inzercia, predaj, predám, bazár

Domček alebo víkendová chalupa v rozprávkovej záhrad…

Kategória: Chalupy, Chaty

chata/chalupa, Martina Čulena, Brodské, Skalica - Domček alebo víkendová chalupa v rozprávkovej záhrade plnej zelene, ovocných stromov a relaxu v obci Brodské


Počet izieb: 4.izbový
Celková úžitková plocha m2: 240
Plocha obytnej časti m2: 150
Výmera pozemku m2: 2136
Popis: Directreal Doma Vám exkluzívne ponúka na predaj 4izbový dom/chalupu v obci Brodské s nadherným veľkorysým pozemkom 2136 m2, ktorý bude pre nových vlastníkov oázou pokoja a oddychu.

Dom je postavený z pálenej tehly a v roku 2000 prešíel rekonštrukciou a tiež kolaudáciou. V nehnuteľnosti sú drevené okná s dvojsklom. Kúrenie je ústredné plynové. Podlahy sú drevené alebo z keramickej dlažby. V obývacej miestnosti je krb s prieduchmi do podkrovia. Strešná krytina je asfaltový šindel.
Rodinný dom je vybavený aj audio vrátnikom.

Dispozícia:
Vstup do domu je cez bezpečnostné dvere do vstupnej chodby, po ľavej strane je obývacia miestnosť spojená s jedálňou a kuchyňou, po pravej strane je miestnosť spálne, oproti vstupným dverám je toaleta a samostatná kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a dvomi úmývadlami. Schodiskom sa dostaneme do horného poschodia kde je otvorený priestor, ktorý tvorí izbu skoro cez celé toto poschodie a ešte je tu jedna oddelená menšia izba. Nad týmto poschodím sa nachádza podkrovie, ktoré je pochôdzne a slúži ako úložný priestor.
Dom je čiastočne podpivničený a nachádza sa tu jedna miestenosť, ktorá je plná technických vymožeností. Je tu aj plynový kondenzačný kotol so zabudovaným prietokovým ohrievačom vody, filtrácia na studňu, prepojenie rozvodu obecnej vody a vody zo studne, darling a veľa ďalšieho.

Nehnuteľnosť je pripojená na všetky inžinierske siete (elektrina 220/380V, plyn, obecná voda, kanalizácia).

Pozemok, na ktorom je rodinný dom postavený je nádherný rovinnatý, plný zelene, ovocných stromov (biela moruša, čerešňa, ríbezľa, tmavý egreš, hruška, jablone, vinič a černice), ihličnatých stromov, bonsai, bambus a pre nových majiteľov bude tento pozemok oáza pokoja a oddychu. Nachádza sa tu jazierko s leknami a Koi kaprami.
Sú tu dve kopané studne a rozvod vody je urobený po celom pozemku pre bezproblemové zavlažovanie a polievanie s možnosťou prepojenia na vodu zo studne alebo obecnú vodu.
Koterec pre Vášho domáceho miláčika je vybetónovaný a celý oplotený kari rohožami.
Nachádza sa tu aj nerezová kúpacia kaďa vyhrievaná kotlom na uhlie, brikety či drevo.
Schladiť sa v horúcich letných mesiacoch môžete v bazéne Orlando o priemere 3,66m s hĺbkou 1,5m a filtráciou. Posednie s rodinou alebo priateľmi si vychutnáte pod prístreškom so sedením a vo vymurovanej peci si v pohodlí domova urobíte aj vlastnú pizzu či iné skvelé pokrmy. Ak budete potrebovať vodu nemusíte ísť až do domu ale priamo na dvore sa nachádzajú dve nerezové umývadlá, ktoré su napojené na obecnú vodu a studňu.

