inzercia, predaj, predám, bazár

Doučím klavír akordeón u Vás doma

Kategória: Výuka hudby

Som z Ukrajiny momentálne som kvôli vojne nútena bývať v Prešove.Ponúkam doučovanie klavíra a akordeónu mám ukončené vysokoškolské hudobné vzdelanie na Ukrajine a v Prahe som pracovala 3 roky ako učiteľka klavíra a spevu .Kedže nemám klavír ten ostal doma na Ukrajine..som ochotná prísť ku Vám domov a tam vyučovať alebo v Ukrajinsko Slovenskom centre v Prešove kde je klavír .Ak máte záujem kľudne sa ozvite budem vďačná.Cena dohodou
Doučím klavír akordeón u Vás doma
Podobné inzeráty
Učiteľ hudby - 53 rokov za klavírom ...
Učiteľ hudby - klavír, keyboard, akordeón, ukulele, zobcova flauta, hudobná teória, hudobná štylizácia, spev. Vyucujem a doucujem klavir, keyboard, ukulele spolu s hudobnou teoriou prip. zaklady na klavesovy akordeon, gitaru, zobcovu flautu - najma zaciatocnikov, ale aj pokrocilych ( deti, dospelych ). Pripravim na konzervatorium a pedagogické školy - zaklady hry na klavir + hudobná teória, pripadne naucim hrat na klavesy aj podla sluchu a hudobnej pamäti najma popové moderné a ľudové piesne/ ak má na to ziak predpoklady /. Ucim aj spev s klavirnym doprovodom / k dispozicii spevovy aparat, ozvucenie /. Vyucujem aj rytmicko-melodicke modely klavírneho doprovodu popularnych piesni / klavirnu stylizaciu /. Mam hudobné a ekonomické VŠ vzdelanie, som byvaly aktivny profesionalny hudobnik a hudobny pedagog / hudobne kurzy, ZUS, VSMU /. Metodiku vyucby podriadujem cielu a osobnostnym predpokladom ziaka. Ku kazdemu ziakovi pristupujem individualne s ohladom na ciel, ktory chce hrou na klavir ( hudobný nástroj ) dosiahnut. Ucitel s 35 rocnou praxou - ucim od roku 1987. Ucim osobne v Bratislave a okoli do cca 100 km od Bratislavy vratane Rakuska / Burgenland. 1 vyucovacia hodina = 60 minut. System vyucby: 1-2 krat do tyzdna v rozsahu 2-3 hodiny prip. individualne podla dohody. Sadzba: 25-35 eur / 60 min. Cestovné náklady. Hudobny nastroj na zaciatku nie je podmienkou - možnosť prenájmu ( zapožičanie ) keyboardu na cvičenie. Vyucba prebieha v Ruzinove - sirsie centrum Bratislavy blizko AS Nivy alebo u žiaka. K dispozicii bohaty notovy archiv - svetová vážna klasika, aj tanecne piesne roznych zanrov ako pop, rock, dance, svetové evergreeny, filmová klasika .../ Ucim aj skladby podla sluchu / v MP3, audio CD / a aj skladby z youtube ktore sa chcete naucit hrat prip. vam ich dam do notoveho zápisu pre klavir pre 2 ruky alebo iný hudobný nástroj. Robím na objednávku aranžmán hudobných skladieb - notovy zápis - podľa levelu hry objednávateľa. Zapoziciavam pre zaciatocnikov klavesy ( keyboard ) znacky YAMAHA trieda PSR. 53 rokov za klavirom - od roku 1969.
