inzercia, predaj, predám, bazár

Domcek pre macku

Kategória: Mačky

Kvalitny, masivny, neznicitelny domcek pre macky (s vyberatelnym polystyrenovym zateplenim)

strecha sa da odkryt, jednoduchy pristup dovnutra v pripade potreby, atd.

v x š x h: 60x60x40 cm

cena 50

osobny odber
Domcek pre macku
Podobné inzeráty
Klietka / ohradka pre mačku
e Klietka / ohradka pre mačku - [10.3. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Klietka / ohradka pre mačku - 1 Klietka / ohradka pre mačku - 2 Klietka / ohradka pre mačku - 3 Klietka / ohradka pre mačku - 4 Predám klietku pre mačku (alebo pre iné domáce zviera). V balení sa nachádza 10ks panelov. Jeden panel ma rozmery 35x35cm. Panel je kovový a klietka je rozkladacia. Klietky sú nové, nerozbalené a je možno si zakúpiť viac ako jedno balenie. Možné poslať na dobierku alebo osobný odber. Viac informácií na tel. čísle alebo email. 1 balenie = 42€ 2 balenia = 78€
domcek pre mačku
Predám nový drevený domček pre mačku.Domcek je vhodný pre 1 menšiu mačku.
skrabadlo, domcek a tunel pre Macku
predám veci pre mačku, naša nepoužíva. Akinu Škrábadlo COCO 2 poschodia, hneda&béžová; škrabadlo myš; Šuštiaci tunel s loptičkami pre vašu mačku. iba domček za 20 euro. všetko v perfektnom stave. cena za všetko spolu 25 euro. len osobný odber v Bratislave
Domček pre mačku
Ponúkam nepoužívaný domček pre mačku,striešku je možné odopnúť a domáci miláčik môže len tak ležať buď na strieške alebo na domčeku. Nášho kocúrika nezaujal. Celková výška domčeka so strieškou je 50cm,výška bez striešky 40cm,priemer 35cm,priemer striešky 42cm,výška otvora 18cm,šírka otvora 15cm.Domček je možné prať celý,je to molitan potiahnutý látkou.Cena 10€ plus poštovné, kontakt .
Box na mačku
Predam plastovy box pre mačku. Stav ako na foto (chyba predny kryt preto skor vhodne ako domcek pre macku). Nutny vlastny odvoz. Inzerat platny do zmazania.
Termobox pre macku
Predam novy, nepouzity termobox pre macku o vnutornom rozmere 525x325x295mm a objeme 50L. Box je natrety sedou akrylatovou farbou a otvor 150mm vystuzeny bielou plastovou vlozkou aby sa nedrolil. Vhodna budka aj pre vacsiu macku vystlana senom, ktore sa da kupit chovatelskych potrebach ako podstielka pre zajace.