Ak by Vám pozemok bol priveľký je možnosť rozdelenia a odpredania dvoch pozemkov, ktoré sú aj zamerané a rozdelené geomet
Domček alebo víkendová chalupa v rozprávkovej záhrad…
Podobné inzeráty
Víkendová chalupa na polosamote v obci Vaďovce
chata/chalupa, Vaďovce, Vaďovce, Nové Mesto nad Váhom - Víkendová chalupa na polosamote v obci Vaďovce Popis: V zastúpení majiteľa predáme šikovnú víkendovú chalupu/ rodinný dom vo Vaďovciach. Chalupa je už dlhé roky využívaná na rekreačné účely a príjemne strávené víkendy s rodinou. LOKALITA: Vaďovce sú malá obec na prelome okresov Nové Mesto nad Váhom a Myjava, začiatok "kopaničiarskeho" regiónu. Široké okolie poskytuje veľa príležitostí na víkendové výlety. Kompletnú občiansku vybavenosť nájdeme v najbližšom meste Stará Turá vzdialenom len 4 km. Napojenie na D1 - Nové Mesto nad Váhom - 18 km. Je celoročne bez problémovo prístupná. REKONŠTRUKCIE: - stavba je postavená na kamenných základoch, múry sú z nepálenej tehly, ktorá má výborné tepelno izolačné vlastnosti - základy čiastočne od-izolované - staršie rekonštrukcie elektrických rozvodov, dobudovanie plnohodnotnej kúpelne s toaletou - výmena strešnej krytiny a odkvapových systémov - dobudovaná štýlová pec na vykurovanie - úpravy záhradnej časti pozemku DISPOZÍCIA: - vstupná chodba s kuchynskou časťou - detská izba / spálňa - obývacia izba - spoločenská izba alebo ďalšia spálňa - kúpelňa s toaletou - hospodárska miestnosť s možnosťou prerobenia na ďalšiu izbu TIP MAKLÉRA: - ideálne ako víkendová chalupa s celoročným bezproblémovým prístupom pre rodinu s či už menšími alebo väčšími deťmi Pre viac informácií a dohodnutie obhliadky ma neváhajte kontaktovať na alebo mailom na Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie DirectReal Komplet, právneho servisu, základných poplatkov na príslušnom katastrálnom úrade, úverového a realitného poradenstva. Počet izieb: 3.izbový Celková úžitková plocha m2: 135 Plocha obytnej časti m2: 90 Výmera pozemku m2: 904 Zastavaná plocha m2: 135 Pozemok: Mierne svahovitý Konštrukcia domu: Tehla Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Nie Skolaudovaný v roku: 1942 Rok poslednej rekonštrukcie: 2018 Inžinierske siete: Elektrina, Žumpa, Verejný vodovod Kúrenie: Na tuhé palivo Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Nie Vybavenie domu: Krb Rekonštrukcie: Strecha Terasa: Nie Elektrický prúd: 220/380 V Spoločenské možnosti: Turistika, Cyklistické trasy Možnosti využitia: Trvalé bývanie, Rekreácia Typ strechy: Sedlová Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Miloš Slanina m.slanina@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Komplet Adresa: Československej armády 80 915 01 Nové Mesto nad Váhom Telefón:
NA PREDAJ: CHALUPA PRI NOVEJ BANI
ESTY realitná spoločnosť (0907-964-185 licencovaný maklér) ponúka na predaj rekreačný domček ako chalupa v nádhernej okolitej prírode blízko mestečka Nová Baňa v obci Píla PREDMET PONUKY: * rekreačný domček/chalupa na rovinatom slnečnom pozemku o výmere 1485m2, podlahovej plochy 100m2 v katastri Píla (Zimermanov štál) cesta ide však cez Veľkú a Malú Lehotu * predávajú sa dva pozemky spolu, chalupa je oplotená dreveným plotom * pôvodná chalupa, podpivničená, plechová strecha * pod domom pivnica, sklad na zeleninu, ovocie * pripojená na elektrinu,vodu, septik, studňa * vykurovanie je elektrické, možno kúriť aj v krbe alebo v murovannej klasickej peci