôže vysunuté 2.np na udržanie príjemnej klímy v dome? Práve vysunutím 2. NP sme zabezpečili pretienenie 1. NP v horúcich letných dňoch v ranných hodinách od 10:45 nielen na okná v kuchyni a obývačke, ale aj na fasádu domu a teda dom sa nebude hneď z rána prehrievať a zas v poobedňajších hodinách, keď slnko v lete svieti na západnú stenu domu od 12:30 do 21:00 Vám vysunuté 2. NP dokáže pretieniť okno do pracovne, vchodové dvere a kúpelne a rovnako aj fasádu domu do 14:00 (slnko je najagresívnejšie od 11:00 do 14:00). Ak Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte ma na , dominik.cuha@
Dom v radovej zástavbe C, Fintice
Ponúkame Vám na predaj dvojpodlažný holodom „C“ v radovej zástavbe celkovo troch rodinných domov obci Fintice za cenu 254.500,- Eur. Charakteristika domu „C“: • výmera domu 167 m2 vrátane terasy 25,50 m2 a balkóna 6 m2 . • veľkosť pozemku 335 m2 • energetický certifikát A0 • orientácia domu J/V/Z a zo severnej strany je dom krytý ďalšou stavbou, čo Vám zabezpečí minimálne náklady na vykurovanie (odhad 60 - 70€/mesiac) • na 1. NP je kuchyňa spojená s obývačkou + pracovňa, špajz, tech. miestnosť s WC, vstupná chodba a terasa • na 2. NP je 3 x veľká spálňa (viď pôdorys), samostatné WC, veľká kúpelňa a priestranný balkón s orientáciou na východ • dom je postavený z Ytong 300 mm, izolácia stien polystyrén 200 mm, izolácia strechy vata 400 mm, strešná krytina plech, kúrenie podlahové s predprípravou na tepelné čerpadlo, sadrové omietky v celom dome, vypínače a zásuvky značky Legrand, biely náter • balkón – dlažba • terasa zámková dlažba s prestrešením • predpríprava na vonkajšie žalúzie • zvod dažďovej vody je stiahnutý do retenčnej nádoby s trativodom, vlastná studňa + obecný vodovod Výhody: Každý z troch rodinných domov v tejto radovej zástavbe je postavený ako samostatná stavba, to znamená, že tam nie je žiadna spoločná stena, tj., 3 x samostatná základová doska každá postavená na 300 mm DT, samostatné obvodové steny 300 mm Ytong s dilatačnou medzerou medzi domami, samostatná ŽB doska deliaca 1. NP a 2. NP dilatované polystyrén STYRODUR 2x30 mm, 3 x samostatná strecha dilatovaná, predelená masívnou protipožiarnou murovanou atikou 2x300 mm (spolu 600 mm) medzi jednotlivými domami, čo Vám zabezpečí dokonalé súkromie a odhlučnenie od suseda. Dom sa predáva s kompletne oploteným pozemkom (2 m betónový plot,) čo Vám zabezpečí súkromie. V cene domu je aj zarovanie terénu v dvore. V ďaka unikátnemu dizajnu tohto poschodového domu, ktorý je súčasťou radovej zástavby troch domov, budete mať v studenom zimnom období nízke náklady na vykurovanie a príjemnú klímu v dome v teplých letných dňoch. Prečo príjemná klíma v lete? Dôvodov je niekoľko: orientácia domu J/V/Z, navrhnutá správna veľkosť a orientácia okien, vysunuté 2. NP na západ 1 m a východ 1 m + 1,2 m balkón, kvalita použitých materiálov. Pýtate sa, ako Vám pomôže vysunuté 2.np na udržanie príjemnej klímy v dome? Práve vysunutím 2. NP sme zabezpečili pretienenie 1. NP v horúcich letných dňoch v ranných hodinách cca od 10:45 nielen na okná v kuchyni a