inzercia, predaj, predám, bazár

Dotykové aktivne pero

Kategória: Tablety, E-čítačky

Dotykové aktivne pero na iPAD tablety, typ Adonit stylus Note+.

Adonit stylus Note+ (cierna farba). Dotykové aktivne pero na tablet, kompatibilné s iOS, aktívna (2048 tlakových bodov) hrúbka hrotu: 1 mm, materiál hrotu: guma, plast a kov, rozpoznanie tlaku a vymeniteľný hrot, výdrž až 10 h, nabijanie cez mikro USB. Ma 2 prednastavitelne funkcie.
Pero funguje na nasledovnych zariadeniach: iPAD Pro (od 3.generacie vratane a novsie generacie, pre 11' a 12.9'), iPAD Air (od 3. generacie vratane), iPAD (6. a 7. generacia a novsie), iPAD Mini (od 5. generacie vratane).
Na Alze je za 74Eur. Pero je cisto nove, v original krabici s nabijacim kablom a navodom, je nepouzivane, davam nan zaruku 2 roky.
Dotykové aktivne pero
Podobné inzeráty
predam FIXED Dotykové pero pre iPady
Predam FIXED Dotykové pero pre iPady, nove raz vyskusane, kupene v NAY pc 52 eur, predam za 30 eur, este 2 mesiace v zaruke, NR, NZ viem priniest Inteligentné dotykové pero vám uľahčí prácu na iPade Dotykové pero FIXED Graphite sa stane úplne dokonalým doplnkom na pohodlnú prácu s vaším iPadom. Na výrobu pera bola použitá hliníková zliatina, ktorá sa zaručí za vysokú odolnosť a maximálnu spoľahlivosť pera FIXED Graphite. Vďaka inteligentnému hrotu možno jednoduchým naklonením meniť hrúbku čiar podľa vašich potrieb. Dotykové pero FIXED Graphite vydrží na jedno nabitie v prevádzke až po dobu 20 hodín a disponuje USB-C konektorom na jednoduché nabíjanie. Oceníte tiež veľké množstvo praktických funkcií a integrovaný magnet, vďaka ktorému je možné pero pripevniť k vášmu zariadeniu a bezpečne ho prenášať. V balení spolu s dotykovým perom FIXED Graphite nájdete aj 2 náhradné vymeniteľné hroty. Kľúčové vlastnosti dotykového pera FIXED Graphite * Kvalitná hliníková zliatina zaistí vysokú odolnosť a ľahkosť * Zabudovaný magnet umožní jednoduché prenášanie dotykového pera FIXED Graphite * Dotykové pero je navrhnuté pre iPady od 6. generácie * Pri dlhej nečinnosti sa dotykové pero FIXED Graphite automaticky vypne * Na jedno nabitie zvládne pero fungovať až 20 hodín * Jednoduchá regulácia hrúbky čiar jednoduchým naklonením hrotu * USB-C konektor slúži na jednoduché nabíjanie dotykového pera FIXED Graphite * Súčasťou balenia sú 2 náhradné vymeniteľné hroty Vysoká kvalita použitých materiálov Na výrobu dotykového pera FIXED Graphite bola použitá kvalitná hliníková zliatina. Vďaka tomu je pero veľmi odolné a maximálne spoľahlivé. Oceníte tiež veľké množstvo praktických funkcií a nulovú odozvu, ktorá zaručí dokonalú simuláciu písania, ako by ste písali na klasickom papieri. Vďaka zabudovanému magnetu možno dotykovépero FIXED Graphite jednoducho pripevniť k boku iPadu, čo vám umožní jednoduché a bezpečné prenášanie.
predam FIXED Dotykové pero pre iPady
Predam FIXED Dotykové pero pre iPady, nove raz vyskusane, kupene v NAY pc 52 eur, predam za 30 eur, NR, NZ viem priniest Inteligentné dotykové pero vám uľahčí prácu na iPade Dotykové pero FIXED Graphite sa stane úplne dokonalým doplnkom na pohodlnú prácu s vaším iPadom. Na výrobu pera bola použitá hliníková zliatina, ktorá sa zaručí za vysokú odolnosť a maximálnu spoľahlivosť pera FIXED Graphite. Vďaka inteligentnému hrotu možno jednoduchým naklonením meniť hrúbku čiar podľa vašich potrieb. Dotykové pero FIXED Graphite vydrží na jedno nabitie v prevádzke až po dobu 20 hodín a disponuje USB-C konektorom na jednoduché nabíjanie. Oceníte tiež veľké množstvo praktických funkcií a integrovaný magnet, vďaka ktorému je možné pero pripevniť k vášmu zariadeniu a bezpečne ho prenášať. V balení spolu s dotykovým perom FIXED Graphite nájdete aj 2 náhradné vymeniteľné hroty. Kľúčové vlastnosti dotykového pera FIXED Graphite * Kvalitná hliníková zliatina zaistí vysokú odolnosť a ľahkosť * Zabudovaný magnet umožní jednoduché prenášanie dotykového pera FIXED Graphite * Dotykové pero je navrhnuté pre iPady od 6. generácie * Pri dlhej nečinnosti sa dotykové pero FIXED Graphite automaticky vypne * Na