DISPOZÍCIA DOMU: * obytné prízemie ako obývačka s krbom a kuchynským kútikom, elektrický sporák * dominantná klasická murovaná pec, podlahy - dlážkovica * drevené okná, drevené dvere, pôvodné zachovalé trámy na strope * z obývačky vedú schody do podkrovia kde sa nachádzajú dve zariadené obytné izby * kúpeľna a wc * v exteriéri je vybudovaná prestrešená terasa so sedením ODPORÚČANIE MAKLÉRA: * obec Píla sa nachádza v katastrálnom okrese Žarnovica, ponúka nádhernú okolitú prírodu na letnú aj zimnú turistiku, rybolov, lyžovanie, cyklistiku, * prechádzky v prekrásnej prírode, hubárčenie * chalupa na samote je ideálnou kúpou pre tých, ktorí vyhľadávajú aktívny ale aj pasívny oddych v srdci prekrásnej prírody na samote * blízka dostupnosť do centra malého mestečka Nová Baňa s kompletnou občianskou vybavenosťou, 10 minút autom z Malej Lehoty * rýchle pripojenie na diaľničný privádzač z Novej Bane * určite odporúčam obhliadku tejto nehnuteľnosti! CENA: 153 500 € za kompletný servis realitnej kancelárie ESTY REAL ESTATE s.r.o. DOHODNITE SI SO MNOU OBHLIADKU NA TELEFÓNNOM ČÍSLE
Chalupa na predaj v obci Habura
Realitná kancelária RE/MAX Vám ponúka na predaj malebnú chalupu v obci Habura. Rusínska obec Habura sa nachádza 8 km od mesta Medzilaborce po hornom toku rieky Laborec, od poľských hraníc je vzdialená 17 km - prechod /PALOTA - RADOSZYCE/. V blízkosti je turistický hraničný prechod / Čertižné - CZEREMCHA /, ktorý je vzdialený 7 km. Chalupa plná atmosféry čaká na klienta, čo ocení pohodu, oddych a históriu obce. Nehnuteľnosť sa nachádza v zastavanej časti obce na rozsiahlom rovinatom pozemku o rozlohe 1769 m2, z toho je krásna záhrada o výmere 1117 m2. Samostatne stojaca jednopodlažná, čiastočne podpivničená tehlová chalupa má sedlovú strechu pokrytú plechovou krytinou, orientovaná je východ/západ.​ Ponúkaná nehnuteľnosť je 3 izbová s príslušenstvom. Tvoria ju obývacia izba s oddychovou časťou na čítanie, dve spálne, kuchyňa , kúpeľňa s WC, predsieň a špajza. Chalupa bola v roku 2014 rozsiahle zrekonštruovaná: Vymenené boli pôvodné okná za plastové v dekore dreva, kompletne nové elektrické rozvody, stierky na stenách. Boli položené podlahy v kombinácii s dlažbou. V kuchyni je nová kuchynská linka so sporákom a digestorom. Kúpeľňa je obložená keramickým obkladom. Nachádza sa tam sprchový kút, umývadlo a WC. Nové drevené interiérové dvere s obložkovými zárubňami a vchodové bezpečnostné dvere. Chalupa je zateplená a obložená zrubovým dreveným obkladom, sokel je upravený štiepaným kameňom. Chodníky sú vydláždené. Chalupa je oplotená kovaným plotom s bránou na diaľkové ovládanie. V prednej časti pozemku je postavený prístrešok na auto. V zadnej časti domu je kôlňa a dielňa. Chalupa je napojená na všetky inžinierske siete: elektrinu, vodu z obecného vodovodu, plyn a kanalizáciu. Vykurovanie je zabezpečené ústredným kúrením gamatkou a tuhým palivom v krbových kachliach. Obec je známa týmito pamiatkami: Socha kniežaťa Laborca, drevený kostolík Sv. Mikuláša, kultúrna pamiatka gréckokatolícky kostol Sv. Michala, Haburské rašeliniská a turistické trasy v prekrásnej prírode Nízkych Beskýd. Na svoje si prídu aj poľovníci, hubári a včelári. Podrobnejšie informácie Vám rada poskytnem pri osobnej obhliadke.​ Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, kompletného právneho servisu RE/​MAX, vybavenia úveru a všetkých činností spojených s prepisom energii.
