inzercia, predaj, predám, bazár

Dom v rekreačnej lokalite MpB

Kategória: Domy

4-i novostavba v rekreačnej lokalite v blízkosti jazier Zelená voda v Moste pri Bratislave. Priamy predaj, možnosť HÚ, trvalý pobyt, v štandarde.
Cena 210.000,-
Dom v rekreačnej lokalite MpB
Podobné inzeráty
Lukratívna novostavba v obci Geča
Ako majitelia ponúkame na predaj 5 ročnú novostavbu (kolaudácia január 2018) v novovybudovanej lokalite obce Geča.Ide o dom - priestranný 4 izbový bungalov so zastavanou plochou 185 m2, ktorý je postavený na 6 árovom priestrannom pozemku.Úžitková plocha domu vo vnútri je 145 m2.Dom je tehlový, postavený z tých najkvalitnejších materiálov. Strecha je sedlová (betónová škridľa). Bungalov je pekne nadčasovo farebne zladený, strecha, podhľady, stĺpy, plastové okná z vonku, spodné lemovanie domu, dlažba na terase a schodoch sú vo farbe antracit, pričom samotné steny domu sú v bielej farbe, ide o farebnú samočistiacu kvalitnú silikónovú omietku. Dom disponuje veľkou cca 40 m2 terasou, ktorá je do polovice zastrešená, pričom strecha je súčasťou domu. Pri dome sa nachádza ešte jedna terasa cca 20 m2 s peknou drevenou pergolou.Pri dome sa nachádza aj pekný drevený priestranný sklad na náradie a veľký prístrešok pre 2 autá.Dom je štvorizbový-kuchyňa spojená s obývačkou, v ktorej sa nachádzajú veľké francúzske presklenné posuvné dvere s výstupom na terasu.Okrem toho dom disponuje ešte 3 samostatnými izbami, pričom z jednej z nich sú taktiež veľké presklenné dvere s výstupom na terasu. Kuchynská linka je v tvare písmena ,,U,, s barovým pultom zhotovená na mieru v Decodome so zabudovanými spotrebičmi zn. Bosch.Postele v izbách, veľké vstavané skrine v izbách, interiérové dvere,ako aj ďalší nábytok, sú taktiež zhotovené stolárom na mieru.V kúpelni sa nachádza rohová vaňa, priestranný sprchovací kút, umývadlo so skrinkou a WC zn Geberit.Okrem toho má dom ešte jedno samostatné WC (zn. Geberit) s umývadlom a skrinkou.Dom má elektrické podlahové kúrenie(elektrický kotol) a ohrev vody prostredníctvom bojleru-umiestnené v samostatnej technickej miestnosti.V obývačke sa nachádza aj štýlový krb,ktorý vyhreje celý dom.V podkroví sa ešte nachádza veľký úložný priestor.Dom má vlastnú vŕtanú cca 17 metrovú výdatnú studňu.Už čoskoro sa bude v novovybudovanej lokalite, kde dom stojí, realizovať na náklady obce prípojka na obecný vodovod a kanalizáciu.Dom je zateplený a má teda nízke náklady na bývanie, mesačne cca 150 eur.Dom je postavený v novovybudovanej lukratívnej lokalite a je to navyše aj posledný dom v slepej tichej ulič: voda - vlastná studňa,elektrina,10 m3 žumpa,optický internet.Už čoskoro bude dobudovaný obecný vodovod a kanalizácia na náklady obce.Realitné kancelárie volať iba v tom prípade, ak už budete mať konkrétneho záujemcu na kúpu domu.Dom sa predáva kompletne so všetkým vnútorným a vonkajším zariadením (pozri foto), ako aj so všetkým potrebným vybavením, ktoré je nevyhnutné na údržbu a prevádzku rodinného domu.Už len sa nasťahovať a bývať v slepej tichej uličke v krásnom priestrannom bungalove na lukratívnom mieste v blízkosti centra Košíc(11 km k Auparku).Rozumná dohoda na cene je možná.Dom nie je zaťažený hypotékou, takže je ho možné bez problémov financovať cez hypotekárny úver.Na dome nie sú žiadne ťarchy a ani vecné bremená.Len vážny záujem.
