inzercia, predaj, predám, bazár

Domček na úplnej samote Veľký Ostrov Kollárovo

Kategória: Domy

Zodpovedne si inzerát prečítajte. Nie sme donútení domček predať. Hľadáme serióznych záujemcov, ktorí ocenia miesto. Domčeku sa treba povenovať, nie však náročne. Nie je to žiadna zrúcanina, barabizňa, ani hnus ktorí sú schopní majitelia predávať. Napriek tomu potrebuje rekonštrukciu.

Domček je na úplnej samote v prekrásnom prostredí kde ráno vidíte slniečko vychádzať a večer zapadať. Úplne vážne. Na tomto mieste nebudete mať problém nikdy s vodou. Zapadá do toho pomyselného miesta s dostatočnou rezervou spodných vôd.

1. Má novú elektrickú skriňu priamo pri dome
2. Vodovodná prípojka v dosahu cca 650 m. Preverovali sme možnosť napojenie, bezproblémov napoja.
3. Má 2 veľké izby, menšiu obývačku, kuchyňa, sociálne zariadenie, väčšia komôrka,
4. Vzadu má kotoľňu a ďalší priestor
5. Dvor je od 11 do 14árov. Veľmi kompaktný na chov aj nenáročnú údržbu
6. Vynikajúca prístupová cesta aj bežným osobným autom. Domček akoby bol v prérii
7. Dom dlho nebol obývaný, ale nie je na tom zle. Vyzerá fajn
8. Zobytniť sa dá podkrovie
9. Je tam aj garáž, murovaná
10. Ovocné stromy a orechy, slivky a grandiciózne hrozno pred domom akoby ste boli v provensálsku
11. V minulosti bol domček napojený vraj na výdatnú studňu.

V okolí Malý Dunaj a z druhej strany Váh. 8 km mesto Kollárovo, blízko Komárno. Je to miesto plné dravých vtákov, srniek (chodia aj sem), zajačikov a inej zvery. Je tu možnosť rybolovu. Všade sú rôzne vodné plochy. Cyklisti si prídu na svoje. Motorkári tiež a campovači určite. Nikdy sa tu nebude stavať z dôvodu fauny a flóry. Výstavba vylúčená.

Obhliadky volať. Prosím volajte len tí, ktorí viete do čoho idete. Nemá žiadny zmysel očakávať rozprávku z 1000 a 1 noci. Je to síce nádherné miesto, ale treba sa mu povenovať a až potom budete mať prvú noc ako v rozprávke a ďaľších 1000 po nej.


Možná výmena, ponúknite
Možná dohoda v tejto neprajnej dobe
RK NEVOLAŤ. Bojíme sa o zbytočné navyšovanie ceny. Kto takýto domček potrebuje, ten si ho nájde, alebo si ho nájde domček sám a my mu rozhodne vyjdeme v ústrety slušnou dohodou na cene. Máme záujem (my sme to nezvládli ísť tam bývať z dôvodu práce v BA) pomôcť novým majiteľom ak ich jednanie a záujem bude seriózny.

Ak by ste o domček mali záujem, bude nutná bezhotovostná záloha (1000 eur) ako istina (kým sa nerozhodnete). Doklad vystavíme. Ak by som nedvíhal, mailujte určite vám zavolám, odpíšem. Pracujem na pozícií detského kurátora som stále v teréne. Nežijem na telefóne a číslo nie je služobné. Beriem ho len keď prídem z terénu.

