inzercia, predaj, predám, bazár

Doplnky k vysávaču Kobold VK150

Kategória: Vysávače

Predám doplnky k vysávaču Kobold VK150, balíček obsahuje :
kefa na prach,tri stupne nastavenia,
kefa na čalúnenie,
prísavka na vŕtanie,
teleskopická trubica,
štandardná hadica,
elektrická kefa ,určená na vysávanie mäkkých a tvrdých podláh,
elektrická kefa EB370 , tzv. šľahač na koberce a koberčeky,
náhradné sáčky.
Doplnky k vysávaču Kobold VK150
Podobné inzeráty
Kobold vk150
Predám vysávač kobold vk150 s nadstavcom HD50,SP530,FD15,SD15,TR15+VD15k tomu čistiace utierky s čistiacim koncetratom aj s davkovačom, vysávač je málo používaný
Predám vysávač Vorwerk kobold vk150
Predám vysávač Vorwerk kobold vk150 v dobrom stave
Kobold VK150
Predám vysávač Kobold VK 150 od spoločnosti Vorwerk s príslušenstvom. Má nádstavec na čistenie tvrdých podláh, nádstavec s elektrickou kefou na koberce, matracové kefky na vysávanie a čistenie matracov, 6 ks originál filtračné sáčky, návod na použitie. Minimálne používaný a samozrejme plne funkčný.
- - - Príslušenstvo pre vysávač VORWERK Kobold VK 150 - - -
Ponúkam na predaj originál príslušenstvo pre vysávač VORWERK Kobold VK150 a to čistič na tvrdé podlahy SP 530 - na vysávanie a umývanie + 4 ks úplne nové nevybalené utierky a dávkovacia fĺaša na čistiace prostriedky! Je plne funkčný a nepoškodený! Pri vážnom záujme istá dohoda!
Umývacia hlavica Vorwerk Kobold SP530
Predám veľmi málo používaný nástavec k vysávaču Vorwerk Kobold na umývanie podláh a tvrdých povrchov. Nástavec je vo vynikajúcom stave a ponúkam ho spolu s príslušenstvom - čistiaci prostriedok, univerzálny čistiaci prostriedok a 3ks prateľných utierok. Pôvodná cena je 500€
Vysavač Vorwerk Kobold VK140 perfektný stav
Vysavač Vorwerk Kobold VK140 s nádstavcami HD 40 - vysávanie podláh EB360 - vysávanie a klepanie kobercov, matracov a čalúneného nábytku SP 530 - vysávanie a umývanie pevných podláh v jednom. K vysávaču dávam 17ks vrecko - originál (výdrž 4 - 6 mesiacov) 7ks mikroutierok - originál k SP 530 Kefky na matrace MB370 - 1 sada Vysávač je ako nový, vyčistený. Filter nový. Vysávač je veľmi vhodný pro alergikov. Je ľahký a dobre sa s ním manipuluje, má nastaviteľnú rúčku podľa výšky.