inzercia, predaj, predám, bazár

Domáce sirupy

Kategória: Zdravie a krása

Mam na predaj domáce sirupy
Pupavovy sirup 1l- 6€
Žihľavový sirup 1l-6€
Domáce sirupy
Podobné inzeráty
Herbert sirupy
Predám Herbert sirupy na fotke. Cena spolu 23 €. Nevhodný darček. Osobný odber v Trnave.
Šípkový sirup
Šípkový sirup. Sterilizovaný. Vhodný na posilnenie imunity. 250ml za 4€, 500ml za 6€. Sirupy majú byť po otvorení uskladnené v chladničke a tak vydržia min.4 týždne. Sirupy sú vhodné pre deti od 3 rokov.
Fialkový sirup
Fialkový sirup. Sterilizovaný. Vhodný pri migréne, na odhlienenie. Príjemná vôňa. 250ml za 4€, 500ml za 6€. Sirupy majú byť po otvorení uskladnené v chladničke a tak vydržia min.4 týždne. Sirupy sú vhodné pre deti od 3 rokov.
Domáce solárium Philips
Predám málo používané domáce Infra UVA solárium jednostranné domáce solárium elegantný jednoliaty dizajn jednoduchá montáž i umiestnenie digitálny časovač integrovaný zvinovací meter infračervené svetlo + UV žiarenie s možnosťou vypnutia vysoko kvalitné opaľovacie žiarovky funkcia osviežovania vzduchu 2 páry ochranných okuliarov súčasťou balenia certifikácia: EN 60335-1, EN 60335-2-27, EN 62233 nevhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov určené pre domáce použitie
Tinktúry a Sirupy
Tinktúry Echinacea, Kapucinka, Horec, Medvedí cesnak, Kotvičník, Kostihoj, Propolis, ženská, Lipová, Ginková, Nechtíková, Šalviová tinktúra, Sirup borovicovo-smrekový, v obmedmedzenom mnozstve skorocelový sirup -Tinktúra Echinacea purpurea - top bylina je výborná na imunitu, pri liecbe a prevencii proti vírusovým- chrípkovým a bakteriálnym ochoreniam popis viď v obrázkoch. -Tinktúra Kapucínka väčšia -top bylina na imunitu, má antibiotické a antivirologické účinky, ďalej lieči močový mechúr popis viď v obrázkoch, vhodná aj pre deti -Tinktúra Ženská - na všetky druhy ženských problémov (podporuje plodnosť, pomáha liečiť cysty, zápaly....) -Tinktúra Kotvičník zemný - afrodiziakum, významná pre liečbu a podporu plodnosti, potencie, liečba prostaty u mužov... popis viď v obrázkoch. -Tinktúra Horec - podpora sekrécie, ochrana pečeňových buniek, podpora sekrécie žalúdka a zlepšenie trávenia, zvýšená chuť do jedla, zníženie plynatosti po jedle Sirup na kašeľ borovicovo-smrekový - lieči kašeľ, podporuje imunitu, vhodný aj pre deti. Rastliny pestované v podtatranskej oblasti. Tinktúra 50ml - 4€ Tinktúra Horec na žalúdok a Propolis 50ml - 6€ Sirup Borovicovo-smrekový a Skorocelový 100ml 6€ Info v sprave, dorucenie vramci popradu bez € inak posielam podla cennika slovenskej posty: Pošta - Doporučene (platba vopred na bankový účet): do 500g 2,50€; do 1000g 3,50€; do 2kg 4€   2. Pošta - Dobierka (iba po zaplateni postovneho na ucet, zvysok platba pri prevzatí): do 500g do 2kg - 5,20€ Inzerát platný do zmazania..
Detský bylinkový sirup Kamilkový - na Imunitu
KAMILKOVÝ SIRUP - POSILŇUJE IMUNITU, ANTIBIOTICKÉ ÚČINKY. Ako alternatíva sirupu z lekárne. Sirupy sú vhodné pre deti od 1r, sú sladené prírodným sladidlom stévia, bez konzervantov, používajú sa ako prevencia, alebo pri danoch ochorení. /Dávkovanie 3x denne lyžičku po jedle/. Vhodný pre deti aj na ženské problémy. Pomáha pri nádche, chrípke, pri hnačke a plynatosti. Pri bolesti hlavy a migréne, upokojuje a odstraňuju nespavosť, zlepšuju trávenie, pri liečbe hemoroidov, plynatosti a hnačke, bolesti žalúdka, znižuje cholesterol. Používa sa ďalej pri menštruačných poruchách, pri vynechávaní menštruácie, takisto pri silnej menštruácii-odstraňuje menštruačné bolesti, bolesti svalov a kĺbov. Typ na využitie liečivej sily: Na posilnenie imunity 1x denne 1 čajová lyžica mesiac pred sezónou Po otvorení uchovávajte na tmavom mieste v chlade a spotrebujete do 4 týždňov. 50ml/1,90e 100ml/2,90e 250ml/6,-e Kontaktujte ma mailom. Ďakujem Aktuálne v ponuke nasledovné príchute konzumných sirupov: ZÁZVOROVÝ, BAZOVÝ, LEVANDUĽOVÝ, TYMIANOVÝ, CVIKLOVÝ, ŽIHĽAVOVÝ, PÚPAVOVÝ s levanduľou. Bylinné - Kamilkový, sirup zo 7 bylín na kašeľ vykašliavanie. Pozrite si moju ponuku možno vás ešte niečo zaujme