inzercia, predaj, predám, bazár

Dreveny detsky meter na stenu

Kategória: Nábytok pre deti

Predam detsky dreveny meter na stenu v tvare palmy s posuvnym meradlom. Meter je do vysky 150 cm, ma drobne znamky pouzuvania.
Dreveny detsky meter na stenu
Podobné inzeráty
Drevený meter na stenu
Predám detský drevený meter. Výška 90 cm, šírka 28 cm. K metru na zaznačenie výšky patria 3 štipce. TOP stav, bez poškodení. Cena 15 € + poštovné.
Detský meter Spiderman
Predám detský meter na stenu Spiderman, drevený.
Detský koberec.
Koberec je v dobrom stave. Detský meter je darček ku kobercu. Rozmery koberca 170×120cm. Detský meter je drevený 160cm, má 2 otvory na šróby.
Detský drevený stolík Dorotka z masívu + stolička
Predám detský drevený stolík Dorotka z masívu (link na výrobcu nižšie) spolu s drevenou stoličkou po jednom dieťati. Pre deti od 3 do 7 rokov / výšky 135cm. Stol: výška 50cm, plocha na kreslenie 51x72cm Stolička: výška 28cm.
Predám detský meter na stenu
Predám ružový meter na stenu s možnosťou vloženia fotiek. Nepoškodený, nerozbalený, úplne nový. Okolie VK. Cena: 15€ + poštovné a balné. Volať po 17:00!
Predám detský meter na stenu
Predám ružový meter na stenu s možnosťou vloženia fotiek. Nepoškodený, nerozbalený, úplne nový. Na vrchu je trocha odlupnutý obal ale produkt je nepoškodený (Viditelné na 3. obrázku). Okolie VK. Cena: 15€ + poštovné a balné. Volať po 17:00!