inzercia, predaj, predám, bazár

Domček s pekným pozemkom (obec Drahňov), 1679m2

Kategória: Domy

Martina Pivarniková z AHURA REALITY, s.r.o. ponúka na predaj rodinný domček po rekonštrukcii do 10 minút pohodovej jazdy autom z Veľkých Kapušian a do 25 minút do Michaloviec s kompletnou občianskou vybavenosťou.

Popis lokality

V obci nájdete kompletné služby pre moderný život na vidieku.

Autobusové spojenie s mestom Michalovce a Veľké Kapušany je pravidelné a v dostatočnej frekvecii.

V obci nechýbajú všetky inžinierske siete, ako sú: internet, pitná voda, kanalizácia, elektrina a plyn.


Popis nehnuteľnosti a pozemku:


Domček s pozemkom je určený pre klienta, ktorý hľadá pre seba a svoju rodinu rodinný domček, chalupu.

Rodinný dom je postavený na nádhernom rovinatom pozemku so všetkými IS priamo pri nehnuteľnosti (elektrina, plyn, vodovod, kanalizícia).

Zastavaná plocha a nádvorie domu je na ploche: 671m2.

Záhrada je na ploche: 1025m2

Dom je postavený z kvalitnej tehly
Úplne nová strecha rekonštruovaná v roku 2022
Úplne nové plastové okná
Nový plynový kotol inštalovaný v roku 2022
Nový kamerový systém inštalovaný v roku 2022
Na pozemku sa nachádza 2x voliera pre psov
2x garáž
Pri dome sa nachádza vlastná studňa, ktorá sa dá využívať prostredníctvom darligu
Kvalitný altánok s grilom
Dispozičné riešenie domu:

4x izba
1x kuchyňa
1x kúpeľňa
1x jedáleň
1x špajza
1x technická miestnosť
1x terasa
PREČO KÚPIŤ PRÁVE TENTO DOMČEK S POZEMKOM ?

možný ihneď k používaniu
vynikajúca, pokojná lokalita, ideálna na bývanie pre rodiny s deťmi
skvelá dostupnosť do mesta Veľkých Kapušian a Michaloviec
možnosti turistiky
kompletná občianska vybavenosť
príjemná komunita na spolužitie
bezproblemový susedia

Odporúčam osobnú obhliadku, čím skôr !!
( Ako sa hovorí, kto skôr príde, ten skôr melie. )

Pre bližšie informácie sa s dôverou môžete kedykoľvek obrátiť na Martina Pivarníková, , pivarnikova@

V kúpnej cene domčeku s pozemku sú zahrnuté aj všetky poplatky súvisiace s predajom nehnuteľnosti (vypracovanie kúpnych zmlúv, poplatky za štandardné návrhy na vklad kúpnych zmlúv do katastra) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis.

V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať!

Možnosť financovania aj cez hypotéku, s ktorou Vám radi bezplatne pomôžeme a vyriešime za vás z naším odborníkom na financie !!

