inzercia, predaj, predám, bazár

Domaša novostavba pri vode

Kategória: Domy

Ponúkam na predaj novostavbu rodinného domu pri vode na Domaši v rekreačnej oblasti Domaša Dobrá.
Dokončená v roku 2022 na pozemku o rozlohe 623m2. Chata sa nachádza na ulici Košická.
Nachádza sa len 64m od vody, v uzavretej súkromnej vilovej štvrti. Vstup je cez el. bránu.
Prístup k vode je po súkromnej prístupovej ceste po ktorej je možné spúšťať člny, lode a vodné skútre. Kúpou získate aj podiel na kazdej ceste a každom prístupe v súkromnej štvrti.
Úžitková plocha 145m2
8x kamera Dahua
Alarm Paradox
Obývacia miestnosť + 3x spálňa klimatizovaná,
klimatizácia Daikin 4x vnútorne jednotky + 1x vonkajšia jednotka (12000€).
Podlahové kúrenie 6x okruh 6 termostat.
Všetko riadene aj na diaľku cez aplikácie prostredníctvom internetu.
Vstavané spotrebiče Bosch, Bosch, Bosch,…
Masívny dubový nábytok.
Robotická kosačka, automatická závlaha.
Dispozične riešenie predsieň, obývacia miestnosť spojená s kuchyňou, chodba, hosťovské wc, kúpeľna s wc, 3x spálňa, technická miestnosť. Výhľad na hladinu z obývačky a 2x spálňe.
Dom bol postavený z tehly porotherm 30profi plnená minerálnou vlnou + je zateplená Knauf NOBASIL FKD S Thermal 120 mm. Strecha je železobetonovy monolit na ňom xps fibran 3x100mm uzavretý fatrafolom geotextília dunajský štrk. Počas výstavby som viedol fotodokumentáciu ktorá obsahuje 3000 fotiek. V 2023 budem dom kolaudovať rovno už na nového majiteľa.
Platba iba z vlastných finančných zdrojov.
S bankou to je problém, kedže to nieje rodinný dom ale chata/rekreačné sídlo. Financujú iba 30%.
Domaša novostavba pri vode
Podobné inzeráty
Invest & Real | Charizmatický zrub | Domaša - Dobrá
Typ: Rodinný dom Ulica: Kvakovce Mestská časť: Obec: Kvakovce Invest & Real Vám ponúka na predaj 5 izbový charizmatický zrub v žiadanej rekreačnej oblasti Domaša. Jedná sa o tzv. „fínsky zrub“ čo je najčastejší typ zrubu a je vyrobený z ihličnatej guľatiny. Konštrukcia z dreveného masívu je zhotovená z masívnych zrubových obvodových a priečkových stien a bola dovezená na objednávku priamo z Fínska. Rok výstavby: 2004 (dovezené z Fínska) Drevodom Vás už na prvý pohľad chytí svojou príťažlivosťou za srdce. Po následnom vstúpení do útulného vnútra domova Vás zároveň ohromí aj svojou maximálnou funkčnosťou. Je ideálnou voľbou pre ľudí hľadajúcich oázu ticha a odpočinku, ako aj únik od mestského ruchu. Svojou výmerou a počtom izieb je zrub možné využívať na vlastné účely, ale aj na prenájom rekreantom zaujímajúcich sa o bývanie a služby v blízkosti vodnej nádrže Domaša. Jeho kľudná poloha a výhľad na vodnú nádrž sú považované za hlavný benefit nehnuteľnosti. DOM Dom disponuje dvomi podlažiami. Vchodovými dverami vchádzate do dennej časti domu a to rovno do obývacej izby. Domáca pohoda je znásobená upriamením pozornosti na vizuálne najzaujímavejší doplnok interiéru, ktorým je krb - symbolizujúci teplo a bezpečie domova. Krb v tomto prípade spája obývaciu izbu s kuchyňou