jedno nabitie zvládne pero fungovať až 20 hodín * Jednoduchá regulácia hrúbky čiar jednoduchým naklonením hrotu * USB-C konektor slúži na jednoduché nabíjanie dotykového pera FIXED Graphite * Súčasťou balenia sú 2 náhradné vymeniteľné hroty Vysoká kvalita použitých materiálov Na výrobu dotykového pera FIXED Graphite bola použitá kvalitná hliníková zliatina. Vďaka tomu je pero veľmi odolné a maximálne spoľahlivé. Oceníte tiež veľké množstvo praktických funkcií a nulovú odozvu, ktorá zaručí dokonalú simuláciu písania, ako by ste písali na klasickom papieri. Vďaka zabudovanému magnetu možno dotykovépero FIXED Graphite jednoducho pripevniť k boku iPadu, čo vám umožní jednoduché a bezpečné prenášanie.
Predam dotykové aktivne pero na iPAD tablety
Adonit stylus Note+ (cierna farba). Dotykové aktivne pero na tablet, kompatibilné s iOS, aktívna (2048 tlakových bodov) hrúbka hrotu: 1 mm, materiál hrotu: guma, plast a kov, rozpoznanie tlaku a vymeniteľný hrot, výdrž až 10 h, nabijanie cez mikro USB. Ma 2 prednastavitelne funkcie. Pero funguje na nasledovnych zariadeniach: iPAD Pro (od 3.generacie vratane a novsie generacie, pre 11' a 12.9'), iPAD Air (od 3. generacie vratane), iPAD (6. a 7. generacia a novsie), iPAD Mini (od 5. generacie vratane). Na Alze je za 74Eur. Pero je cisto nove, v original krabici s nabijacim kablom a navodom, je nepouzivane, davam nan zaruku 2 roky.
Dotykové aktivne pero na iPAD tablety, typ Adonit stylus Not
Predám Dotykové aktivne pero na tablet "Adonit stylus Note+" (cierna farba), kompatibilné s iOS, aktívna (2048 tlakových bodov) hrúbka hrotu: 1 mm, materiál hrotu: guma, plast a kov, rozpoznanie tlaku a vymeniteľný hrot, výdrž až 10 h, nabijanie cez mikro USB. Ma 2 prednastavitelne funkcie. Pero funguje na nasledovnych zariadeniach: iPAD Pro (od 3.generacie vratane a novsie generacie, pre 11' a 12.9'), iPAD Air (od 3. generacie vratane), iPAD (6. a 7. generacia a novsie), iPAD Mini (od 5. generacie vratane). Na Alze za 70Eur. Pero je cisto nove, v original krabici s nabijacim kablom a navodom, je nepouzivane, davam nan zaruku 2 roky.
Grafický tablet Wacom Cintiq 13 HD
Predám zachovalý, málo používaný grafický tablet Wacom Cintiq 13 HD - špičkovo vybavený farebný grafický tablet určený pre profesionálnu prácu s grafikou a fotografiami pri zachovaní maximálneho komfortu. K tabletu pridávam Pracovné rozhranie a ovládanie: Podporované operačné systémy: Microsoft Windows 7 SP1/8/8.1 (32/64bit), Mac OS X 10.8 a vyššie Spôsob ovládania displeja: Viacdotykové ovládanie pomocou pera Dotykové pero Wacom Pro Pen: Typ pera: Model KP-501E, tlakovo citlivé, bezdrôtové, bez batérie Aktívne časti: Hrot pera, dva bočné prepínače a guma Úrovne prítlaku: 2048 úrovní prítlaku pera, posun a viacdotykové gestá Rozlíšenie: 5080lpi Technológia: Patentovaná metóda elektromagnetickej rezonancie Rýchlosť snímania pera: 133 pps Príslušenstvo pera: 9x náhradné hroty, stojan na pero a nástroj na výmenu hrotu pera Parametre a rozmery displeja: Technológia displeja: a-Si Active matrix TFT LCD (IPS panel) Počet zobraziteľných farieb displeja: 16,7 miliona Farebný gamut displeja: 75% Adobe RGB Zobrazovacie uhly displeja: 178°(89°/89°) horizontálne, 178°(89°/89°) vertikálne Kontrastný pomer displeja: 700:1 Svietivosť displeja: 230cd/m2 Odozva displeja: 25ms Štandardný priemyselný Pre-set displeja: Defaultná biela - 6500° K Pomer strán displeja: 16:9 Uhlopriečka displeja: 13,3“ (545mm) Rozlíšenie displeja: 1920 x 1080Pix Aktívna plocha displeja: 299mm x 171mm Celkové rozmery grafického tabletu (Š x V x H): 375mm x 248mm x 14mm Hmotnosť displeja:1,2kg so stojanom Obsah balenia: Kreatívny grafický tablet: Cintiq 13HD Stojan: Nastaviteľný stojan s možnosťou naklopenia obrazovky na výšku Dotykové pero: Grip Pen so stojanom na pero a 10 vymeniteľnými hrotmi, nástroj na výmenu hrotu Káble: Mini DisplayPort, USB 2.0 Napájací adaptér: AC Power Adapter
aktívne dotykové pero
Nikdy nepoužívané ,rozbalené aktívne dotykové pero .. Dôvod predaja .. nevyužijem to cena 15 € Len osobný odber Prešov