inzercia, predaj, predám, bazár

DOPYT - Kratkodobe prenajmy bytu / AIRBNB

Kategória: Realitné služby

Hladam firmu alebo aj jednotlivca na spravu 2i bytu na hranici stareho mesta a ruzinova v Bratislave. Islo by o kompletny servis od inzercie, odovzdavania bytu az po upratovanie. Rad poskytnem viac info emailom/telefonicky.
DOPYT - Kratkodobe prenajmy bytu / AIRBNB
Podobné inzeráty
Služby v oblasti realít
Mladý dynamický tím pracujúci pod značkou BO Invest - Reality ponúka: -Sprostredkovanie predaja -Sprostredkovanie prenájmu -Dlhodobá spolupráca AIRBNB -Zabezpečíme znalecké posudky -Spolupracujeme s finančnými poradcami -Vybavíme za Vás Kataster Pre viacej informácii nás neváhajte kontaktovať. Nikam nemusíte chodiť! My prídeme za Vami. Pridajte sa k nám aj na: Facebook: Instagram: Tel/SMS/WhatsApp / Viber:
Predávate nbehnuteľnosť?
V súčasnosti ceny nehnuteľností rastú. V okrese Humenné, Snina a Medzilaborce je dopyt po bytoch a domoch,aj pozemkoch. Preto je teraz vhodná doba nehnuteľnosť predať. Ako predať skôr a za dobrú cenu Vám poradím a sprostredkujem cez našu realitnú kanceláriu. S mojimi službami budete spokojní. Nedáte za to nič. Kontaktujte ma.
Predstavujeme vám úplnú novinku v oblasti našich služieb.
Úplná novinka v oblasti našich služieb! Našli ste si nehnuteľnosť vašich snov? Byt, ktorý je ideálny a spĺňa všetky vaše požiadavky?  Vyhovuje vám lokalita, dispozícia, orientácia na svetovú stranu, veľkosť balkóna či susedia, ale byt je v pôvodnom stave a vy si netrúfate zrealizovať kompletnú rekonštrukciu? Oddnes vám ponúkame službu, ktorá je šitá pre vás priamo na mieru.  Zákazník si nájde sám, alebo mu s hľadaním pomôžeme, nehnutelnosť v pôvodnom stave, podľa vlastných predstáv, a my, firma BpV ju odkúpime. Následne zrealizujeme kompletnú rekonštrukciu na mieru a predáme zákazníkovi už dokončený byt. Veľkou výhodou je, že klient má u nás všetky služby spojené s kúpou jeho budúcej nehnuteľnosti pod jednou strechou a to: -hypotekárne poradenstvo ešte pred podpisom rezervačnej zmluvy -financovanie na dokončený byt- klient nemusí disponovať finančnými prostriedkami na rekonštrukciu -vypracovanie rezervačnej a kúpno-predajnej zmluvy -podanie návrhu na vklad na kataster -znalecký posudok -návrh dizajnu bytu, kúpeľne aj kuchynskej linky  -kompletná rekonštrukcia vrátane kuchynskej linky so spotrebičmi na mieru -klient si nemusí sám hľadať stavebný či dizajnový materiál -klient si nemusí sám hľadať elektrikára, vodára, murára, či celkový tím na rekonštrukciu -zmena majiteľa bytu -prepis energií -možnosť dozariaďovať byt na komplet V prípade záujmu a otázok nás prosím neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle alebo na emailovej adrese
Vizualizácia interiéru
Vytvorím fotorealisticku vizualizáciu Budem potrebovať plán,pôdorys domu/bytu najlepšie by bolo aj nejaké fotky interiéru v danom stave. + na aký štýl by ste si chceli zariadiť priestory. Doba dodania je 7 dní (môže sa to predlžit pri veľkých priestoroch) Všetko priebežne konzultujem. Upravujem podľa požiadaviek. Kontaktujte ma mailom. Cena vizualizácie je 5€/m2 (platí sa vopred) Za príplatok 30€ možnosť 360 panorámy priestoru.
Kúpte si nehnuteľnosť na splátky na celom Slovensku
Nehnuteľnosť na splátky s 30 % -nou akontáciou v prípade bytu a 30 %-nou akontáciou v prípade domu. Ponuka je platná na celom území Slovenska.
Vypraceme vašu nehnuteľnosť
Ponúkame službu vypratania nehnuteľnosti - bytu, domu, garáže, pivnice. Použiteľné veci triedime a venujeme charite, múzeu, detským domovom, útulkom pre zvieratá a azylovým domovom. Proste nepotrebným veciam nájdeme nový domov a ďalšie využitie. Odpad triedime - separujeme a odnášame na následnú recykláciu. Ak chcete čo najskôr vypratať priestor - ozvite sa nám, sme rýchli a flexibilní.