a tým sa stáva srdcom domova. Kuchynská časť je vybavená kuchynskou linkou a jedálenskou časťou. Z kuchynskej časti je možné terasou vyjsť do zadnej časti záhrady, kde sa nachádza altánok s krbom, poskytujúci dostatočný priestor na posedenie vo väčšom kruhu ľudí. Na spodnom podlaží sa zároveň nachádzajú aj dve menšie hosťovské izby, ktoré si však vlastník vie podľa vlastných predstáv prerobiť či už na detské izby alebo pracovňu. Pri vchodových dverách sa nachádza aj jediná kúpeľňa v tomto dome, ktorá je spojená so záchodom. V spodnej časti sa zároveň nachádza v zimných mesiacoch uspokojujúca sauna, ktorá dotvára škandinávsku „hygge“ atmosféru tohto bývania. Na druhom podlaží domu sa nachádza oddychová časť do ktorej sa dostanete schodiskom a to rovno do predizby slúžiacej na oddych, čítanie knihy alebo pozeranie filmov, odkiaľ sa zároveň viete dostať na balkón a odtiaľ si užívať obklopujúcu zeleň a samotu. Zároveň sa na tomto poschodí nachádza aj spálňa. Na vykurovanie domu sú k dispozícií elektrické radiátory a krbové prieduchy. Dom nie je pripojený na kanalizáciu, využíva žumpu - 12m³. Na pozemku sa nachádza aj studňa s hĺbkou 35m. Dom je čiastočne podpivničený. LOKALITA Drevodom sa nachádza v centre rekreačnej oblasti vodnej nádrže Domaša - Dobrá a je považovaná za jednu z najčistejších vodných plôch na Slovensku - označovaná aj ako Slovenské more. Zrub je situovaný len 1 minútu pešou chôdzou od pláže čím je bezprostredné okolie zrub
Vila Domaša pri vode
Ponúkam na predaj rodinný dom na Domaši pri vode v rekreačnej oblasti Domaša Dobrá. Dokončená v roku 2022 na pozemku o rozlohe 623m2. Chata sa nachádza na ulici Košická. Nachádza sa len 64m od vody, v uzavretej súkromnej vilovej štvrti. Vstup je cez el. bránu. Prístup k vode je po súkromnej prístupovej ceste po ktorej je možné spúšťať člny, lode a vodné skútre. Kúpou získate aj podiel na kazdej ceste a každom prístupe v súkromnej štvrti. Úžitková plocha 145m2 8x kamera Dahua Alarm Paradox Obývacia miestnosť + 3x spálňa klimatizovaná, klimatizácia Daikin 4x vnútorne jednotky + 1x vonkajšia jednotka (12000€). Podlahové kúrenie 6x okruh 6 termostat. Všetko riadene aj na diaľku cez aplikácie prostredníctvom internetu. Vstavané spotrebiče Bosch, Bosch, Bosch,… Masívny dubový nábytok. Robotická kosačka, automatická závlaha. Dispozične riešenie predsieň, obývacia miestnosť spojená s kuchyňou, chodba, hosťovské wc, kúpeľna s wc, 3x spálňa, technická miestnosť. Výhľad na hladinu z obývačky a 2x spálňe. Dom bol postavený z tehly porotherm 30profi plnená minerálnou vlnou + je zateplená Knauf NOBASIL FKD S Thermal 120 mm. Strecha je železobetonovy monolit na ňom xps fibran 3x100mm uzavretý fatrafolom geotextília dunajský štrk. Počas výstavby som viedol fotodokumentáciu ktorá obsahuje 3000 fotiek. V 2023 budem dom kolaudovať rovno už na nového majiteľa. Platba iba z vlastných finančných zdrojov. S bankou to je problém, keďže to nieje dom ale chata/rekreačné sídlo. Financujú iba 30%.
