inzercia, predaj, predám, bazár

Drevená klietka pre morča alebo zajaca ARENA 100 PLUS

Kategória: Králiky

Predám jeden rok používanú drevenú klietku pre hlodavce - zajace alebo morské prasiatka. Popis: - Klietka Arena 100 plus od spoločnosti Ferplast v atraktívnom drevenom prevedení má na poschodí drevený domček a je určená pre králiky a iné hlodavce. Strieška domčeka s pántmi sa dá otvárať a do domčeka sa zvieratá dostanú po drevenom rebríku, ktorý je súčasťou balenia. Ferplast používa výhradne drevo pestované trvalo udržateľným spôsobom. Oceľové tyče s čiernym lakom vytvárajú pekný kontrast s neutrálnou farbou dreva. Klietka pre hlodavce Arena 100 plus má odnímateľné dno pre jednoduché čistenie a dodáva sa so všetkým potrebným príslušenstvom; s dávkovačom na seno, miskou na jedlo, fľašou na vodu a domčekom, ktorý sa dá používať aj ako plošina. Dodáva sa spolu so štyrmi kolieskami, aby ste ju mohli bez problémov premiestniť. Rozmery - 107 x 65 x 96 cm.
Drevená klietka pre morča alebo zajaca ARENA 100 PLUS
Podobné inzeráty
Predám klietku a vybavenie pre zajaca
Je nám to ľúto, no chceme posunúť ďalej a predať klietku + úplne nové doplnky pre zajaca (ešte s vysačkami) - klietka pre zajaca rozmery: 45cm - šírka 77cm - dĺžka 33cm - výška Klietka je bez väčších poškodení - akurát v jednom rohu je trošku zničený plast inak nič. Samozrejme klietku umyjem, vydezinfikujem ešte pred predajom. + Máme aj záchod do klietky - domček pre zajaca originál cena 18.99 - 2 drobné drevené hrkálky originál cena 6€ - nadoba na vodu originál cena 4€ - keramická miska 5€ - podstielka pre hlodavce do záchodu. Všetky veci sme kupovali v superzoo, nevieme ich vrátiť lebo sme zabudli zobrať bloček, klietka je už z druhej ruky no je takmer bez poškodení. V prípade záujmu pošlem viac foto. Celková cena za všetko: 70€
Ferplast Klietka Arena 80 pre králika
Predám klietku pre malé plemená králika alebo morčatá. Značka: Ferplast Klietka Arena 80 Rozmery: 82 x 52 x 45,5cm Cena: 70€ (pôvodná cena 110€) Stav: výborný (používaná rok), komponenty (domček) mierne opoužívané V prípade záujmu volať alebo sms.
Klietka pre zajaca, morča, morské prasa s príslušenstvom
Predám klietku, všetko čo vidíte na foto aj s príslušenstvom. Vhodná pre hlodavce, zajaca, morské prasa, morča, kraliky.. Cena za všetko,čo vidíte na foto. Osobný odber.
Klietka pre zajaca alebo morča
Klietka aj s napájačkou aj záchdíkom podlaha je kúsok poškodená od zajaca ale je to len chyba krási
Domček/Búdka pre zajaca/morča
Predám úplne nový nepoužívaný domček/búdku pre zajaca/morča.
Ferplast klietka 120cm sivá
V klietke boli chované dve morcata cca 1 rok, klietka je v top stave, viď foto. Klietka je vhodna pre zajaca králika zajka morča morčiatko ježka atď. 50€