Dvor sme už na naše náklady minulý rok vyčistili. Ešte treba upraviť, vyrovnať terén, čo už nie je nič náročné. Domček nevlastníme dlho.
Ak domček nepredáme, budeme v sanácií pokračovať. Dobrou radou je pre budúceho majiteľa v prípade technických potrieb obrátiť sa na firmu Gúta Service Kollárovo. Seriózna firma a dobrí ľudia.
Domček na úplnej samote Veľký Ostrov Kollárovo
Podobné inzeráty
Samota Kolárovo časť Veľký Ostrov
RK NEVOLAŤ !!! z dôvodu, že nechceme navyšovať cenu kupcom. Predáme útulný domček na úplnej samote v katastri Kolárovo, časť Veľký Ostrov. 1. Najbližšie domy: 1km 2. Inžinierske siete: Nová Elektrická skriňa 3. Voda: Studňa. Vodovod 650 m od domu. S vodárňami sme dohadovali možnosť zavedenia do domu. Bez problémov to urobia 4. Dom má 4,5 miestností, je zdravý so súpisným číslom 125. Potrebuje nenáročnú rekonštrukciu 5. Zastavaná plocha 779 6. Záhrada 345 7. Parcela číslo: 15256/1 8. Murovaná Garáž (potrebuje nenáročnú opravu). 9. 11 árový pozemok + prístupová cesta + veľký fóliovník. 10. Jabloň, hrozno biele, fialové, veľké stromy orechy a vŕby, plus na prístupovej ceste zasadené tuje. 11. Náš domček je široko, ďaleko v najlepšej kondícií, ako domček na samote Ak túžite po krásnom domčeku na úplnej samote a zároveň ste dostupný do miest, obcí, vlaky, autobusy, školy, škôlky (9km mesto Kolárovo), pričom bežné spoje (autobus) 700m z obce Kolárovo časť Veľký Ostrov, tak toto je domček pre vás. Je slnečný. Rekonštrukciu nutne potrebuje. Miestny rybník a blízka rieka Váh ako aj rôzne farmy s hydinou a dobytkom v okolí domčeka cca 2,5 km, vrátane možností cykloturistiky a plavieb vám môžu vaše dni spríjemniť. Stále však máte absolútnu samotu, kľud, pokoj. Okolie domčeka je rovina, rybníky, samoty a polia. Domček je obkolesený stromami. Najbližší sused 1km. Nepotrebujete ani v snehu ani v daždi 4x4. Pohodlne to zvládne aj obyčajné auto. Veľkorysý pozemok dovoľuje buď dve nové (pokojne) veľké stavby, alebo rekonštrukciu pôvodného domčeka a druhý postaviť nový. Tiež ak chcete farmárčiť, prípadne záhradničiť, je tu fóliovník a ešte veľká záhrada. Museli by ste to vidieť aké ja to nádherné miesto. Okolie domčeka je krásne a nikdy sa tam stavať už nebude na okolí. Množstvo cyklocestičiek, od poľných až po asfaltové. Pred domčekom je jarok kde býva voda keď je výdatne napršané. V jarku kačeny. Srnky tu chodia ako na klavír. A ešte jedna vec: tu vidíte slniečko vychádzať aj zapadať. Nikto do okolia domu nechodí, nejazdí s autami ani motorkami, ani bicyklami, ani so psami, ani lietadlo tu nepristáva. Je to krásne miesto. KTO domček predáva. Monika povolaním zdr. sestrička Kramáre a Milan, povolaním Kurátor. Máme záujem o slušných ľudí a ponúkame fér cenu. NESTOJÍME O PROBLÉMOVÝCH KUPCOV A ZJEDNÁVAČOV. CENA JE PRIAZNIVO NASTAVENÁ (uvedieme pri kontakte s vami).
Domček na úplnej samote Veľký Ostrov Kollárovo
Predáme domček na samote v Kolárove časť Veľký Ostrov. 1. 14á / pozemok 2. 3 izby + kuchyňa, špajzka, kúpeľňa, chodba 3. Garáž/Studňa/ 4. Nová elektrická skriňa 5. Najbližšia verejná vodovodná prípojka 650m/ pripoja bez problémov 6. V dome sa 10 rokov nebývalo 7. Prístupná cesta celoročne a vďaka súpisnému číslu aj v starostlivosti obce 8. Slnečný pozemok, ticho, pred domom voda v jarčoku, žiadne ďalšie stavanie nehrozí, nakoľko ide o vtáčie územie 9. Nutná rekonštrukcia podľa vlastných predstáv. Budova je v dobrom stave. Prístupová naša cesta k domu je trávnatá po ktorej nikto okrem nás nesmie chodiť, jazdiť, ani nijako ju využívať. Z obce sa najprv musí prejsť ešte asi 100 m cestičkou po ktorej chodia aj družstevné stroje. Nie nepredstavujte si oračinu, len tam občas tú nie našu cestu (spoločnú) tak nejako znivočia, ale vždy sa dá prejsť. 