obývačke, ale aj na fasádu domu a teda dom sa nebude hneď z rána prehrievať a v poobedňajších hodinách, keď slnko v lete svieti na západnú stenu domu od cca 12:30 do 21:00 Vám vysunuté 2.NP dokáže pretieniť okno do pracovne, vchodové dvere a kúpelne a rovnako aj fasádu domu cca do 14:00 (slnko je najagresívnejšie od 11:00 do 14:00).Na okne do pracovne je predpríprava na vonkajšiu žalúziu. Ak Vás táto ponuka zaujala kontaktujte 0905 43 287, alebo dominik.cuha@
Dom v radovej zástavbe C, Fintice
Ponúkame Vám na predaj dvojpodlažný holodom „C“ v radovej zástavbe celkovo troch rodinných domov obci Fintice za cenu 257.500,- Eur. Charakteristika domu „C“: • výmera domu 167 m2 vrátane terasy 25,50 m2 a balkóna 6 m2 . • veľkosť pozemku 335 m2 • energetický certifikát A0 • orientácia domu J/V/Z a zo severnej strany je dom krytý ďalšou stavbou, čo Vám zabezpečí minimálne náklady na vykurovanie (odhad 60 - 70€/mesiac) • na 1. NP je kuchyňa spojená s obývačkou + pracovňa, špajz, tech. miestnosť s WC, vstupná chodba a terasa • na 2. NP je 3 x veľká spálňa (viď pôdorys), samostatné WC, veľká kúpelňa a priestranný balkón s orientáciou na východ • dom je postavený z Ytong 300 mm, izolácia stien polystyrén 200 mm, izolácia strechy vata 400 mm, strešná krytina plech, kúrenie podlahové s predprípravou na tepelné čerpadlo, sadrové omietky v celom dome, vypínače a zásuvky značky Legrand, biely náter • balkón – dlažba • terasa zámková dlažba s prestrešením • predpríprava na vonkajšie žalúzie • zvod dažďovej vody je stiahnutý do retenčnej nádoby s trativodom, vlastná studňa + obecný vodovod Výhody: Každý z troch rodinných domov v tejto radovej zástavbe je postavený ako samostatná stavba, to znamená, že tam nie je žiadna spoločná stena, tj., 3 x samostatná základová doska každá postavená na 300 mm DT, samostatné obvodové steny 300 mm Ytong s dilatačnou medzerou medzi domami, samostatná ŽB doska deliaca 1. NP a 2. NP dilatované polystyrén STYRODUR 2x30 mm, 3 x samostatná strecha dilatovaná, predelená masívnou protipožiarnou murovanou atikou 2x300 mm (spolu 600 mm) medzi jednotlivými domami, čo Vám zabezpečí dokonalé súkromie a odhlučnenie od suseda. Dom sa predáva s kompletne oploteným pozemkom (2 m betónový plot,) čo Vám zabezpečí súkromie. V cene domu je aj zarovanie terénu v dvore. V ďaka unikátnemu dizajnu tohto poschodového domu, ktorý je súčasťou radovej zástavby troch domov, budete mať v studenom zimnom období nízke náklady na vykurovanie a príjemnú klímu v dome v teplých letných dňoch. Prečo príjemná klíma v lete? Dôvodov je niekoľko: orientácia domu J/V/Z, navrhnutá správna veľkosť a orientácia okien, vysunuté 2. NP na západ 1 m a východ 1 m + 1,2 m balkón, kvalita použitých materiálov. Pýtate sa, ako Vám pomôže vysunuté 2.np na udržanie príjemnej klímy v dome? Práve vysunutím 2. NP sme zabezpečili pretienenie 1. NP v horúcich letných dňoch v ranných hodinách cca od 10:45 nielen na okná v kuchyni a obývačke, ale aj na fasádu domu a teda dom sa nebude hneď z rána prehrievať a v poobedňajších hodinách, keď slnko v lete svieti na západnú stenu domu od cca 12:30 do 21:00 Vám vysunuté 2.NP dokáže pretieniť okno do pracovne, vchodové dvere a kúpelne a rovnako aj fasádu domu cca do 14:00 (slnko je najagresívnejšie od 11:00 do 14:00).Na okne do pracovne je predpríprava na vonkajšiu žalúziu. Ak Vás táto ponuka zaujala kontaktujte 0905 43 287, alebo dominik.cuha@