Chalupa na predaj v obci Habura.
Realitná kancelária RE/MAX Vám ponúka na predaj malebnú chalupu v obci Habura. Rusínska obec Habura sa nachádza 8 km od mesta Medzilaborce po hornom toku rieky Laborec, od poľských hraníc je vzdialená 17 km - prechod /PALOTA - RADOSZYCE/. V blízkosti je turistický hraničný prechod / Čertižné - CZEREMCHA /, ktorý je vzdialený 7 km. Chalupa plná atmosféry čaká na klienta, čo ocení pohodu, oddych a históriu obce. Nehnuteľnosť sa nachádza v zastavanej časti obce na rozsiahlom rovinatom pozemku o rozlohe 1769 m2, z toho je krásna záhrada o výmere 1117 m2. Samostatne stojaca jednopodlažná, čiastočne podpivničená tehlová chalupa má sedlovú strechu pokrytú plechovou krytinou, orientovaná je východ/západ.​ Ponúkaná nehnuteľnosť je 3 izbová s príslušenstvom. Tvoria ju obývacia izba s oddychovou časťou na čítanie, dve spálne, kuchyňa , kúpeľňa s WC, predsieň a špajza. Chalupa bola v roku 2014 rozsiahle zrekonštruovaná: Vymenené boli pôvodné okná za plastové v dekore dreva, kompletne nové elektrické rozvody, stierky na stenách. Boli položené podlahy v kombinácii s dlažbou. V kuchyni je nová kuchynská linka so sporákom a digestorom. Kúpeľňa je obložená keramickým obkladom. Nachádza sa tam sprchový kút, umývadlo a WC. Nové drevené interiérové dvere s obložkovými zárubňami a vchodové bezpečnostné dvere. Chalupa je zateplená a obložená zrubovým dreveným obkladom, sokel je upravený štiepaným kameňom. Chodníky sú vydláždené. Chalupa je oplotená kovaným plotom s bránou na diaľkové ovládanie. V prednej časti pozemku je postavený prístrešok na auto. V zadnej časti domu je kôlňa a dielňa. Chalupa je napojená na všetky inžinierske siete: elektrinu, vodu z obecného vodovodu, plyn a kanalizáciu. Vykurovanie je zabezpečené ústredným kúrením gamatkou a tuhým palivom v krbových kachliach. Obec je známa týmito pamiatkami: Socha kniežaťa Laborca, drevený kostolík Sv. Mikuláša, kultúrna pamiatka gréckokatolícky kostol Sv. Michala, Haburské rašeliniská a turistické trasy v prekrásnej prírode Nízkych Beskýd. Na svoje si prídu aj poľovníci, hubári a včelári. Podrobnejšie informácie Vám rada poskytnem pri osobnej obhliadke.​ Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, kompletného právneho servisu RE/​MAX, vybavenia úveru a všetkých činností spojených s prepisom energii.
Predaj - chata/chalupa - 3 izbová chalupa v Dolnom Srní…
chata/chalupa, Dolné Srnie, Dolné Srnie, Nové Mesto nad Váhom - 3 izbová chalupa v Dolnom Srní Popis: DIRECTREAL PRO exkluzívne ponúka na predaj chalupu v Dolnom Sŕní. Zastavaná plocha je 88 m2, má jedno nadzemné podlažie. Nachádza sa tu vstupná chodba, kuchyňa, obývacia izba z ktorej je prístupná spálňa, z chodby prístupná ďalšia izba, kúpeľňa s WC. Chalupa má aj pivnicu na uskladnenie zeleniny prístupnú cez poklop na chodbe. Je napojená na elektrickú energiu, verejný vodovod a plynovod. Postavená je z tehlového muriva, strecha je valbová s cementovou krytinou, prebehla rekonštrukcia, okná sú drevené Euro, podlahy sú plávajúce v izbách, v chodbe a kúpeľni je keramická dlažba. V kuchyni sa nachádza elektrická rúra, plynová varná doska a mikrovlnná rúra . V kúpeľni sa nachádza sprchový kút, WC a keramické umývadlo. Vykurovanie a teplá voda je zabezpečená plynovým kondenzačným kotlom. Na dvore sa nachádza vedľajšia stavba slúžiaca na odkladanie náradia, je v nej zavedená elektrická energia. Chalupa sa nachádza