inzercia, predaj, predám, bazár

DOMÁCA PEKARNIČKA NA CHLIEB TESCO

Kategória: Mikrovlnné rúry

PREDÁM DOMÁCU PEKARNICKU NA CHLIEB CENA 30€ TEL
DOMÁCA PEKARNIČKA NA CHLIEB TESCO
Podobné inzeráty
Pekarnička
Raz použitý 15 programov
mikrovlnka eta a tesco
predam mikrovlnka eta a tesco plne funkcne
Mikrovlnka TESCO s grilom
Predám zachovalú mikrovlnku TESCO MGW13 s grilom. Stav ako na fotkách, plne funkčná. Iba osobný odber v Námestove. Platí do zmazania. Prosím komunikovať emailom. Cena 30 €.
Tesco MMS13
Predám používanú Micro vlunku značky Tesco otáčacie ovládanie 6 stupnov aj rozmrazovanie výkon max 700w.Rozmeri vyska:26 cm Sirka:45.4 cm Hlbka:31.5 cm. Reagujem iba na smsa email.
Samsung MG22M8074AT/EO - vstavana
SAMSUNG MG22M8074AT/EO Predam novu mikrovlnku POPIS PRODUKTU ŠPECIFIKÁCIE NA STIAHNUTIE MULTIFUNKČNÁ MIKROVLNKA Perfektne pripravené jedlá Inteligentný senzor vlhkosti Šikovný senzor vlhkosti dokáže jediným stisnutím tlačidla zistiť vlhkosť vzduchu a prispôsobiť čas a spôsob ohrevu pre zaručenie tých najlepších kuchynských výsledkov. Jedlo s ideálnou textúrou Grill+30sec Tlačidlo Grill+30sec zaistí vášmu jedlu ideálnu textúru a farbu pre čo najlepší vzhľad i chuť. Zvýši čas ohrevu o 30 sekúnd a pomocou grilu pripraví chrumkavé a skvelo vyzerajúce jedlo. Vždy teplé jedlo Keep Warm Ak pripravujete viacero pokrmov, využijete funkciu Keep Warm, ktorá zachováva tú správnu teplotu jedla bez toho, že by ho prevarila. Výsledkom je tak jedlo, ktoré je čerstvé, teplé, chutné a pripravené na podávanie. Čerstvejšie mrazené jedlo Quick Defrost Funkcia Quick Defrost vám umožní rozmraziť jedlo rýchlo a rovnomerne. Potraviny si tak uchovajú svoju čerstvosť i tvar a vy si môžete vychutnať delikátne mäso, hydinu, ryby, chlieb, koláče a ovocie, kedykoľvek budete chcieť. Ľahké čistenie interiéru CERAMIC INSIDE™ Odolné riešenie CERAMIC INSIDE™ zabraňuje ušpineniu a poškriabaniu vnútra mikrovlnnej rúry. Jemný povrch môžete ľahko vyčistiť bez akéhokoľvek poškodenia či straty farby. Rúra je skvelo odolná voči hrdzi a škrabancom a preto skutočne dlho vydrží. Šetrný standby režim ECO Mode ECO mód výrazne znižuje spotrebu energie a vyznačuje sa najnižšou spotrebou standby režimu v priemysle. Ak práve nepripravujete jedlo, energia, ktorú rúra používa na udržiavanie svojho chodu je minimálna. Ušetrí vám tak množstvo financií. TECHNICKÉ PARAMETRE: Typ Typ produktu Gril Typ inštalácie Vstavaná Menovitý výkon Kapacita 22 L Materiál/prevedenie Farba (dvierka) Čierna Farba (skrinka) Čierna Farba (úprava) Nerezová Ovládanie Dotyková Typ ovárania dvierok Tlačidlo Povrch vnútorného priestoru Keramický smalt Veľkosť otočného taniera 255 mm Typ displeja LED / Ľadovo modrý Vykurovacie teleso grilu Sheath Heater Výkon/hodnotenie Napájanie 230V/50Hz Výstupný výkon (mikrovlnná rúra) 850 W Spotreba energie (gril) 1100 W Spotreba energie (mikrovlnná rúra) 1300 W Príkon (max.) 2
Nová  nepoužitá mikrovlnná rúra Whirlpool AMW 730 NB
Predám novú nepoužitú vstavanú mikrovlnnú rúru Whirlpool AMW 730 NB, cena novej sa hýbe od 350 až 500€. Kúpená 11/2022, záruka do 11/2024. - technológia 6. zmysel - funkcia CRISP pripraví chutné chrumkavé jedlá, ako napríklad chlieb, koláč či pizzu a aj jedlá zo zmrazeného stavu. Funkcia REHEAT zabezpečí automatický ohrev zmrazených pokrmov a čas či výkon prípravy inteligentne upraví podľa veľkosti porcie a obsahu vody. O naozaj dokonalé rozmrazenie sa postará funkcia DEFROST, stačí navoliť druh a hmotnosť potraviny. Systém distribúcie mikrovĺn 3D zabezpečuje rovnomerné prúdenie energie pre rovnomerný ohrev potravín. Vy sa tak dočkáte skvelých a chutných výsledkov. Multifunkčnej mikrovlnnej rúre nechýba vo výbave ani časovač, s ktorým nastavíte časomieru ohrevu a po uplynutí času sa všetky nastavené funkcie automaticky vypnú. O bezpečnosť a ochranu pred nežiaducim poranením sa stará detská poistka, ktorou uzamknete prednastavené funkcie alebo zabráni zapnutiu spotrebiča.