RODINNÝ DOM - MALINOVÁ, FINTICE - ENERGETICKY ÚSPORNÝ
EXCLUSIVE realitná kancelária Prešov ponúka EXKLUZÍVNE na predaj 2 - podlažný inteligentný nízkoenergetický rodinný dom. Nachádza sa v tichej lokalite s krásnym výhľadom na Malinovej ulici v obci Fintice.  Dom je 4 - izbový, má úžitkovú plochu 127 m² a rozlohu pozemku 375 m². Súčasťou domu je prestrešená terasa orientovaná na juh. Základné údaje: - veľkosť pozemku - 375 m2 - zastavaná plocha - 67 m2 - úžitková plocha - 127 m2 - rozloha terasy - 16 m2 - orientácia domu - JZ - energetická trieda - A0 Dispozícia domu: Dispozícia domu je precízne navrhnutá pre užívateľský komfort a energetickú efektívnosť. Spálne a obývacia miestnosť s veľkými francúzskymi oknami pre dostatok slnečného svetla sú orientované na južnú stranu a na sever sú orientované kúpelne a technická miestnosť. - prízemie - zádverie, toaleta, obývacia miestnosť a jedálenská časť s výstupom na prestrešenú terasu, kuchyňa, technická miestnosť - 1. nadzemné podlažie - chodba, kúpelňa s toaletou, 2 spálne, spálňa so šatníkom a kúpeľňou Popis domu: - hrubá stavba - panelový systém ukotvený k základovej doske - z exteriéru zateplený polystyrénom s hrúbkou 200 mm - vnútro domu realizované sadrokartónovou konštrukciou - 6 - komorové plastové okná s izolačným 3- sklom zn. HESTA vo farbe antracit - podlahové teplovodné kúrenie - predpríprava pre rekuperáciu a exteriérové žalúzie - dom je napojený na elektrinu - zdroj kúrenia a ohrev vody - predpríprava pre tepelné čerpadlo - zdroj vody - studňa - odpad - žumpa - predpríprava pre napojenie na obecný vodovodu a kanalizáciu - inteligentné elektroinštalácie - navrhnuté samonosné drevené schodisko - 2 samostatné vstupy Popis pozemku: - rozloha 375 m2 - čiastočné terénne úpravy - parkovacia plocha pred domom spevnená makadamom - prístupová cesta obecná s verejným osvetlením Bonusy nehnuteľnosti: - nízke mesačné náklady - ekologické a ekonomické bývanie - pozitívny vplyv na zdravie - ideálna klíma a prostredie aj pre najnáročnejších klientov - pokojná lokalita s nádhernými výhľadmi - príroda na dosah - výborná dispozícia - efektívne využitý pozemok Dom sa predáva v stave holodom s možnosťou dokončenia na kľúč. Cena pri dokončení domu do stavu "štandard" predstavuje cca 25 000 Eur k aktuálnej predajnej cene. Kolaudácia domu je plánovaná do konca roka 2022. V ponuke je dom bližšie k príjazdovej ceste. Dom nad ním si majiteľ ponecháva na súkromné bývanie. Obec Fintice je známa bohatou občianskou vybavenosťou a výbornou dostupnosťou do centra Prešova. Má bohatú zeleň, športové ihriská, multifunkčné ihrisko aj tenisový kurt. Nachádza sa v nej základná aj materská škola, múzeum a galéria, obecná knižnica a kaštieľ Fintice. Zaujímavá ponuka, oplatí sa vidieť.