Akúkoľvek časť textu alebo fotografie je možné použiť iba so súhlasom autora.
Autorské dielo v zmysle zákona č. 185/2015 Z.
Domček s pekným pozemkom (obec Drahňov), 1679m2
Podobné inzeráty
Domček s pekným pozemkom v obci Hatalov, 2500 m2
Martina Pivarniková z AHURA REALITY, s.r.o. EXKLUZÍVNE ponúka na predaj starší rodinný historický domček v lukratívnej lokalite obce Hatalov do 15 minút pohodovej jazdy autom z Michaloviec s kompletnou občianskou vybavenosťou. Popis lokality Obec Hatalov je stredne veľká obec, ležiaca 10 km na juh od okresného mesta Michalovce. Obec je súčasťou Zemplínskeho regiónu s umiestnením chotára uprostred Východoslovenskej nížiny. Obec leží v nadmorskej výške okolo 103 m. Prvá písomná správa o Hatalove je z roku 1326. V obci nájdete kompletné služby pre moderný život na vidieku. Obec disponuje praktickým lekárom, poštou, materskou škôlkou a základnou školou, ihriskom, multifunkčným ihriskom, pohostinstvom, potravinami a kostolom, rybníkom. Autobusové spojenie s mestom Michalovce je pravidelné a v dostatočnej frekvecii. V obci nechýbajú všetky inžinierske siete, ako sú: internet, pitná voda, kanalizácia, elektrina a plyn. Obec Hatalov je historicky jedinečnou a progresívnou komunitou so sľubnou budúcnosťou. V obci dochádza k výstavbe nových rodinných domov a táto vynimočná komunita obyvateľov sa snaží o zabezpečenie zdravého životného prostredia v kombinácii s moderným životným štýlom. Popis nehnuteľnosti a pozemku: Domček s pozemkom je určený pre klienta, ktorý hľadá pre seba a svoju rodinu na chalupu, rekonštrukciu, alebo výstavbu nového rodinného domu. Dom je postavený na nádhernom rovinatom pozemku so všetkými IS priamo pri nehnuteľnosti. V tejto lokalite sa nachádza veľmi úrodná a kvalitná pôda, ktorú môžete využiť na pestovanie rôzných plodín a pozemok je dosť rozsiahly aj na chov rôznych hospodárskych zvierat. Domček sa nachádza do budúcna v tichej lukratívnej oblasti obce s kvalitnou príjazdovou cestou. Zastavaná plocha a nádvorie domu je na ploche 665 m2. Domček je dispozične riešený, ako historický vidiecky hospodársky dom vystavaný z hliny a tzv. valkov ( v dnešnej dome sa to využíva, ako alternatívny izolačný materiál, ktorý je historicky overený) so 4 miestnosťami v jednom rade za sebou. Domček je napojený na prípojky verejnej inžinierskej siete, a to elektrickú sieť, verejný plynovod, verejný vodovod a verejnú kanalizáciu. PREČO KÚPIŤ PRÁVE TENTO DOMČEK S POZEMKOM ? po úpravách možný ihneď k používaniu s možnosťou výstavby novej nehnuteľnosti na pozemku- po vynikajúca, pokojná lokalita, ideálna na bývanie pre rodiny s deťmi skvelá dostupnosť do mesta MIchalovce možnosti turistiky kompletná občianska vybavenosť kvalitná materská a základná škola príjemná komunita na spolužitie množstvo spoločenských a kultúrnych podujatí bezproblemový susedia Odporúčam osobnú obhliadku, čím skôr !! ( Ako sa hovorí, kto skôr príde, ten skôr melie. ) Pre bližšie informácie sa s dôverou môžete kedykoľvek obrátiť na Martina Pivarníková, , pivarnikova@ V kúpnej cene domčeku s pozemku sú zahrnu
Na predaj rodinný domček (obec Drahňov), 1679m2
Martina Pivarniková z AHURA REALITY, s.r.o. ponúka na predaj rodinný domček po rekonštrukcii do 10 minút pohodovej jazdy autom z Veľkých Kapušian a do 25 minút do Michaloviec s kompletnou občianskou vybavenosťou. Popis lokality V obci nájdete kompletné služby pre moderný život na vidieku. Autobusové spojenie s mestom Michalovce a Veľké Kapušany je pravidelné a v dostatočnej frekvecii. V obci nechýbajú všetky inžinierske siete, ako sú: internet, pitná voda, kanalizácia, elektrina a plyn. Popis nehnuteľnosti a pozemku: Domček s pozemkom je určený pre klienta, ktorý hľadá pre seba a svoju rodinu rodinný domček, chalupu. Rodinný dom je postavený na nádhernom rovinatom pozemku so všetkými IS priamo pri nehnuteľnosti (elektrina, plyn, vodovod, kanalizícia). Zastavaná plocha a nádvorie domu je na ploche: 671m2. Záhrada je na ploche: 1025m2 Dom je postavený z kvalitnej tehly Úplne nová strecha rekonštruovaná v roku 2022 Úplne nové plastové okná Nový plynový kotol inštalovaný v roku 2022 Nový kamerový systém inštalovaný v roku 2022 Na pozemku sa nachádza 2x voliera pre psov 2x garáž Pri dome sa nachádza vlastná studňa, ktorá sa dá využívať prostredníctvom darligu Kvalitná altánok s grilom