10. Kontakt len mailom prosíme Domček je na prekrásnom mieste a bude robiť radosť ďalšiemu majiteľovi. Prosím, aby sa ozval len skutočný záujemca. Domček sme kupovali na úver a plánovali v ňom bývať. Zmena životných okolností nás donútila prehodnotiť naše sny a túžby a krásnej chalúpke mimo ľudského, priemyselného a automobilového ruchu. Nie sme RK, RK nevolať! Domček nie je barabizňa. Je síce neobývaný, ale nie je to ruina. Ponúkame na nezaplatenie absolútnu samotu s dostatkom priestoru s plnou parádou zvieratiek ako sú zajace, srnky, dravé vtáctvo. Ráno uvidíte slniečko vychádzať a večer zapadať. Potešia vás orechy, výdatná a zdravá jabloň a výdatné hrozno biele a fialové. CENA: 45tis, prípadne rešpektovať túto sumu :) Nikde v okolí nikto neponúka nič podobné.
DOM NA SAMOTE
Hľadáte miesto, kde by ste našli útočisko pred hektickým mestským životom? Ponúkame na predaj tento malebný vidiecky domček na samote v katastri obce Oľšavica, ktorý sa nachádza len 20 km od mesta Levoča. Domček s celkovou zastavanou plochou 133m2 je obklopený prevažne rovinatým pozemkom o výmere 1702 m2 a ponúka pokoj a súkromie v náruči prírody. V blízkosti domu sa nachádzajú dve hospodárske budovy a jeden prístrešok, ktoré poskytujú dostatok priestoru na skladovanie, chov zvierat či pestovanie plodín. Prístupová cesta vedie cez obecný pozemok, čo zaručuje súkromie a jedinečnú atmosféru tohto miesta. Domček je vybavený plastovými oknami a sedlovou eternitovou strechou. Ohrev vody je riešený elektricky, zatiaľ čo vykurovanie je zabezpečené tuhým palivom, kachľovými pecami a krbom. V spodnej časti domu sa nachádza suterén, ktorý môže byť využitý ako úložný priestor alebo pracovňa. Elektrický prúd je zabezpečený 230/400V a voda je získavaná zo samospadného prameňa. Mesačné náklady na elektriku sú nízke, iba 20 €. Tento vidiecky domček v Oľšavici je ideálny pre tých, ktorí hľadajú samotu a pokoj v prírode, príležitosť na pestovanie plodín, chov zvierat a relaxáciu v idylickom prostredí. Autobusová zastávka je situovaná oproti domu, čo zabezpečuje jednoduché spojenie do mesta Levoča. Pozrite si tento jedinečný kúsok prírody a zažite tú pravú vidiecku idylu. Urobte si osobnú obhliadku ešte dnes a objavte všetky možnosti, ktoré Vám tento úžasný domček na samote ponúka. viac info na:
Dom s nádherným výhľadom na more, 250m od mora, ostrov Vis,
Podrobnosti o nehnuteľnosti ID nehnuteľnosti C_3844 Miesto: ostrov Vis Typ nehnuteľnosti: dom na ostrove Vis Cena 257.500 € Obytná plocha domu: 78 m² Plocha pozemku: 240m Dispozícia: 2 spálne, 2 kúpeľne Vzdialenosť od mora: 250m od mora Orientácia na východ Elektrina Voda z vodovodu Systém odtokov Telefón / Internet Prístup autom Kľúčové vlastnosti Záhrada Kompletne zariadený Vonkajšie stolovanie Panoramatický výhľad na more Samostatne stojaci dom Popis: Realitná kancelária Relax properties vám ponúka na predaj tento samostatne stojaci dom na východnej strane ostrova Vis, s nádherným otvoreným výhľadom na more a celý prístav Vis. Dom s celkovou obytnou plochou 78 m2 sa rozkladá na dvoch podlažiach. Každé poschodie obsahuje jednoizbový apartmán s obývacou izbou, kuchyňou, jedálňou, spálňou a kúpeľňou. Dom má balkón, ktorý sa rozprestiera po celej dĺžke domu a dve terasy, jedna na dolnom a druhá na hornom poschodí. Terasa na prvom poschodí má 20 m2 a terasa spolu s balkónom na druhom poschodí má 27 m2. V zadnej časti prvého poschodia sa nachádza pivnica, ktorá v súčasnosti slúži