Hudobné kurzy pre všetkých_výuka hry na bicie,gitaru,klavír
Ponúkam výučbu hry na bicie nástroje, gitaru, basgitaru, klavír + zoznámenie sa s nástrojom, pódiové vystupovanie, interpretácia a kapelové hranie - jednoducho cvičenie neskôr prevedené v praxi... V prvom rade Vám ponúkam iný prístup ako je tomu u nás na rôznych ZUŠ (Základných umeleckých školách) a pod. Žiadne zbytočné poplatky, žiadne zaplatené a neodučené hodiny, žiadna nútená hudobná teória a iné povinnosti, ktoré zďaleka obchádzajú výučbu k potrebe ku hre na Váš hudobný nástroj. Rôzne hud. štýly, potrebná teória, technika a následne všetky naučené vedomosti prevedené v praxi - možnosť hrania v kapele podľa Vášho záujmu, možností a potreby.. Hodiny prebiehajú individuálnou formou. Trvanie jednej hodiny je klasických 60 min.. Chodí sa min. 1x týždenne no všetko záleží od Vás, Vašich možností a Vašeho hnacieho motora :) POZOR!! Nie je podmienkou mať a teda vlastniť vlastný nástroj alebo ovládať hru na iný hudobný nástroj taktiež ovládať akúkoľvek hudobnú teóriu, noty a hlavne nie je ani potrebná žiadna iná predchádzajúca skúsenosť s hud. nástrojom! Všetko potrebné ako materiál, samotné nástroje a celkové príslušenstvo sú u mňa samozrejmosťou a sú súčasťou výuky a sú pripravené pre Vás. Na veku nezáleží! Naučím každého bez vekového rozdielu! Za tie roky už s mojimi žiakmi tvoríme vekové zoskúpenia od 6 do 70r. :) Som vyštudovaným učiteľom (Konzervatórium v BA), konkrétne v obore Bicích nástrojov s niekoľko ročným pôsobením na viacerých (s)ZUŠ v Bratislave. Pôsobil som vo viacerých projektoch/kapelách. Okrem bicích však ovládam hru aj na iné hudobné nástroje ako je napr.: gitara, ukulele, basgitara, klavír, píšem texty, tvorím hudbu.. napr.: K samotnej výuke sa venujem už cez 10 rokov. Mojím mottom je naučiť základne, poriadne ale najmä vo forme jednoduchosti a predovšetkým formou relaxu, oddychu a celkového splnenia Vášho sna :) Takže ak sa chcete naučiť hrať na bicie, klavír, basgitaru alebo gitaru - byť flexibilný, synchronizovať telo s mysľou, naučiť sa základy, rôzne potrebné cvičenia vďaka ktorým neskôr vieme hru aplikovať v praxi, naučiť sa hrať s hudobným/melodickým doprovodom, v kapele.. jednoducho si splniť svoje sny? Tak neváhajte a pridajte sa aj vy do našej hudobnej rodiny :) PS: Všetko to je o ľuďoch a teda vždy ako dávam fair play tak som aj zvyknutý ho dostávať naspäť, bez toho by sme neboli tam kde sme :)
Ponúkam výučbu hry na bicie pre začiatočníkov
Ponúkam výučbu na bicie pre začiatočníkov, neskúsených a neznalých, doučím aj pokročilé techniky, pokročilých hráčov. - Momentálne iba na vašej bicej zostave. Ponúkam aj rýchlokurz na bicie , garantujem nadobudnutie základnych znalostí do 1 hodiny. Ponúkam nadobudnutie základov a správnych návykov vhodných pre tréning bicích. V prípade potreby doladím a nastavím vaše súpravu bicej zostavy. garantujem nadobudnutie základneho rytmu do 1-2 vyučovacích hodín a pokročilejšie rytmy a techniky v priebehu niekoľkých hodín. doučím aj techniky s dvojpedálom.! Hodina výučby (60min) - 9e. Prosím píšte iba e-MAIL. Ďakujem tešim sa na Vás
Hra na klavíri - doučovanie klavíra