Domaša Dobrá Dom pri vode
Ponúkam na predaj rodinný dom pri vode na Domaši v rekreačnej oblasti Domaša Dobrá. Dokončená v roku 2022 na pozemku o rozlohe 623m2. Chata sa nachádza na ulici Košická. Nachádza sa len 64m od vody, v uzavretej súkromnej vilovej štvrti. Vstup je cez el. bránu. Prístup k vode je po súkromnej prístupovej ceste po ktorej je možné spúšťať člny, lode a vodné skútre. Kúpou získate aj podiel na kazdej ceste a každom prístupe v súkromnej štvrti. Úžitková plocha 145m2 8x kamera Dahua Alarm Paradox Obývacia miestnosť + 3x spálňa klimatizovaná, klimatizácia Daikin 4x vnútorne jednotky + 1x vonkajšia jednotka (12000€). Podlahové kúrenie 6x okruh 6 termostat. Všetko riadene aj na diaľku cez aplikácie prostredníctvom internetu. Vstavané spotrebiče Bosch, Bosch, Bosch,… Masívny dubový nábytok. Robotická kosačka, automatická závlaha. Dispozične riešenie predsieň, obývacia miestnosť spojená s kuchyňou, chodba, hosťovské wc, kúpeľna s wc, 3x spálňa, technická miestnosť. Výhľad na hladinu z obývačky a 2x spálňe. Dom bol postavený z tehly porotherm 30profi plnená minerálnou vlnou + je zateplená Knauf NOBASIL FKD S Thermal 120 mm. Strecha je železobetonovy monolit na ňom xps fibran 3x100mm uzavretý fatrafolom geotextília dunajský štrk. Počas výstavby som viedol fotodokumentáciu ktorá obsahuje 3000 fotiek. V 2023 budem dom kolaudovať rovno už na nového majiteľa. Platba iba z vlastných finančných zdrojov. S bankou to je problém, keďže to nieje dom ale chata/rekreačné sídlo. Financujú iba 30%.
NOVOSTAVBA 5 izbový RD v krásnej prírode blízko mesta
Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - [24.2. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 1 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 2 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 3 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 4 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 5 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 6 Novostavba - murovaný 5 izb.rodinný dom v krásnej prírode - 7 NEST realitná kancelária v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj novostavbu 5 izbového rodinného domu v krásnej kľudnej lokalite Zvolena. Jedná sa o 5 izbový dvojpodlažný rodinný dom s úžitkovou plochou 155 m2 s terasou a prístreškom pre 2 autá, na pozemku s úžasnými výhľadmi o veľkosti 530 m2. Dom sa predáva vo vyhotovení holodom. Energetická trieda: A. Rodinný dom je hotový, pripravený pre nového majiteľa – momentálne vo fáze kolaudácie. Kráľová je obľúbenou lokalitou Zvolena, hlavne vďaka svojej krásnej prírode, cyklotrasám, obľúbený Lunterov ranč. Výborná dostupnosť do centra mesta Zvolen 10-15 min. V tejto lokalite je už stavebná uzávera, takže stavebný ruch v okolí už nehrozí. Dispozícia domu: Prízemie: - obývačka s kuchyňou s výstupom na terasu - Hosťovská izba - kúpeľňa, wc, komora, technická miestnosť Poschodie: - Priestranná spáleň - Šatník - 2 izby - Kúpeľňa s wc Prístup: bezproblémový, asfaltová cesta Pozemok: z väčšej časti rovinatý Siete: vodovod, elektrina, žumpa Možné financovať hypotekárnym úverom - v prípade záujmu vám zabezpečíme kompletné financovanie kúpy danej nehnuteľnosti (spolupracujeme so všetkými bankami). Viac informácií na tel.čísle:
NOVOSTAVBA - Spišská Nová Ves- Blaumont