majiteľom ako sklad. Dá sa jednoducho prerobiť na iné účely budúceho majiteľa, ako je detská herňa, malá telocvičňa alebo vinotéka, v závislosti od preferencií. Celková plocha domu je 240 m2 a dom je obklopený nádherne upravenou záhradou. Nájdete tu stredomorské rastliny a ovocné stromy. Dom sa predáva kompletne zariadený. Vzdialenosť od centra mesta/letoviska je menej ako 10 minút chôdze. Viac o ostrove Vis: Ostrov Vis je najvzdialenejší veľký obývaný ostrov od pevniny Chorvátska. Trajekt trvá 2 hodiny 30 minút a nie je možné navštíviť ostrov a vrátiť sa z neho za 1 deň. Má niekoľko tisíc obyvateľov, takže má všetky služby a poskytuje dostatočné zázemie, ktoré by ste od moderného ostrova očakávali. Nájdete tu obchody, reštaurácie, bary atď. Ostrov obľubujú ľudia ktorý si tu prišli oddýchnuť od zhonu a načerpať nové sily. Ostrov má nádhernú prírodu a pláže a tým že nie je taký dostupný zachoval si svoje klasické čaro a nedotknutú prírodu. Bohaté podmorské dno s množstvom života je veľkým lákadlom pre potápačov a stovky malých pláží sú často v lete úplne opustené. Mnoho ľudí vyhľadávajú tento ostrov práve pre čaro ktoré poskytuje a milujú svoje nehnuteľnosti pre pokoj v ústraní. Nehnuteľnosti na ostrove Vis si vždy zachovajú svoju hodnotu, pretože ľudia v dnešnej dobe čoraz viac prahnú po takýchto skvostoch a po mieste, ktoré im zaručí pokoj a kľud.
Rodinný dom s pozemkom za výbornú cenu, 700 m od mora, 2 par
Podrobnosti o nehnuteľnosti ID nehnuteľnosti C_3405 Miesto: ostrov Vis Typ nehnuteľnosti: polovica dvojdomu s pozemkom a parkovacím miestom Cena 211.150 € Obytná plocha domu: 120 m² Pozemok: 150 m2 Dispozícia: 3 spálne, 3 kúpeľne Vzdialenosť od mora: 700 m Orientácia na východ Rok výstavby 1986 Parkovacie miesta 2 Elektrina Voda z vodovodu Telefón / Internet Prístup autom Septik Vzdialenosť od letiska 57 km Vzdialenosť trajektu 8 km Popis: Realitná kancelária Relax properties vám ponúka na predaj ľavú polovicu tohto zaujímavého dvojdomu. Dom bol postavený v roku 1986 a kompletne zrekonštruovaný v roku 2015. Nachádza sa na pokojnom a tichom mieste na ostrove Vis, prilieha pod okres Rukavac. Dom je orientovaný na východ, 700 m od mora a 8 km od centra Visu a prístavu trajektov. Ak si pozriete fotografie nehnuteľnosti, ľavá časť dvojdomu je na predaj. V blízkosti sa nachádza množstvo známych pláží vrátane Srebrny, ktorá je považovaná za jednu z najkrajších kamienkových pláží na celom Jadrane. Dom je rozmiestnený na prízemí a dvoch poschodiach. Pozostáva z troch samostatných apartmánov – každé poschodie má jeden apartmán a každý apartmán má vlastný vchod. Prízemie bolo prerobené na apartmánové štúdio – s kuchyňou, kúpeľňou, obývačkou a spálňou v jednom priestore, celková plocha 21,39 m2, a terasou (pivnica) 12 m2. Prvé poschodie s celkovou rozlohou 38,76 m2 pozostáva z kuchyne, kúpeľne, jednej spálne, obývacej izby s vonkajším skladom umiestneným pred hlavným vchodom a terasy 12 m2. Druhé poschodie ďalej pozostáva z kuchyne, kúpeľne, jednej spálne, obývacej izby, celková plocha 30,5 m2, a terasy 9,5 m2. Dom má aj podkrovie o výmere 20,44 m2. Tento dvojdom sa nachádza na ploche 150 m2 a má 2 spevnené parkovacie miesta. V prípade akýchkoľvek ďalších otázok sme vám radi k dispozícii. Viac o ostrove Vis: Ostrov Vis je najvzdialenejší veľký obývaný ostrov od pevniny Chorvátska. Trajekt trvá 2 hodiny 30 minút a nie je možné navštíviť ostrov a vrátiť sa z neho za 1 deň. Má niekoľko tisíc obyvateľov, takže má všetky služby a poskytuje dostatočné zázemie, ktoré by ste od moderného ostrova očakávali. Nájdete tu