inzercia, predaj, predám, bazár

DPD kuriér, Púchov okolie

Kategória: Doprava a logistika

Prijmeme na TPP kuriéra v spoločnosti DPD SK Dolný Hričov, pre oblasť Púchov okolie na rozvoz a zvoz kusových zásielok o hmotnosti do 50kg /zväčša do 30kg.
Z hľadiska dynamickosti práce, prijímame uchádzačov vo veku do 30r.
Pracovná doba: začína sa od 06:00 - koniec závisí od tvojej šikovnosti, pondelok - piatok, víkendy a sviatky voľné.
Plat: cca od 1200eur netto /záleží od počtu rozvezených a zvezených stopov + bonusy na trasu za odvedený mesiac.
Prax v obore výhodou, nie podmienkou! Všetko potrebné ťa zaškolíme, naučíme, ukážeme.
Potrebné doklady: VP skupiny B, psychotesty - pomoc s vybavením

Náplň práce:
- dodržiavanie včasných príchodov na depo
- scanovanie, ukladanie si zásielok počas ranného procesu
- zoptimalizovanie si trasy a následný rozvoz a zvoz zásielok
- kontaktovanie príjemcov zásielok
- po rozvoze jednoduchá administratívna činnosť
- práca s hotovosťou/ dobierkami, platobným terminálom

Ponúkame:
- prácu v stabilnej spoločnosti
- bonusy a iné benefity za splnené normy na
trase
- jazdí sa na 2 - 4 ročných vozidlách
- pridelená stála trasa i vozidlo
- práca s dotykovým scannerom, ktorého súčasťou je i možnosť volania
- prácu v mladom, dynamickom kolektíve

Vyžadujeme:
- čistý register trestov
- zodpovedný prístup
- ochota spolupracovať
- samostatnosť, schopnosť orientácie
- flexibilnosť
- starostlivosť o zverené vozidlo
Z hľadiska hmotnosti balíkov a komunikácie so zákazníkmi vyžadujeme fyzickú i psychickú zdatnosť.