Lukratívna novostavba v obci Geča
Ako majitelia ponúkame na predaj 5 ročnú novostavbu (kolaudácia január 2018) v novovybudovanej lokalite obce Geča.Ide o dom - priestranný 4 izbový bungalov so zastavanou plochou 185 m2, ktorý je postavený na 6 árovom priestrannom pozemku.Úžitková plocha domu vo vnútri je 145 m2.Dom je tehlový, postavený z tých najkvalitnejších materiálov. Strecha je sedlová (betónová škridľa). Bungalov je pekne nadčasovo farebne zladený, strecha, podhľady, stĺpy, plastové okná z vonku, spodné lemovanie domu, dlažba na terase a schodoch sú vo farbe antracit, pričom samotné steny domu sú v bielej farbe, ide o farebnú samočistiacu kvalitnú silikónovú omietku. Dom disponuje veľkou cca 40 m2 terasou, ktorá je do polovice zastrešená, pričom strecha je súčasťou domu. Pri dome sa nachádza ešte jedna terasa cca 20 m2 s peknou drevenou pergolou.Pri dome sa nachádza aj pekný drevený priestranný sklad na náradie a veľký prístrešok pre 2 autá. Dom je štvorizbový-kuchyňa spojená s obývačkou, v ktorej sa nachádzajú veľké francúzske presklenné posuvné dvere s výstupom na terasu.Okrem toho dom disponuje ešte 3 samostatnými izbami, pričom z jednej z nich sú taktiež veľké presklenné dvere s výstupom na terasu. Kuchynská linka je v tvare písmena ,,U,, s barovým pultom zhotovená na mieru v Decodome so zabudovanými spotrebičmi zn. Bosch.Postele v izbách, veľké vstavané skrine v izbách, interiér. dvere,ako aj ďalší nábytok sú taktiež zhotovené stolárom na mieru.V kúpelni sa nachádza rohová vaňa, priestranný sprchovací kút, umývadlo so skrinkou a WC zn Geberit.Okrem toho má dom ešte jedno samostatné WC (zn. Geberit) s umývadlom a skrinkou.Dom má elektrické podlahové kúrenie(elektrický kotol) a ohrev vody prostredníctvom bojleru-umiestnené v samostatnej technickej miestnosti.Dom má aj krb.V podkroví sa ešte nachádza veľký úložný priestor.Dom má vlastnú vŕtanú cca 17 metrovú výdatnú studňu.Už čoskoro sa bude v novovybudovanej lokalite, kde dom stojí, realizovať na náklady obce prípojka na obecný vodovod a kanalizáciu. Dom je samozrejme zateplený a má nízke náklady na bývanie, mesačne cca 150 eur.Dom je postavený, tak ako už bolo uvedené, v novovybudovanej lokalite, pričom je to posledný dom v slepej tichej ulič: voda - vlastná studňa, elektrika, 10 m3 žumpa. Už čoskoro dobudovaný obecný vodovod a kanalizácia na náklady obce. Realitné kancelárie volať iba v tom prípade, ak už budete mať konkrétneho záujemcu na kúpu domu.Dom sa predáva kompletne so všetkým vnútorným a vonkajším zariadením (pozri foto), ako aj so všetkým potrebným vybavením, ktoré je nevyhnutné na údržbu a prevádzku rodinného domu.Už len sa nasťahovať a bývať v slepej tichej uličke v krásnom priestrannom bungalove na lukratívnom mieste v blízkosti centra Košíc(11 km k Auparku).Vo vedľajšej obci Valaliky sa buduje továreň Volvo, kde sa budú vytvárať nové pracovné miesta.V súvislosti s tým bude aj kompletne vybudovaná nová infraštruktúra v smere do mesta Košice (MHD,cyklotrasy,cesty,atď.).Rozumná dohoda na cene je možná.