Rodinný domček s pekným pozemkom (obec Drahňov), 1696 m2
Martina Pivarniková z AHURA REALITY, s.r.o. ponúka na predaj rodinný domček po rekonštrukcii do 10 minút pohodovej jazdy autom z Veľkých Kapušian a do 25 minút do Michaloviec s kompletnou občianskou vybavenosťou. Popis lokality V obci nájdete kompletné služby pre moderný život na vidieku. Autobusové spojenie s mestom Michalovce a Veľké Kapušany je pravidelné a v dostatočnej frekvecii. V obci nechýbajú všetky inžinierske siete, ako sú: internet, pitná voda, kanalizácia, elektrina a plyn. Popis nehnuteľnosti a pozemku: Domček s pozemkom je určený pre klienta, ktorý hľadá pre seba a svoju rodinu rodinný domček, chalupu. Rodinný dom je postavený na nádhernom rovinatom pozemku so všetkými IS priamo pri nehnuteľnosti (elektrina, plyn, vodovod, kanalizícia). Zastavaná plocha a nádvorie domu je na ploche: 671m2. Záhrada je na ploche: 1025m2 Dom je postavený z kvalitnej tehly Úplne nová strecha rekonštruovaná v roku 2022 Úplne nové plastové okná Nový plynový kotol inštalovaný v roku 2022 Nový kamerový systém inštalovaný v roku 2022 Na pozemku sa nachádza 2x voliera pre psov 2x garáž Pri dome sa nachádza vlastná studňa, ktorá sa dá využívať prostredníctvom darligu Kvalitný altánok s grilom Dispozičné riešenie domu: 4x izba 1x kuchyňa 1x kúpeľňa 1x jedáleň 1x špajza 1x technická miestnosť 1x terasa PREČO KÚPIŤ PRÁVE TENTO DOMČEK S POZEMKOM ? možný ihneď k používaniu vynikajúca, pokojná lokalita, ideálna na bývanie pre rodiny s deťmi skvelá dostupnosť do mesta Veľkých Kapušian a Michaloviec možnosti turistiky kompletná občianska vybavenosť príjemná komunita na spolužitie bezproblemový susedia Odporúčam osobnú obhliadku, čím skôr !!
Domček na predaj (obec Veľké Slemence), 3436m2
Martina Pivarniková z AHURA REALITY, s.r.o. ponúka na predaj starší rodinný historický domček s veľkým pozemkom v obci Veľké Slemence v okrese Michalovce do 10 minút pohodovej jazdy autom z Veľkých Kapušian. Popis lokality kde sa nachádza nehnuteľnosť: Obec Veľké Slemence je menšia pokojná obec ležiaca do 10 km od mesta Veľké Kapušany. Obec leží vo východnej časti Východoslovenskej nížiny v nadmorskej výške okolo 102 metrov, na Slovensko Ukrajinskej hranici. Súčasná rozloha obce je cca 1 100 ha, počet obyvateľov je 616. V tomto počte je 529 obyvateľov maďarskej národnosti, 26 obyvateľov slovenskej národnosti, 40 obyvateľov rómskej národnosti. V dedine žije 324 žien a 292 mužov vo veku 0 až +85 rokov. Priemerný vek v dedine je 39,01 rokov. Autobusové spojenie s mestom Michalovce a Veľké Kapušany je pravidelné a v dostatočnej frekvecií. V obci nechýbajú všetky inžinierske siete, ako sú: internet, pitná voda, elektrina a plyn. Popis nehnuteľnosti a pozemku: Domček s veľkým pozemkom je určený pre klienta, ktorý hľadá pre seba a svoju rodinu domček na chalupu, dom na rekonštrukciu, alebo výstavbu nového rodinného domu. Dom je postavený na nádhernom rovinatom pozemku s potrebnými IS priamo pri nehnuteľnosti (elektrika, voda, plyn). V tejto lokalite sa nachádza veľmi úrodná a kvalitná pôda, ktorú môžete využiť na pestovanie rôzných plodín a pozemok je dosť rozsiahly aj na chov rôznych hospodárskych zvierat. Zastavaná plocha a nádvorie domu je na ploche: 1076m2 Záhrada je na ploche: 2360m2 Domček je dispozične riešený, ako historický vidiecky hospodársky dom vystavaný z tehly (kvalitný materiál, ktorý je historicky overený) so 4 miestnosťami v jednom rade za sebou. Domček je napojený na prípojky verejnej inžinierskej siete, a to elektrickú sieť. PREČO KÚPIŤ PRÁVE TENTO DOMČEK S POZEMKOM ? po úpravách možný ihneď k používaniu s možnosťou výstavby novej nehnuteľnosti na pozemku vynikajúca, pokojná lokalita, ideálna na bývanie pre rodiny s deťmi možnosti turistiky príjemná komunita na spolužitie bezproblemový susedia Odporúčam osobnú obhliadku, čím skôr !! ( Ako sa hovorí, kto skôr príde, ten