inzercia, predaj, predám, bazár

Drevená Postieľka

Kategória: Ostatné

Predáme postieľku pre babätka a menšie detičky. Postieľka je drevená, polohovateľna do 3 polôh, od narodenia po 3-4r. Postieľka ma kokosovy matrac pribl.hrúbky 10cm, stojan na baldachyn, Baldachyn, mantinel. Nepoužívaná. Kompletná špecifikacia:
-efektným vlnitým tvarovaním bokov postieľky so zaguľateným ukončením
-je ekologická a bezpečná, vyrobená z kvalitného borovicového dreva v kombinácii s MDF materiálom, použitý lak s certifikátom zdravotnej nezávadnosti, vhodným pre deti
-s možnosťou odmontovania dlhej bočnice, miesto ktorej sa nasadí zábrana. Keď dieťatko podrastie umožňuje mu takto upravená varianta ľahšie a bezpečnejšie vycházať z postieľky.
- vyberateľné tri tyčky v strede postieľky, aby staršie dieťatko mohlo samé vyliesť z postieľky bez nebezpečenstva pádu
-dno postieľky je výškovo polohovateľné, 3 polohy:
1. poloha – pre najmenšie len ležiace dieťatko (horná poloha)
2. poloha – keď dieťatko sedí (stredná poloha)
3. poloha – keď dieťatko samostatne stojí (dolná poloha)
Celá postieľka sa vyznačuje stabilnou konštrukciou. V spodnej časti postieľky na nachádza šuflík, ktorý sa otvára pomocou praktických koľajničiek, nad šuflíkom je na dne postieľky umiestnený odnímateľný kryt, ktorý zabezpečuje, aby, nebolo vidno uložené veci a nesadal doň prach.Vnútorný rozmer postieľky: 120x60 cm, vonkajší rozmer: 124x66,5CM. Pôvodná cena 275eur.
Drevená Postieľka
Podobné inzeráty
Multifunkčná detská postieľka Brotish
Táto postieľka je ideálnou nočnou postieľkou pre vaše dieťa ktoré spi vedľa vás a udržuje vaše dieťa blízko vás na posteli s bezpečnostnými prackami. Postieľka sa bezpečne zaistí k posteli pomocou silných popruhov a nezanechá žiadnu medzeru. Detská postieľka Brotish je veľká a priestranná. Spodná časť môže byť použitá na hranie. Je pre deti od 0-3 rokov. Inštalácia je veľmi jednoduchá a potrebujete nato malo času. Nevyžaduje žiadne ďalšie nástroje na inštaláciu. Odnímateľná plachta detského matraca a odnímateľná bočná tkanina sa dajú ľahko vybrať a prať v práčke. Detská postieľka je vybavená nastavením výšky 5 úrovní, čo vám umožní nastaviť otvorený priestor dieťaťa v ktorejkoľvek výške a prispôsobeniu sa výške vašej posteli, či už je vyššia alebo nižšia. Detská postieľka je vybavená dodatočnou podložkou na výmenu plienok a ďalšími vreckami na udržanie vecí vášho dieťaťa v týchto vreckách. Detská postieľka môže byť použitá ako detská hojdacia posteľ. Môžete ľahko otvoriť tyčky nôh, aby táto postieľka bola ako hojdacia posteľ. Vek: 0-36m Rozmery: 126*70*76cm Najväčšia záťaž: 40kg Vrátane matraca! Tu si môžete pozrieť video:
Detská biela drevená postieľka 120x60
Detská biela drevená postielka Detská postieľka je vyrobená z vysoko kvalitného borovicového dreva s motívom Mackovia. Vyznačuje sa svojou odolnou a pevnou konštrukciou. Postieľka je lakovaná farbami bezpečnými pre deti. Detská postieľka má tri úrovne nastavenia dna. Rozmery: 124,3 x 87,5 x 65,3 cm Rozmery matraca: 120x60 Material: borovicový masív Farba: biela Motív: mackovia Postiela nebola nikdy používaná, 1x zložená a následne poskladaná!!!! K postieľke sú aj komplet skrutky!! Matrac je dodávaný k postieľke!! Nepoškodená, úplne ako nová!!!!
Cestovna postielka + matrac gratis
Predam kvalitnu minimalne pouzivanu cestovnu postielku s leziacou plochou 120x60 cm. Postielka je lahko skladatelna do rozmeru 78x21x20 cm, celkova hmotnost iba 8,6 kg, ma tri stabilne nohy a dve prakticke kolieska s brzdou na lahke premiestnovanie. Postielka aj matrac su minimalne pouzivane - ako nove. Kupene za 75€ + 30€ matrac. Viac info na:
Detské postieľky
Predám detské postieľky značky KINDERKRAFT Postieľky majú funkciu 3v1: prístelka, samostatná detská postieľka, cestovná postieľka. Nastavenie výšky v 5 úrovniach Rozmer postielok: výška 80cm, šírka 52,5cm, dĺžka 90cm Prvá postieľka je svetlo sivej farby. Druhá postieľka je tmavo sivá Cena je uvedená za kus.
Detská drevená postielka
Detská drevená postieľka s matracom , rošt - 3x poloha , bočnica - čelo 2 x - poloha , cena 30 eur , tel , dohoda ista
Elektricka hojdacia postielka/koliska
Predam elektricku hojdaciu postielku. Moznost menit intezitu hojdania (5 stupnov), cas hojdania (3 stupne), rozne druhy hudby na uspavanie. Postielka sa lahko sklada preto je mozne ju vyuzit aj na cestovanie. Balenie obsahuje prakticky cestovny vak, moskytiera proti hmyzu, dialkove ovladanie, kabel do elektriny, navod na pouzitie. Rozmery celej postielky: 106x62x80 (dxšxv), rozmer samotnej postielky: 82x50x30. Postielka bola vyuzivana pri jednom dietati, bez znamok opotrebenia.