Rodinný dom so záhradou v rekreačnej oblasti Zemplínska Šíra
003-12-ROMIa Ponúkame na predaj rodinný dom so záhradou v rekreačnej oblasti Zemplínska Šírava, obec Kaluža. Dom je v dobrom stave, potrebné sú iba drobné opravy omietky, po vyprataní je možné nasťahovať sa, Dom má 2 podlažia - prízemie a 1. poschodie, na každom je presvetlená vstupná hala, schodisko, 6 priestranných izieb (4 na poschodí), veľkú kuchyňu s jedálňou, 1x špajza, 1x kúpeľňa, 2x WC. Múry sú z kvádrov, vnútorné priečky - pálená perforovaná tehla, strecha je plechová. Okná sú čiastočne pôvodné drevené, väčšina okien sú Euro okná. Dlážky sú betónové, na nich je dlažba / plávajúca podlaha. Dom má el. energiu 230 a 380V, plyn (odpojený), pripojený na obecný vodovod a obecnú kanalizáciu. Vykurovanie je kombinované - plyn / tuhé palivo (2 staršie kotly). Dom je celý podpivničený. K domu patrí pekná rovná záhrada s ovocnými stromami. Nehnuteľnosť je v príjemnom, tichom prostredí v dostatočnej blízkosti k rekreačnej oblasti, vhodná pre pokojný rodinný život.
Rodinný dom so záhradou v rekreačnej oblasti Zemplínska Šíra
BeMi reality Vám ponúka na predaj rodinný dom so záhradkou v rekreačnej oblasti Zemplínska Šírava, obec Kaluža. Dom je v dobrom stave, potrebné sú iba drobné opravy omietky, po vyprataní je možné nasťahovať sa, Dom má 2 podlažia - prízemie a 1. poschodie, na každom je presvetlená vstupná hala, schodisko, 6 priestranných izieb (4 na poschodí), veľkú kuchyňu s jedálňou, 1x špajza, 1x kúpeľňa, 2x WC. Múry sú z kvádrov, vnútorné priečky - pálená perforovaná tehla, strecha je plechová. Okná sú čiastočne pôvodné drevené, väčšina okien sú Euro okná. Dlážky sú betónové, na nich je dlažba / plávajúca podlaha. Dom má el. energiu 230 a 380V, plyn (odpojený), pripojený na obecný vodovod a obecnú kanalizáciu. Vykurovanie je kombinované - plyn / tuhé palivo (2 staršie kotly). Dom je celý podpivničený. K domu patrí pekná rovná záhrada s ovocnými stromami. Nehnuteľnosť je v príjemnom, tichom prostredí v dostatočnej blízkosti k rekreačnej oblasti, vhodná pre pokojný rodinný život.
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - [25.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 1 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 2 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 3 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 4 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 5 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 6 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 7 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 8 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 9 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 10 REALITY PROGRES, s.r.o. PONÚKA vo výhradnom zastúpení klienta : 6 izbový rodinný dom na pozemku 900 m2 v obci DOLNÝ LOPAŠOV okres Piešťany. Dom bol skolaudovaný v roku 1991, zastavaná plocha 143 m2, loggia 8 m2 a 2 x garáž každá ma 20 m2 Na pozemku 900 m2 sa nachádza samostatne stojaci 6 izbový rodinný dom s obytnou pivnicou a možnosťou využitia ako dvojgeneračný dom. Na záhrade sa nachádza altánok s krbom, stromy, sklenník, drevárnička a samostatne postavená garáž. Dom nemá energetický certifikát, internet Telekom, kúrenie kotol a pec, plastové okná, podlahy dlažba a plávajúca a odpad je riešený žumpou. DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU : obytná plocha 115 m2 + loggia 8 m2 a garáž 20 m2 vstupná chodba, priestranná obývacia izba s pecou prepojená s kuchyňou a jedálňou a výstupom na loggiu, spálňa, 2 x detská izba, kúpeľňa s vaňou a samostatné WC, garáž. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka, plynová varná doska, rúra, digestor a chladnička. V obývačke je šamotová pec. na prízemí - obytná plocha 115 m2 sa nachádza, kuchyňa, obývacia izba, spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC, technická časť- plynový kotol, bojler na ohrev vody a sporák, práčovňa, dielňa a garáž CENA DOMU : 175.000,- € + ZNALECKÝ POSUDOK Náklady spojené s bývaním sú 120,- € V obci Dolný Lopašov je základná škola po 4 ročník, škôlka, pošta, obecný úrad, potraviny, stavebniny. Piešťany sú vzdialené od obce 22 km a Trnava 27 km. V cene nehnuteľnosti sú už zahrnuté všetky poplatky, právny servis vyhotovenie kúpno predajných zmlúv a návrh na vklad do katastra, kolky, poplatok za overenie podpisov u notára. HYPO-PORADENSTVO k tomu súdno - znaleckým posudkom ZDARMA. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma 0911 78 08 07. BEZPLATNE v našej REALITY PROGRES, s.r.o. klientom radi poskytneme finančné poradenstvo a vybavenie financovania kúpy ich vybranej nehnuteľnosti (podmienkou nie je kúpa nehnuteľnosti v našej RK), poistenie nehnuteľnosti a domácnosti, životné a úrazové poistenie. Za výhodných finančných podmienok zabezpečíme súdno-znalecký posudok, geodetické práce a právne služby.
