inzercia, predaj, predám, bazár

Drevená hracia skrinka - motívy ako na fotke

Kategória: Umelecké predmety

Queen, Happy Birthday, Merry Christmas, The Godfather,

Drevená hracia skrinka. Skrinka prehráva po zatočení kľučkou známu melódiu

Nepotrebujete žiadne batérie alebo pripojenie k elektrickej sieti, stačí iba váš ručný pohon.

Skvelý zberateľský predmet

vynikajúci darček pod vianočný stromček
Drevená hracia skrinka - motívy ako na fotke
Podobné inzeráty
Vianočný Kolotoč,hracia skrinka
Predám Vianočný kolotoč, hracia skrinka, pekný darček k vianociam alebo k sviatku, kúpený vo Švajčiarsku,málo používaný len vystavený vo vitríne ,cena 90€ s poštovným alebo osobný odber v Nitre, Zl. Moravciach
Krabica na vino/ fľašu alkohol k 50 narodeninam
Drevena Hracia skrinka na 50 jubileum 1x použitá Nová, zasuvacie dvierka Darčekové balenie na vino Pasuje aj na inu fľašu alkoholu
Hracia skrinka
Predám hraciu skrinku na šperky. Naťahuje sa kľúčikom. Iba osobný odber v Stupave.
Papyrus egypt - na obraz
Egyptské motívy. Dva kusy. Kráľovná Nefertiti, faraón s manželkou. Papyrus originál - s certifikátom. Nezarámované. stočené v ochrannej tube. Formát asi ako A2, na požiadanie vážnemu záujemcovi uvediem presné miery. Predávam oba kusy spolu.
Obrázky
Obrázky na stenu alebo ako dekoráciu rôzne motívy. Ručná práca na drevenom podklade. Rozmer obrázku 31cm x 17cm. Cena 6 €. Kontakt mailom. Pozri aj ine moje inzeráty.
Originál obraz Ľudovít Bránsky
Predám originál obraz krajinka cca. r. 1944 Ľudovít Bránsky (1918 - 1959) Narodil sa 24. 1. 1918 v Bošáci, zomrel 27. 5. 1959 v Mníchovej Lehote. 1931-39 študoval na gymnáziu v Trenčíne, od 1939 na SVŠT v Bratislave, odbor kreslenia a maľovania. Do 1956 pôsobil ako profesor kreslenia. Bol žiakom prof. G. Mallého, M. Benku, A. Struhára, J. Mudrocha, M. Schurmanna, J. Koniarka, V. Droppu a J. Kostku. V 1944-46 sa venoval najmä figurálnym námetom. V krajinárskej tvorbe vychádzal z impresionistického chápania krajiny českého maliara Přemysla Blažíka, spracovával najmä motívy z rodného kraja, Bošáckej doliny a kopaníc.