inzercia, predaj, predám, bazár

Drezová batéria

Kategória: Kuchyne

Predám kuchynskú drezovú batériu s vyťahovacou sprchou.Matný,satinovaný povrch....NOVÁ...ORIGINÁL ZABALENÁ...
Drezová batéria
Podobné inzeráty
Drezová batéria Optima Sofie s otočným ramienkom chróm SO180
Drezová batéria Optima Sofie s otočným ramienkom chróm SO180 SIKO páková stojančeková drezová batéria s otočným ramienkom. V oblom dizajne. V chrómovom prevedení. Výška batérie je 34,8 cm. Ramienko je vo výške 23,5 cm. bateria bola len namontovana, ale nesadla nam. povodna cena 159eur, teraz 99eur
Drezová batéria Mexen čierna matná NOVA
Úplne nová drezova batéria. Nemontovana, iba zabalená v krabici. Dôvod predaja - kuchyňa sa nerealizovala. Doklad k dispozícii. Batéria je v záruke kupovana dňa 7.3.2022, cez e-shop Cena nová 80€.
Drezová batéria s vyťahovacou sprškou, 32257002
GROHE Eurodisc drezová batéria s vyťahovacou sprškou chróm 32257002. EAN . Batéria je originálne zabalený (viď foto). Zaslanie na dobierku je možné.
Blanco Daras-S so sprškou
Predám úplne novu nepoužitú vodovodnú batériu. Na batériu platí 2 roky záruka. Granitová drezová batéria Blanco Daras-S v prevedení biela. Batéria má vyťahovaciu koncovku a je 160 mm vysoká. Technické parametre 90 ° otočný odtok vody o 35 mm otvor keramické tesnenia flexibilné hadičky s dĺžkou 350 mm a 3/8'' maticou pre jednoduchú inštaláciu nylonom obalená spršková hadica sériovo vybavená so spätným ventilom, ktorý zabraňuje spätnému toku podľa EN 1717 Dodatočné parametre Značka: Blanco Materiál: Granit Výsuvná sprcha: Áno Výška batérie: 160 mm Otáčateľný odtok vody: 90 ° Obsah balenia drezová batéria pripájacie hadičky montážny balíček
Vodovodná drezová batéria
Drezová batéria značky D-DELUXE. Má otočný vývod o 360°. Batéria je nová, ešte v záruke (pošlem aj originál faktúru). Originál balenie. Pošlem to cez Packetu (Zasielkovňu) 3,30€, dobierka 1,30€ navyše.
Drezova bateria
Predam novu kuchynsku bateriu, zalozena bola cca 2 tyzdne. Dovod predaja, na nas drez ma kratke ramienko. Bb alebo KE