Nadštandardný 5 izbový rodinný dom typu bungalov vo vilovej
Typ: Rodinný dom Obec: Piešťany Ponúkame Vám na predaj exkluzívny 5 izbový rodinný dom, typu bungalov v lukratívnej rekreačnej štvrti Lodenica v Piešťanoch. Jedná sa o praktický, výborne riešený typ bungalovu so zastavanou plochou 180 m2, úžitkovou plochou 170 m2 + 25 m2 garáž + 13 m2 sklad a wellnes v prístavbe, na jednom z najväčších pozemkov vo vilovej štvrti LODENICA o výmere 625 m2. Dom disponuje 4 spálňami, priestrannou obývacou izbou s moderným krbom a priamym vstupom na hlavnú krytú terasu, jedálňou so vstupom na bočnú terasu, priestrannou kuchyňou s komorou a príslušenstvom: veľkorysá hlavná kúpeľňa s vaňou, bidetom, toaletou, druhá menšia kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou, vstupná chodba, hala, technická miestnosť. V prístavbe je situované domáce wellnes (infra sauna) o výmere 7 m2 a samostatne prístupný sklad pre bicykle o výmere 6 m2. Dom je výnimočne slnečný vďaka optimálnej orientácii na všetky svetové strany, denná časť, terasa s obývačkou je situovaná na juhozápad, kuchyňa na sever a spálňový trakt na východ. Keďže ide o 12 ročný dom v luxusnej štvrti kúpeľného mesta, dom poskytuje vyšší štandard bývania: moderne riešená dispozícia izieb priestrannej výmery, veľké presklené plochy, výkonná klimatizácia, kvalitné  stavebné materiály, bezpečnostné dvere. V cene je zahrnuté kompletné, príjemne zachovalé zariadenie domu, vrátane spotrebičov, záhradného nábytku a pod. Dom je napojený na všetky inžinierske siete, vrátane optických káblov Fibernet Orange. V dome je zabezpečená bezpečnosť bezpečnostným systémom, alarmom od firmy Elemont.  Vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom, mesačné náklady na energie sú do 200,-EUR. Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov bola vykonaná v zmysle zákona ,daná nehnuteľnosť bola zaradená do energetickej triedy B.  Bungalov je osadený v príjemnom prírodnom prostredí, k dobrému pocitu prispieva upravená záhrada, vybavená automatickým závlahovým systémom, ktorú si môžete vychutnávať z veľkoryso riešenej krytej južnej terasy o výmere 12 m2, alebo západnej menšej terasy s pergolou. V exteriérovej časti domu sa nachádza samostatne stojaca garáž výmery 25 m2 a bezpečné parkovacie miesto v nádvorí. Názor makléra: Tento dom je ako predurčený na luxusné bývanie v prírodnom prostredí s výhodami civilizácie, ktorú poskytuje táto lukratívna obytná štvrť svetoznámeho kúpeľného mesta, známa svojim vysokým komfortom bývania. Svojou veľkorysou výmerou a praktickým dispozičným riešením a technickým vybavením uspokojí nároky všetkých generácií. Zamilujete si ho aj ako víkendové sídlo pre Váš aktívny oddych či stretnutia s rodinou a obchodnými partnermi v jedinečnej rekreačnej zóne chránenej krajinnej oblasti Sĺňava: len 200 m od jazera pod úpätím Považského Inovca, kde nájdete zázemie pre široké športové vyžitie (vodné športy, jachting, vodné lyžovanie, ry