Ponúkame na predaj novostavbu dvoch jednotiek v lukratívnej časti Sp.Novej Vsi - Blaumont. Nachádza sa na tichej ulici so súkromnou rampou a detským ihriskom. Centrum mesta v bezprostrednej blízkosti s výbornou občianskou vybavenosťou. Novostavba ponúka krásny výhľad na celé mesto. Bude sa predávať v stave holodom (steny odovzdané s omietkou a základným hygienickým bielym náterom, podlaha pripravená na kladenie podlahy a dlažby) Začiatok výstavby február 2023. Predpokladané ukončenie výstavby február 2024. Novostavba 1 o celkovej výmere 178,79 m2 + záhrada 172 m2 + parkovacie miesta pred domom 38,5m2 Novostavba pozostáva z 1.PP ktorej prislúcha Obývacia izba + kuchyňa : 49,4m2 Chodba : 17,6 m2 Izba 1 : 18 m2 Izba 2 : 17,9 m2 Izba 3 : 18 m2 Kúpeľňa : 8,25 m2 WC : 2,88 m2 Šatník : 7,40 m2 Technická miestnosť : 11,9 m2 1.NP pozostáva z: Zádverie : 5,16 m2 Garáž : 22,3 m2 Novostavba 2 o celkovej výmere 153,46 m2, parkovacie miesta pred domom 38,5 m2 Novostavba pozostáva z 1.NP ktorej prislúcha Obývacia izba + kuchyňa : 43,1 m2 Chodba : 9,36 m2 Izba 1 : 15,3 m2 Izba 2 : 17,7 m2 Izba 3 : 12,7 m2 Kúpeľňa : 6 m2 WC : 3,69 m2 Technická miestnosť: 6,61 m2 Zádverie : 11,3 m2 Balkón : 27,7 m2 Východ na strechu Novostavba bude postavená z najkvalitnejších materiálov, ako je pálená tehla hrúbky 30cm. Zateplená minerálnou vatou hr.20cm. Vykurovanie bude riešené prostredníctvom podlahového kúrenia, tepelných čerpadiel. Dosky a schodiská budú vyhotovené zo železobetónovej konštrukcie. Kvalitné plastové okná s izolačným trojsklom. Predpríprava na vonkajšie žalúzie. Kompletná elektroinštalácia, rozvody v celom objekte. Garážová sekčná brána. V prípade akýchkoľvek otázok, kompletnej 3D vizualizácie ma neváhajte kontaktovať na telefónne číslo .
NOVOSTAVBA - Spišská Nová Ves- Blaumont
Ponúkame na predaj novostavbu dvoch jednotiek v lukratívnej časti Sp.Novej Vsi - Blaumont. Nachádza sa na tichej ulici so súkromnou rampou a detským ihriskom. Centrum mesta v bezprostrednej blízkosti s výbornou občianskou vybavenosťou. Novostavba ponúka krásny výhľad na celé mesto. Bude sa predávať v stave holodom (steny odovzdané s omietkou a základným hygienickým bielym náterom, podlaha pripravená na kladenie podlahy a dlažby) Novostavba 1 o celkovej výmere 178,79 m2 + záhrada 172 m2 + parkovacie miesta pred domom 38,5m2 Novostavba pozostáva z 1.PP ktorej prislúcha Obývacia izba + kuchyňa : 49,4m2 Chodba : 17,6 m2 Izba 1 : 18 m2 Izba 2 : 17,9 m2 Izba 3 : 18 m2 Kúpeľňa : 8,25 m2 WC : 2,88 m2 Šatník : 7,40 m2 Technická miestnosť : 11,9 m2 1.NP pozostáva z: Zádverie : 5,16 m2 Garáž : 22,3 m2 Novostavba 2 o celkovej výmere 153,46 m2, parkovacie miesta pred domom 38,5 m2 Novostavba pozostáva z 1.NP ktorej prislúcha Obývacia izba + kuchyňa : 43,1 m2 Chodba : 9,36 m2 Izba 1 : 15,3 m2 Izba 2 : 17,7 m2 Izba 3 : 12,7 m2 Kúpeľňa : 6 m2 WC : 3,69 m2 Technická miestnosť: 6,61 m2 Zádverie : 11,3 m2 Balkón : 27,7 m2 Východ na strechu Novostavba bude postavená z najkvalitnejších materiálov, ako je pálená tehla hrúbky 30cm. Zateplená minerálnou vatou hr.20cm. Vykurovanie bude riešené prostredníctvom podlahového kúrenia, tepelných čerpadiel. Dosky a schodiská budú vyhotovené zo železobetónovej konštrukcie. Kvalitné plastové okná s izolačným trojsklom. Predpríprava na vonkajšie žalúzie. Kompletná elektroinštalácia, rozvody v celom objekte. Garážová sekčná brána. V prípade akýchkoľvek otázok, kompletnej 3D vizualizácie ma neváhajte kontaktovať na telefónne číslo .