skôr melie. ) Pre bližšie informácie sa s dôverou môžete kedykoľvek obrátiť na Martina Pivarníková, , pivarnikova@ V kúpnej cene domčeku s pozemku sú zahrnuté aj všetky poplatky súvisiace s predajom nehnuteľnosti (vypracovanie kúpnych zmlúv, poplatky za štandardné návrhy na vklad kúpnych zmlúv do katastra) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis. V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať! Možnosť financovania aj cez hypotéku, s ktorou Vám radi bezplatne pomôžeme a vyriešime za vás z naším odborníkom na financie !! Akúkoľvek časť textu alebo fotografie je možné použiť iba so súhlasom autora. Autorské dielo v zmysle zákona č. 185/2015 Z.
Dom v pôvodnom stave (obec Veľké Slemence), 3436m2
Martina Pivarniková z AHURA REALITY, s.r.o. ponúka na predaj starší rodinný historický domček s veľkým pozemkom v obci Veľké Slemence v okrese Michalovce do 10 minút pohodovej jazdy autom z Veľkých Kapušian. Popis lokality kde sa nachádza nehnuteľnosť: Obec Veľké Slemence je menšia pokojná obec ležiaca do 10 km od mesta Veľké Kapušany. Obec leží vo východnej časti Východoslovenskej nížiny v nadmorskej výške okolo 102 metrov, na Slovensko Ukrajinskej hranici. Súčasná rozloha obce je cca 1 100 ha, počet obyvateľov je 616. V tomto počte je 529 obyvateľov maďarskej národnosti, 26 obyvateľov slovenskej národnosti, 40 obyvateľov rómskej národnosti. V dedine žije 324 žien a 292 mužov vo veku 0 až +85 rokov. Priemerný vek v dedine je 39,01 rokov. Autobusové spojenie s mestom Michalovce a Veľké Kapušany je pravidelné a v dostatočnej frekvecií. V obci nechýbajú všetky inžinierske siete, ako sú: internet, pitná voda, elektrina a plyn. Popis nehnuteľnosti a pozemku: Domček s veľkým pozemkom je určený pre klienta, ktorý hľadá pre seba a svoju rodinu domček na chalupu, dom na rekonštrukciu, alebo výstavbu nového rodinného domu. Dom je postavený na nádhernom rovinatom pozemku s potrebnými IS priamo pri nehnuteľnosti (elektrika, voda, plyn). V tejto lokalite sa nachádza veľmi úrodná a kvalitná pôda, ktorú môžete využiť na pestovanie rôzných plodín a pozemok je dosť rozsiahly aj na chov rôznych hospodárskych zvierat. Zastavaná plocha a nádvorie domu je na ploche: 1076m2 Záhrada je na ploche: 2360m2 Domček je dispozične riešený, ako historický vidiecky hospodársky dom vystavaný z tehly (kvalitný materiál, ktorý je historicky overený) so 4 miestnosťami v jednom rade za sebou. Domček je napojený na prípojky verejnej inžinierskej siete, a to elektrickú sieť. PREČO KÚPIŤ PRÁVE TENTO DOMČEK S POZEMKOM ? po úpravách možný ihneď k používaniu s možnosťou výstavby novej nehnuteľnosti na pozemku vynikajúca, pokojná lokalita, ideálna na bývanie pre rodiny s deťmi možnosti turistiky príjemná komunita na spolužitie bezproblemový susedia Odporúčam osobnú obhliadku, čím skôr !!
NA PREDAJ DOMČEK V OBCI MORAVANY – LÚČKOVCE
Proximityreal ponúka exkluzívne na predaj 1 – izbový vaľkový dom postavený v roku 1942 v príjemnej a pokojnej lokalite v obci Lúčkovce s pozemkom o rozlohe 1180m2 – z toho zastavaná je 566 m2. Na pozemku sú posadené ovocné stromy: višne a slivky. Domček je vhodný na rekreačné bývanie, je v dobrom stave. Domček je postavený z váľkov a má plechovú strechu, ktorá je v zachovalom stave. Dispozícia: Predsieň, ktorá slúži aj ako kuchynka, 1x väčšia izba. IS: plyn a elektrina v dome, obecný vodovod je dotiahnutý na dvor. WC je suché. Možnosť dokúpiť 1707m2 pole za pozemkom a konečná cena by bola 38000Eur spolu aj s domčekom a 1180m2. Šírka pozemku je 14,6m a dĺžka je od cesty – dom s 1180m2 pozemkom je 80m dlhý. A pole za pozemkom je 14,6m široký a 120m dlhý. Prijemní susedia. Obec Lúčkovce je vzdialená 10km od mesta Michalovce a Vranov nad Topľou, a cca 15km od dvoch prírodných jazier Domaša a Šírava. V obci Trhovište, ktorá je vzdialená necelé 3km sa nachádza kompletná občianska vybavenosť (potraviny, pohostinstvo, škôlka, obecný úrad, kultúrny dom, kostol, zdravotné stredisko) Pokiaľ hľadáte útulný domček na rekreáciu za rozumnú cenu s pekným pozemkom v lokalite plnej zelene, v tom prípade je táto ponuka určená práve pre Vás.