obchody, reštaurácie, bary atď. Ostrov obľubujú ľudia ktorý si tu prišli oddýchnuť od zhonu a načerpať nové sily. Ostrov má nádhernú prírodu a pláže a tým že nie je taký dostupný zachoval si svoje klasické čaro a nedotknutú prírodu. Bohaté podmorské dno s množstvom života je veľkým lákadlom pre potápačov a stovky malých pláží sú často v lete úplne opustené. Mnoho ľudí vyhľadávajú tento ostrov práve pre čaro ktoré poskytuje a milujú svoje nehnuteľnosti pre pokoj v ústraní. Nehnuteľnosti na ostrove Vis si vždy zachovajú svoju hodnotu, pretože ľudia v dnešnej dobe čoraz viac prahnú po takýchto skvostoch a po mieste, ktoré im zaručí pokoj a kľud.
Krásna veľká rodinná usadlosť s farmou na samote v súkromí
ABSOLÚTNE SÚKROMIE - 3 DOMY, VEĽKÝ POZEMOK, POTOK, LES, STROMY, VODNÁ NÁDRŽ, rodinná farma v meste MYJAVA. Ak hľadáte niečo skutočne výnimočné možno ste to práve našli. Na nehnuteľnosť s podobnými parametrami nenarazíte aj niekoľko rokov! Naša rodinná usadlosť určite nie je tuctovou nehnuteľnosťou. Veď posúďte sami: pozostáva až z 3 rodinných domov a priľahlých stavieb a to všetko umiestnené na 10.392 m2 pozemku v celku v štýle vidieckeho sídla umiestneného v krásnej prírode na samote pri lese, vodnej nádrži a potôčiku a pritom len na skok od centra okresného mesta. Usadlosť sa nachádza v okrajovej mestkej časti mesta Myjava. Bývate tak v meste a predsa na samote! Celá usadlosť – domy aj pozemky sú právne vysporiadané v 1/1. Jeden majiteľ, žiadne ťarchy ani vecné bremená. Rozsiahle pozemky tvoria jeden celok, na ktorom sú postavené domy a stavby. Momentálne je využívaná na trvalé bývanie. Usadlosť v meste Myjava a predsa na samote bez priamych susedov. Pritom z centra mesta trvá cesta len 5 min. autom a to po novej kvalitnej asfaltke. Samotná usadlosť je pritom na konci slepej cesty – žiadna premávka a súkromie. Nachádza sa priamo pri menšej vodnej nádrži, hranicu usadlosti z jednej strany lemuje žblnkotajúci potôčik a jeho brehy porastené stromami tvoriacimi les len dotvárajú krásu tohto miesta. Do Myjavy je možnosť ísť aj po cyklotrase, na ktorú sa dá napojiť asi 200 metrov od usadlosti. V zime, keď napadne sneh vedie po cyklotrase bežkárska trať a je možné ísť do mesta aj na lyžiach. V pešej dostupnosti sú dve autobusové zastávky smer Myjava. Medzi Myjavou a Bratislavou premávajú priame autobusové linky. Aj keď je usadlosť na samote, kde máte absolútne súkromie, fungujete tu ako v meste - je tu vývoz komunálneho odpadu, dokonca triedeného odpadu, doručovanie pošty, kuriér Vám tu doručí zásielku, prípadne donášková služba jedlo, dokonca sa tu nachádza lampa verejného osvetlenia! . Je tu pokrytie mobilným signálom aj vysokorýchlostný internet. TV signál cez satelit. Lyžiarske stredisko na Starej Myjave je doslova za rohom. Samotné mesto Myjava Vám poskytne vybavenie a zázemie okresného mesta. Usadlosť pozostáva: Pozemok 104 ár. v celku. Zastavané plochy a nádvoria predstavujú až neuveriteľných 19 árov! Jedná sa preto o veľmi výhodnú investíciu. 3 x dom, domy sú murované, dva sú trojpodlažné a jeden je jednopodlažný, ďalej stodola s prístreškom, prístrešok na drevo, stavby a prístrešky pre zvieratá, výbehy, spevnené plochy, plechový sklad. Domy sú postavené v strednej a hornej časti pozemku , je tu množstvo ovocných aj okrasných stromov. Na usadlosti prebehla v posledných rokoch čiastočná rekonštrukcia – strecha tondach, plastové okná 3-sklo, plávajúce podlahy, dlažby na hlavnom dome. Nehnuteľnosť predáva majiteľ. Cena je 333 000,- Eur za celú usadlosť poprosím kontaktovať len pri vážnom záujme. RK prosím a žiadam nekontaktovať!