inzercia, predaj, predám, bazár

Drevený starožitný luster

Kategória: Svietidlá, Lampy

Predám drevený, starožitný luster.
Luster bol kompletne rozobratý,vyčistený, staré vodiče boli vymenené za nové,
- 4 mosadzné objímky E27 s porcelánovým krúžkom
- možnosti svietenia 1+3
- dĺžka 82cm, šírka 57

Jedno z horných tienidiel je poškodené (viď. foto), ale vždy sa dá natočiť tak, aby to nebolo vidieť.
Drevený starožitný luster
Podobné inzeráty
Drevený starožitný luster
Predám drevený, starožitný luster. Luster bol kompletne rozobratý,vyčistený, staré vodiče boli vymenené za nové, - 4 mosadzné objímky E27 s porcelánovým krúžkom - možnosti svietenia 1+3 - dĺžka 82cm, šírka 57 Jedno z horných tienidiel je žiaľ poškodené (viď. foto), ale vždy sa dá natočiť tak, aby to nebolo vidieť.
Rustikálny 6 ramenný a Drevený retro luster.
Predám rustikálny 6 ramenný elektrický sviečkový luster. 2 obvody., 6 ramenný sviečkový luster na reťazi. Zachovalý, plne funkčný. Káblovaný na 2 nezávislé obvody, 3 + 3. Kompatibilný s LED žiarovkami. Mosadzné časti, medzikusy. Závesný. Výška 30 cm bez závesnej reťaze, priemer 50 cm. Luster nesie známky použitia. Všeobecne dobrý stav. Cena: 50 eur ......................................... Drevený retro luster, lampa, svietidlo. Rozmery 45 cm x 40 cm. Kompatibilné s LED žiarovkami. Cena: 20 eur. Platí do zmazania. Inzerát platí do zmazania.
Starožitný luster z javorového dreva
Ponúkam na predaj starožitný drevený luster: - javorové drevo, - štyri gule z opálového skla vo farbe champagne bez jediného oťuku, - na lustry sú nové, vymenené vodiče. - možnosť svietenia 1+3. Luster bol kompletne rozobratý, vyčistený,drevo ošetrené a vymenené vodiče. Rozmery: dĺžka 103cm širka 53cm V prípade potreby sa vrchná tyč dá skrátiť max. o 34cm a tým upraviť celkovú dĺžku lustra na 69cm. Obdobie: 1920-1940 Cena 180Eur. Posielam aj poštou precízne zabalené, alebo môžem doviezť po predošlej dohode.
Drevený luster
Predám drevený luster so železnym kovanim. Drevo je kartačované a následne opálené. Povrchová úprava je priesvitný lak. Luster má rozmery 105 na 105 CM. Obsahuje 8 objímok na veľké žiarovky. Luster je veľmi kvalitný a pevný.
Starožitný luster
Predám starožitný luster s drevenou konštrukciou. Luster bol kompletne rozobratý,vyčistený, staré vodiče boli vymenené za nové. - 4 pôvodné mosadzné objímky E27 s porcelánovým krúžkom - možnosti svietenia 1+3 - dĺžka 82cm, šírka 57 Jedno z horných tienidiel je žiaľ poškodené (viď. foto), ale vždy sa dá natočiť tak, aby to nebolo vidieť. Cena 180 Eur
Predám starožitný krištáľový luster Mária Terézia
Predám lacno pravý krišťáľový luster Mária Terézia z 30 rokov minulého storočia po rekonštrukcii elektrického rozvodu svetiel. Luster obsahuje 16 svetiel. Vhodný do vysokých reprezentačných priestorov. Samotný luster má rozmery výšku 110cm a šírku 105cm. S reťazou až po strop môže mať výšku až 2,4m.