inzercia, predaj, predám, bazár

Drevená dráha pre vláčiky a autíčka

Kategória: Hračky

Predám veľkú dracikovu dráhu,ktorá obsahuje:
*32 kusov prostriedkov ( auticka, vlaciky vlaciky Thomas train a 3x elektrický vláčik) Všetky sú spojitelne magnetom.
*10 mostov
*Garáž pre autá s výťahom
*Zastávka pre vláčik
*Depo pre vláčiky
*Priechody
*Stromceky, zvieratká, postavičky,dopravné značky,obrázky lesa a domov
*Viac ako 100kusov koľajníc, spojok,nadjazdov, rozbociek

Všetko pekne, bez poškodenia a plne funkčné. Osobný odber Bratislava alebo pošlem poštou(+ poštovné) po platbe vopred
Drevená dráha pre vláčiky a autíčka
Podobné inzeráty
Svietiaca autodráha - TIP NA DARČEK
Svietiaca autodráha 220 ks - posledný kus Umožnite vášmu dieťaťu vyjadriť svoju kreativitu s Magic Tracks, úžasnou neónovou pretekárskou dráhou, ktorá sa dá ohýbať a otáčať a navyše svieti v tme! Táto jedinečná pretekárska dráha s dĺžkou 3,1 m je vyrobená z flexibilných dielov, ktoré sa dajú jednoducho pospájať do akejkoľvek farebnej kombinácie a umožňujú meniť dizajn dráhy do akéhokoľvek tvaru alebo vzoru. Po postavení pretekárskej dráhy je čas na preteky! V základnej sade Magic Tracks sa nachádza autíčko poháňané batériou, ktoré bude uháňať po pretekárskej dráhe ako skutočný šampión. Autíčko je vyrobené z priesvitného materiálu a je vybavené LED svetlami, takže počas jazdy vytvára naozajstnú svetelnú šou. Súprava Magic Tracks vám ponúka hodiny a hodiny zábavy a rôzne kombinácie farieb a tvarov dráhy. Možnosti sú nekonečné! Autodráhu možno spojiť s našou autodráhou 80 dielikov a 165 dielikov.  Podrobnosti: Rozmery autíčka: dĺžka 8,3 cm x výška 4,6 cm x šírka 4,3 cm Dĺžka autodráhy: 3,1 m Rozmery segmentu: 6,1 x 2,1 cm Farba autodráhy: jednotlivé diely sú zelené, modré, žlté a oranžové Materiál autíčka: plast Materiál autodráhy: plast Napájanie autíčka: 1x AA batéria (nie je súčasťou balenia) Zapínanie autíčka pomocou tlačidla ON / OFF Farba autíčka : červeno-hnedé Nevhodné pre deti do 3 rokov! Diely sa navzájom spájajú, za pár sekúnd postavíte pretekársku dráhu podľa vlastných predstáv. Pretekárska dráha Magic Tracks sa dá ohýbať, krútiť a otáčať v každom smere Ohnite dráhu do kruhu a sledujte, ako autíčko preteká vo vnútri 3 LED svetiel pretekárskeho autíčka osvetľuje dráhu počas jazdy Ozdobte svoje autíčko nálepkami, aby vyzeralo skutočne drsne (v súprave 1 hárok s nálepkami) Dráha sa dá zrolovať pre rýchle a jednoduché skladovanie
dráha pre vláčiky
Predám túto krásnu dráhu pre vláčiky s príslušenstvom. Dráha sa dá rôzne poskladať podľa fantázie. Sú k nej 3 kvalitné kovové vláčiky, ktoré sa dajú od seba aj oddeliť, prvému z nich (žltooranžový) sa dá otvárať krídlo z jednej aj z druhej strany. Biely vláčik je na koľajničkovú ovládačku, ide dopredu aj dozadu, vydáva množstvo rôznych zvukov a predné svetlá po stalčení tlačidla na ovládačke svietia. Celá dráha je maximálne zachovalá, bez poškodenia, všetko funkčné. Dohoda na cene možná
Špirálová dráha vláčik Tomáš (Thomas and Friends)
Špirálová dráha na kovové vláčiky Tomáš a priatelia. Dráha je úplne ako nová, použitá max. 2x. Dráha sa skladá z troch dielov, ktoré sa na seba postavia a pootočením sa k sebe pripevnia. Každý diel je otvárací a je možné dať dnu vláčiky. Ľahko prenosné vďaka rukoväti na viečku na každom diely.
Shell auticka BMW na slanu vodu + baterie + drahy
Predam Shell auticka BMW na slanu vodu + bateria + draha. Nove, nerozbalene, nepouzivane. K dispozicii: - 10x auticko BMW (kazdy druh 2x, cabrio a cervene M3 po 3x) - 10x bateria - 22x draha (moznost poskaldania mega trate podla obrazku na obale) Cena: - auticko 7,50 - bateria 5,00 - draha 5,00 Predaj iba v setoch: - 1x auticko + 1x bateria + 2/3x draha (spolu 22,50/27,50 EUR) - 2x auticko + 2x bateria + 4/5x draha (spolu+zlava: 41,-/46,- EUR)
Drevené detské vláčiky
Predám drevené detské hračky. Nové nepoužité zabalané. Drevené magnetické montesori ovocie - 5eur Vláčiky sada 12kusov - 15eur Vláčiky s kolajnicami - 25eur Kompatibilné thomas, brio, ikea. Vláčiky, vlaky, vlak, kolajnice, kolajničky, dráha.
Vlacikova dráha
Predám drevenú vlacikovu dráhu s bohatým príslušenstvom. Dráha obsahuje 160ks koľajníc( zaoblené koľajnice s napojením na mosty, dlhé a krátke rovné kolajnice, dlhé a krátke zaoblené koľajnice, výhybky, prejazdy), depo, požiarnu a policajnú stanicu, domček, zastávku, benzínku, rôzne mosty,letisko, lietadlo, loď, žeriav, značky, stromy a rôzne autíčka a vlaky s postavickami + komplet vlacikova dráha džungľa s funkčnými mostami so zvukami vodopádu a džungle a funkčným autickom na baterky. Ak má vaše dieťa rado vláčiky, táto dráha mu ponúka veľa možností, ako si dráhu poskladať a rozvíjať tak jeho kreativitu.