inzercia, predaj, predám, bazár

dopyt prenajom 2 izboveho bytu Ba

Kategória: Podnájom, spolubývajúci

Hladam pekne zariadeny 2 izbovy byt Lamač/Bory
dopyt prenajom 2 izboveho bytu Ba
Podobné inzeráty
HLADÁM dlhodobý prenájom 1 alebo 1,5 izbového bytu
Dobrý deň, som pracujúci mladý muž, nekonfliktný, nefajčiar, bez detí a domacích zvierat. Od 1.mája by som mal záujem o prenájom 1 alebo 1,5 izbového bytu v Košiciach. Vyhovujú mi všetky mestké časti okrem Sídliska Ťahanovce a Sídliska Nad Jazerom. Platby garantujem na čas, v riadnom termíne. Mám vlastnú chladničku, pračku, kuchynské riady a stôl na počítač. Prenájom teda nemusí byť kompletne zariadený. Na email prosím zasielať len seriózne ponuky. Ďakujem.
prenájom novostavbu 3-izbového rodinného domu Čierna voda
Ponúkame na prenájom novostavbu 3-izbového rodinného domu v tichej lokalite v Chorvátskom Grobe. Rodinný dvoj dom o výmere cca 90m2- 1 poschodie, je zariadený, výborne dispozične riešený a pozostáva zo vstupnej chodby, chodby a 2 samostatných izieb, technickej miestnosti (sklad), obývacej izby, ktorá tvorí otvorený priestor s kuchyňou a s výstupom na terasu, 1x kúpeľňa + s 1 WC. Vykurovanie je zabezpečené elektrikou-podlahové kúrenie. V rodinnom dome je nová kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi- chladnička s mrazničkou, el rúra, varná doska, umývačka riadu. Má plastové okná so sieťkami. 2x vstavaná skriňa v chodbe. Rodinný dom sa nachádza na upravenom pozemku o výmere 602m2, na ktorom sú 3 parkovacie miesta. Na prenájom je len jedno poschodie - prízemie. Majitelia bývajú na 2 poschodí. Voľný ihneď. Cena za prenájom 660 eur/mesačne. ( zvieratká nie ďakujem).
prenájom 2-3 izbového bytu /domu
Hľadám prenajom 2 alebo 3 izbového bytu alebo domu v Dolnom Kubíne a okoli
Prenájom 1 izbového bytu
Dobrý deň, hľadám prenájom 1 izbového bytu alebo garsónky v Banskej Bystrici do 400 EUR. Volať na tel. číslo .
PRENÁJOM 2–IZBOVÉHO BYTU
Ponúkam na prenájom KOMPLETNE REKONŠTRUOVANÝ 2-IZBOVÝ BYT nachádzajúci sa v obci Rudňany v časti Zapálenica. Nehnuteľnosť pozostáva z chodby, kuchyne, obyvacej miestnosti, spálne, kúpeľne so sprchovým kútom. V byte sú plastové okná, podlahy - dlažba, plávajúca podlaha. Byt sa ponúka s kompletným zariadením viď foto. K bytu prislúcha pivnica. Podmienkou je 2-mesačný depozit, platba nájomného vopred. Uprednostňujem dlhodoby prenájom, bez domácich zvierat. Byt je k dispozícii od 01.12.2022 Cena nájmu je 250 EUR plus energie. Viac fotiek a informácií o nehnuteľnosti prostredníctvom telefónneho kontaktu.
Prenájom 2 izbového bytu s balkónom s výhľadom na Tatry
Dávam do prenájmu 2 izbový kompletne zariadený byt s balkónom a výhľadom na Tatry, pre slušnú pracujúcu osobu/pár, bez domácich zvierat a detí. Byt je zrekonštruovaný a nachádza sa v slušnej bytovke s dobrými susedmi na Starom Juhu hneď za Kauflandom na Moyzesovej ulici. Zariadenie bytu pozostáva z: Predsieň a chodba - predsieňová zostava, vstavaná skriňa (skoro 6 metrov úložného priestoru). Kúpelňa - práčka, sprchový kút, umyvadlo a toaleta. Spálňa - manželská posteľ+matrac, vstavaná skriňa, komoda. Kuchyňa s obývačkou - gauč, stolík, obývačková zostava, kuchynská linka, varná doska, rúra, mikrovlnka, umývačka riadu, chladnička, barové stoličky. Balkón je zasklený a má výhľad na Gánovce. V byte sú bezpečnostné dvere Sherlock. K bytu prislúcha pivnica a hák na zavesenie bicykla v spoločnej uzamykatelnej kočíkárni. Celé prízemie, pivnice a úložné priestory na bicykle sú monitorované kamerovým systémom. Bytovka má 2 nové výťahy a je zateplená. S parkingom nieje žiadny problém. V blízkosti bytu je Kaufland, DM, kompletná občianska vybavenosť, MHD zastávka a športová aréna. Preferujem dlhodobý nájom. Cena je 600€ s energiami. Vratná kaucia 600€.