Dobrý deň, vyučujem hru na klavíri. Pracujem aj s úplnými začiatočníkmi. Naučím vás hudbu vnímať, zrozumiteľne ju interpretovať a usmerním vás tak, aby ste získali technickú zdatnosť pre hru skladieb, ktoré sa vám páčia. Od prvej lekcie vás vediem k samostatnosti, aby ste časom mohli pracovať bez neustáleho dozoru pedagóga. Učím správnu techniku, aby ste z nástroja efektívne vyťažili celé spektrum prostriedkov, ktoré ponúka. Ďalej učím interpretovať rôzne žánre aj klasiku, teóriu v rámci praxe a žiaka vediem k aktívnemu vnímaniu počas kreatívneho procesu hry. Vyučujem v inšpiratívnom prostredí - hodiny vediem v priateľskej a profesionálnej atmosfére. Hudbe sa naďalej aktívne venujem už 20 rokov. Hodnota vyučovacej hodiny je 25 EUR. Odporúčam, najmä spočiatku, chodiť na klavír dva razy do týždňa. Je to individuálne a jedenkrát je tiež postačujúce. Prosím, kontaktujte ma telefonicky na alebo prostredníctvom mailu. (doučovanie klavíra, hodiny klavíra, hra na piane, piano doučovanie, doučovanie klavír)
Najlepšie klavírne lekcie pre začiatočníkov
Zdravím Vás, chceli by ste sa naučiť hrať na klavíri ale neviete odkiaľ a ako začať? Tak ja som práve lektor pre Vás. Ponúkam súkromné lekcie hry na klavíri pre všetkých, bez ohľadu na vek. Môj prístup je zameraný individuálne a špecificky vzhľadom na potreby a želania žiaka, takýto prístup v online lekciách nenájdete. Naučím vás správnej techniky hrania. Pomôžem vám riešiť problémy a frustrácie v hraní. Naučím Vás všetkému čo potrebujete jednoducho, rýchle a efektívne. Každý sa môže naučiť hrať so správnym návodom a dostatočným odstupom času. Okrem samotného nástroja Vás tiež priebežne naučím hudobnú teóriu a históriu, ako aj vybrať si správny nástroj. Mám viacročné skúsenosti ako verejný a súkromný pedagóg ktorý vyučoval žiakov od 3 rokov po 60 + ročných. Špecializujem sa najmä na výučbu detí do 10 rokov. Ak si chcete dať syna alebo dcéru na klavír ale neviete kde, neváhajte a skontaktujte sa so mnou, určite nebudete sklamaný. Toto všetko Vám môžem ponúknuť preto, lebo mám ukončené štúdium hudobnej vedy na Filozofickej fakulte Univerzity Komenského, absolvovanú ZUŠ a taktiež som preberal lekcie od profesora/riaditeľa najprestížnejšej modernej hudobnej školy v Tokyu (Tokyo School of Music). Okrem toho mám viacročnú prax vo výučbe žiakov vo všetkých vekových kategóriách a na odlišných úrovniach, ako aj prax praktického hudobníka, ktorý aktívne koncertuje a hral v mnohých skupinách viacej ako pätnásť rokov. Vyučujem vo vlastnej vybavenej učebni, na čase som flexibilný a prispôsobím sa podľa vašich potrieb. Cena pre jednu prednášku do týždňa, ktorá trvá 60 min je 15 eur. Ak chcete mať dvakrát do týždňa hodinu tak cena je 10 eur. KONTAKT : necksurfer@ alebo .
Hra na heligónke a akordeóne
Ponúkam súkromné odborné hodiny hry na heligónke a klávesovom, gombíkovom akordeóne. Hodiny môžu prebiehať prezenčným (Prievidza, Ilava a okolie, v prípade záujmu je možná aj väčšia vzdialenosť) alebo dištančným (online) spôsobom. Odbornosť som nadobudol na viacerých úrovniach umeleckého vzdelania a to na ZUŠ Ladislava Stančeka, ZUŠ v Bojniciach. Ďalšie maturitné štúdium na konzervatóriu v Žiline a absolventské štúdium na konzervatóriu Jána Levoslava Bellu v Banskej Bystrici. Akadémiu umení v Banskej Bystrici som úspešne absolvoval v obore hra na akordeón. Taktiež ponúkam heligónkové prepisy piesní v štýle Martina Čerňanského. Viac info o mne: (heligonka, akordeon) Pozri ďalšie moje inzeráty.