Viac info na t.č.: / .
DPD kuriér, Púchov okolie
Podobné inzeráty
Kuriér DPD, oblasť Púchov okolie
Prijmeme na TPP vodiča - kuriéra do 3.5t pre spoločnosť DPD SK Dolný Hričov v oblasti Púchov okolie. Pracovná doba: pondelok - piatok, víkendy a sviatky voľné, nástup o 06:00 hod. na depe - koniec: závisí od tvojej šikovnosti: zväčša medzi 14:00 - 16:00 hod. Plat: od 1200eur netto a viac (podľa počtu rozvezených a zvezených stopov + tringelty. Nástup možný: ihneď. Práca je vykonávaná na zmluvu. Z hľadiska hmotnosti zásielok, práca vhodná pre mužov, nie podmienkou. Z hľadiska dochádzania práca vhodná pre uchádzačov z okolia: ZA, BY, PB...nie podmienkou. Z hľadiska dynamickosti práce prijímame uchádzačov vo veku do 30r. Jazdí sa na 2 - 4 ročných vozidlách - pridelené 1 vozidlo. Prax v danej oblasti výhodou, nie podmienkou. Všetko potrebné ťa naučíme, zaškolíme. Náplň práce: - dodržiavanie ranných príchodov na depo - ranný proces: triedenie, scanovanie a následné uloženie si balíkových zásielok do dodávky - následný rozvoz a zvoz balíkových zásielok v rámci trasy - komunikácia so zákazníkmi - práca s dotykovým scannerom, ktorého súčasťou je možnosť volania, s hotovosťou/ dobierkami, platobným terminálom - jednoduchá administratívna činnosť po skončení rozvozu (10 min. práce) - zodpovednosť za zverené vozidlo: udržiavanie poriadku, kontrola zvereného vozidla - reprezentovať firmu DPD formou uniformy Vyžadujeme: - platný vodičský preukaz sk. B, min. 1 rok prax vo vedení vozidla - čistý register trestov - platné psychotesty (pomoc s vybavením) - poriadok vozidla - každý pondelok umyté vozidlo Osobnostné predpoklady a zručnosti: - samostatnosť - ochota spolupracovať - flexibilnosť - schopnosť orientácie, komunikácie so zákazníkmi a prispôsobenia sa Ponúkame: - prácu v stabilnej spoločnosti - prácu v mladom, dynamickom a vo veľmi dobrom kolektíve, ktorý je ochotný si navzájom pomôcť - pridelené jedno vozidlo - firemné oblečenie pod značkou DPD - bonusy za každý odrobený mesiac v rámci trasy + iné benefity Stručný popis: Firma zaoberajúca sa balíkovou divíziou o hmotnosti do 30kg, ako jedna z najsilnejších kuriérskych spoločností. Práca kuriéra je niekedy o fyzickej aj psychickej záťaži, o zodpovednsoti (zverený majetok), niekedy i robiť nad rámec svojich povinností. Ak máš záujem každý deň spoznávať nových ľudí, vzdelávať sa v rámci doručovania, prijímať nové výzvy a napĺňať potreby zákazníkov i zamestnávateľa, si vítaný. Pre viac info, prípadne o zaslanie životopisu nás kontaktujte na: + 236, muchy.ladislav@ + 543
Kuriér DPD do 3,5t Prešov okolie.
PONUKA PRÁCE KURIÉR DPD Príjmeme vodiča - kuriéra na dodávku do 3.5 t. na rozvoz a zvoz kusových zásielok v medzinárodnej spoločnosti DPD. Vyžaduje sa: - čistý register trestov - samostatnosť - zodpovednosť - schopnosť orientácie - ochota spolupracovať - flexibilita - komunikatívnosť - vodičský preukaz sk.B - prax v obore veľkým plusom - fyzická zdatnosť Náplň práce: - triedenie balíkov podľa smeru - naloženie balíkov do dodávky - doručovanie balíkov, kontaktovanie zákazníkov a dohodnutie doručenia - práca s hotovosťou/dobierkami - práca so skenerom/terminálom - zvoz balíkov - vyloženie zvezených balíkov Ak si z okolia Prešova a chcel by si si vyskúšať prácu kuriéra máš tu možnosť pracovať s nami. Vybavenie ako skener,terminál, dodávku,oblečenie ti zaobstaráme. Systém v doručovaní ťa zaučíme MY... Pracovná doba pondelok - piatok, víkendy voľné. Pracovný čas od 6:00 cca do 16:00 (závisí to od šikovnosti kuriéra) Plat: ‪1000 - 1500‬ netto (záleží podľa počtu rozvezených stopov).Práca je na živnosť. Nástup možný ihneď.
Kuriér dodávky s vodičákom B pre DPD
Dopravná firma v Košiciach prijme do svojho kolektívu vodiča s vodičákom skupiny B na rozvoz a zvoz zásielok pre spoločnosť DPD. » Pracuješ len PO-PIA, víkendy a sviatky máš voľné » Jazdíš na pridelenej dodávke IVECO DAILY » Vozíš tovar v rámci KE. » Dennú mzdu dostaneš podľa balíkov (900-1200 eur v čistom mesačne) » V priemere máš cca 15 stôp denne » Jedná sa o objemového kuriéra t.j. že na 1 stope vyložíš viacero balíkov » Prácu začínaš v KE pri letisku (tam máme depo) » Pracovná doba ti začína od 6.00 » Vhodné pre uchádzača s bydliskom v Košiciach Pracovná doba sa skladá z dvoch častí. Ranný rozvoz (6.00- cca 12 hod.) a poobedný zvoz (15.00-17.00hod.) Cez obed je vhodné ísť napr. domov a preto hľadáme záujemcu z Košíc Prax nie je nutnosťou ale je samozrejme vítaná. Všetko ťa vieme zaškoliť/naučiť. Bonusom pre nás by bolo a boli by sme radi ak by si bol kolektívny a mal príjemné vystupovanie voči ľuďom a taktiež zodpovednosť a bezúhonnosť keďže pracuješ aj s dobierkami. Nebolo by tiež na škodu keby si mal chuť pracovať ;-) Ak sme ťa zaujali a chceš s nami pracovať pošli nám životopis na email : personalne.kurier@ A AK NÁS ZAUJMEŠ tiež tak sa ti čo najskôr ozveme.
Vodič autobusu zmluvná doprava
Hľadáme vodiča autobusu na linku Puchov - Ilava praca sa vykonáva 3 krát za deň. Praca je na TPP Práca je vhodná aj pre dôchodcu. Lokalita Puchov okolie. Prístupná je aj kantína pre vodičov. Voľné pozície aj Dubnica nad Váhom,Ilava, Valaská Belá okolie
KURIER DPD
Hľadáme kuriéra na doručovanie zásielok pre spoločnosť DPD SK na pobočke vo Zvolene. Hlavné výhody: - stála práca - ohodnotenie podľa výkonu práce - finančné bonusy pri splnení podmienok pri doručovaní. - doručovanie len v pracovné dni (víkendy a sviatky voľné) - uprednostňujem prácu na živnosť. - mesačný zárobok na pridelenej trase od 1.000€ do 1.300€ mzda sa odvíja samozrejme od šikovnosti kuriera. Podmienky: - nutnosť vlastnej dopravy do ZV na depo každé ráno na 5:30 v okolí do 20km možnosť používať služobné vozidlo. - čistý register trestov. - skúsenosti s kuriérskou prácou alebo jazdením na dodávke sú veľkým plusom a výhodou. Viac informácii telefonicky alebo emailom.
kuriér DPD
Ponuka práce kuriéra pre spoločnosť DPD,sklad sa nachádza v Bratislave-Avion, oblasť doručovania mesto Pezinok, denne 80-90 adries, víkendy a sviatky voľné, cena za adresu 0,80€.Práca je na živnosť mesačná faktúra cca 1200-1800€ podľa šikovnosti.