inzercia, predaj, predám, bazár

Dračie karty

Kategória: Ezoterika

Rozbalené dracie karty. Karty aj kniha ešte stále voňajú novotou.
Nevhodný darček.
Karty na tému osobný rozvoj a motivácia.
Recenzia:
Dračie karty
Podobné inzeráty
Tarot, Lenormand, Cigánske karty
Predám tarotové karty v dobrom stave. Ceny sú bez poštovného, na tom sa dohodneme podľa spôsobu doručenia. 1. Ciro Marchetti - Zlatý tarot - 10€ 2. Michelle A. Motuzas - Šamanské léčení - 10€ 3. Linda Goodman - Hvězdné karty - 7€ 4. kniha Tarot v praxi - 3€ 5. Líviine malé cigánske karty+kniha - 7€ 6. Karty Lenormand+kniha - 7€ 7. kniha Tarot základy a výklady - 3€ 8. Cigánske karty+brožúrka - 3€ 9. Marseilský tarot - 3€ V prípade záujmu mi, prosím, napíšte na email. Ďakujem.
Ciganske karty a Tarot
Veštenie a vykladanie kariet je moja dlhoročná záľuba. Vykladam ciganske karty a tarot. Pracujem cez email. Pomocou kariet a intuicie vam zodpoviem otázky na vzťahy, peniaze aj zdravie. Vestim aj budúcnosť tak sa pozriem čo vám vchádza do života. kartystastia@ Ciganske karty - 10€ Vestime konkrétne otázky aby ste mali jasno v téme. Má ma rád? Aký má so mnou zámer? Prečo mi je zle, kde je problém? Čo mam robiť aby sa mi darilo? Tarot - 10€ Nam ukáže ako partner prežíva to či ono. Ukáže čo sa partnerovi viacej páči. Tarot nam ukáže ktorym smerom sa vydať. Pomôže ujasniť si myšlienky, alebo ukáže stav veci ktoré vás zaujímajú. Napíšte mi a spolu najdeme cestu k spokojnosti. Chcem aby sa vam vyklad páčil, aby bol pre vas prínosom. Odpovedam pomerne rychlo. kartystastia@ Informácie k vestbe: poslite mi len nevyhnutné udaje k výkladu kariet. Krstne meno, foto a otazky ktore sa pytate. Ine typy služieb ako očista aury alebo harmonizácia/liečenie čakier len po dohode. Nebojte sa mi napísať, vykladam karty dlhodobo.Tarot ale aj tie ciganske ukazuju nase zivoty. Uskalia, lasky a dojmy ktorymi sme obklopeni. Vyklad kariet vam obcas ukaze to co ste vedeli len vam to potvrdi a ukáže čosi viac. Mnohym ludom pomohlo vidiet ze nieco co citia ma realny zaklad. Ked citis toto bude super a mne z balicka pada karta šťastie asi to nebude len tak :). Plati to aj opačne, karty vedia upozorniť že sa treba niečomu alebo niekomu vyhnúť. Dobry vyklad len pomoze a poradi. Teším sa na vas kartystastia@
TAROTOVÉ KARTY - TAROT - Vykladacie karty
Nové TAROTOVÉ KARTY ART DECO renomované autorky VĚDMY MARIE - 79 karet v balíčku + návod. Každá karta obsahuje významový popis, napomáhající jejímu výkladu. Karty byly zařazeny do knihy LEXIKON ČESKÉHO TAROTU 1919-2019, mapující nejvýznamnější tarotové sady a jejich autory za posledních 100 let. Doručení poštou z ČR, při platbě předem na účet v ČR za poštovné 10,- eur. KONTAKTOVAT prosím emailem přes formulár.
RUNY - RUNOVÉ KARTY - Vykladacie karty
Nové vykladacie RUNOVÉ karty renomované autorky VĚDMY MARIE + návod. Balíček obsahuje karty s jednotlivými runami a NAVÍC je POSÍLEN zvláštními kartami s tzv. SVÁZANÝMI RUNAMI, kdy karta obsahuje několik run dohromady a posiluje energetickou a výpovědní hodnotu výkladu. Každá karta obsahuje významový popis, napomáhající jejímu výkladu. Doručení poštou z ČR, při platbě předem na účet do ČR za poštovné 10,- eur. KONTAKTOVAT prosím emailem přes formulár.
RUNY - KVETINOVE RUNY - Vykladacie karty
RUNOVÉ KARTY renomované autorky VĚDMY MARIE + návod. Balíček obsahuje karty s jednotlivými runami a NAVÍC je POSÍLEN zvláštními kartami s tzv. SVÁZANÝMI RUNAMI, kdy karta obsahuje několik run dohromady a posiluje energetickou a výpovědní hodnotu výkladu. Každá karta obsahuje významový popis, napomáhající jejímu výkladu. Karty jsou vhodné jak pro začátečníky, kterým popis napomáhá k rychlejší orientaci ve výkladu, tak pro pokročilé a profesionální uživatele, kterým originální grafika karet obohatí jejich výklad. Doručení poštou z ČR, při platbě předem na účet v ČR za 9,-euro.
kniha a karty
Predám Rudyho set karty a knihu Stretnutia s duchovným svetom /125 strán/ . Pôvodná cena bola 35 eur. Karty sú vo forme odkazov v spodnej časti karty