v spoločnom dvore, prístup je cez pozemok patriaci k neobývanému rodinnému domu, vecné bremeno- právo prechodu je zapísané na liste vlastníctva. Chalupa je vhodná aj na trvalé bývanie ako aj na rekreačné účely vzhľadom na rýchlu dostupnosť Nového Mesta nad Váhom 4 km. V obci sa nachádzajú 2 predajne potravín, domáce potreby, 2 pohostinstvá, materská škôlka, Obecný úrad. Pozemku je o veľkosti 464 m2. Realitná kancelária zabezpečuje kompletný právny a hypotekárny servis s vypracovaním kúpnej zmluvy ako aj úhradu poplatku za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností. Počet izieb: 3.izbový Celková úžitková plocha m2: 88 Plocha obytnej časti m2: 70 Výmera pozemku m2: 464 Zastavaná plocha m2: 88 Pozemok: Rovinatý Konštrukcia domu: Tehla Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Nie Skolaudovaný v roku: 1950 Rok poslednej rekonštrukcie: 2010 Inžinierske siete: Elektrina, Plyn, Čistička odpadových vôd Kúrenie: Plynové Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Nie Počet bytov v dome: 1 Rekonštrukcie: Kúpelňa, WC, Podlahy, Rozvody, Kúrenie Spoločenské možnosti: Turistika, Zimné športy, Divadlo, Kino, Cyklistické trasy Možnosti využitia: Trvalé bývanie, Rekreácia Typ strechy: Valbová Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Ing. Katarína Nohálová k.nohalova@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Pro Adresa: Masaryčky - business center Legionárska 3735/5 91101 Trenčín Telefón:
Predaj - chata/chalupa - Chalupa v malej dedinke pri Nove…
chata/chalupa, Rudno nad Hronom, Rudno nad Hronom, Žarnovica - Chalupa v malej dedinke pri Novej Bani Popis: V malej dedinke Rudno nad Hronom ponúkame na predaj priestrannú chalupu vhodnú na rekreáciu alebo i trvalé bývanie. Chalupa bola zrekonštruovaná v roku 2003, pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, jedálne, obývačky, kúpeľne a WC. Na prízemí sa nachádza i pivnica a kotolňa. Zo vstupnej chodby sa dostaneme po drevených schodoch do podkrovia, kde sa nachádza galéria, tri izby, z ktorých jedna je priechodná a WC. K chalupe patrí i pekná záhrada s ovocnými kríkmi, stromami a malý domček na náradie. Chalupa je postavená z kameňa a tehly, prístavba zo železobetónu. V okolí je možnosť rôzneho turistického a športového vyžitia, či v lete alebo v zime / napr. lyžiarsky vlek Drozdovo, Salamandra/, ďalej sa v okolí nachádzajú : termálne kúpalisko v Sklených Tepliciach a Vodný raj vo Vyhniach, na svoje si môžete prísť i v návštevníkmi vyhľadávanej Banskej Štiavnici vzdialenej / cca 27km/. Dostupnosť z rýchlostnej cesty R1 je cca 10 min., zjazd z R1je možný v N.Bani alebo v Žarnovici. Cena v RK. Počet izieb: 5.izbový Celková úžitková plocha m2: 260 Plocha obytnej časti m2: 150 Výmera pozemku m2: 2525 Zastavaná plocha m2: 223 Pozemok: Mierne svahovitý Konštrukcia domu: Kameň Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Nie Skolaudovaný v roku: 2003 Rok poslednej rekonštrukcie: 2003 Inžinierske siete: Elektrina, Plyn, Žumpa, Studňa Kúrenie: Na tuhé palivo Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Nie Elektrický prúd: 220/380 V Spoločenské možnosti: Turistika, Zimné športy, Cyklistické trasy Možnosti využitia: Trvalé bývanie, Rekreácia Typ strechy: Sedlová Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Mgr. Katarína Pacalajová k.pacalajova@ Detail realitnej kancelárie: Directreal PNB Adresa: A. Kmeťa 12 968 01 Nová Baňa Telefón: