inzercia, predaj, predám, bazár

Drezúrne sedlo- Erreplus Dressage 18/37

Kategória: Kone - potreby

Ponúkam na predaj drezúrne sedlo poprednej talianskej značky Erreplus model Dressage. Jeho výhodou je hlboké posedlie a výrazné kolenné opierky.
Sedlo krásne podporuje správny sed jazdca a polohu nohy

-minimálne používané
-pravidelne čistené a ošetrované
-pravidelne kontrolované kvalifikovaným sedlárom
-vhodné pre širšie kone

Rozmery sedla
Komora- 37
Posedlie -18

Sedlo sa predáva nenastrojené
Možnosť vyskúšať oproti plnej cene

Pre viac info ma kontaktujte správou alebo
tel.:
mail: lettrichova.lucia@
Drezúrne sedlo- Erreplus Dressage 18/37
Podobné inzeráty
Predám sedlo Erreplus JD
Predám sedlo Erreplus JD. Sedlo je v top stave, pravidelne ošetrované. Ako nové. Používané cca rok. Veľmi pohodlne s menšími opierkami. - posedlie : 17 (hlboké) - komora : 32 - farba : tmavohnedá - s voľným plecom - predávané so strmeňovými remeňmi Erreplus (v cene) V prípade záujmu prosím píšte na číslo :)
Drezúrne sedlo Kent & Masters
Predám drezúrne sedlo anglickej značky Kent & Masters, kupované v UK. Posedlie 17, veľkosť komory 1 a 2. Komora je vymeniteľná ale je to veľmi, veľmi kvalitné sedlo. V sedle je aktuálne namontovaná 2ka. Pri predaji dostanete obe komory. Prípadne sa na internete dajú doobjednať ďalšie. Mne sedlo sedelo zatiaľ na všetky kone fantasticky. Vankúše sú na kvalitnej 100% britskej vlne. Celkovo je sedlo veľmi pohodlné, sedí sa v ňom ako v kresle a ku koňovi sa krásne prispôsobí. Kolenné opierky sú prispôsobiteľné na suchý zips. Remene sa dajú taktiež prispôsobiť na 3 druhy zapínania podbrušníku, prípadne výmena remeňov pri neskoršom pokazení je jednoduchá. Stačí si objednať nové z internetu a jednoducho ich vymeniť. Takže je to veľmi nenáročné sedlo na údržbu, tým chcem napísať, že zásah sedlára nie je potrebný. Sedlo je relatívne zánovné, bolo jazdené možno rok, ale ja ho už dlho nevyužívam. Sedlo predávam nastrojené - strmeňové remene 150cm + strmene Prestige, plastové, čierne + vymeniteľná vložka strmeňu (železná, gumenná). A k sedlu je aj Kentucky podbrušník v hnedej farbe (prírodný baran nebol nikdy použitý). Taktiež podbrušník bol na koni asi 6x. Dlžka 65 cm. Cena 1070€ Možné je sedlo kúpiť aj nenastrojené. Cena 850€ Dôvod predaja: Sedlo už nevyužijem. Je skvelé nepredávala by som ho, pohodlné a naozaj nie je potrebný zásah sedlára, takže veľmi ideálna kombinácia. Ale už sa drezúrnemu jazdeniu venovať viac nechcem a zbytočne mi stojí doma bez využitia. Možnosť sedlo vyskúšať v mojej prítomnosti alebo po dohode. Pri záujme ma prosím kontaktujte mailom alebo sms.
drezúrne sedlo
Predám drezúrne sedlo s vymeniteľnou komorou,momentálne široká, ale mám k nemu aj užšiu zelenú, málo používané ako nové. Sedlo predávam nenastrojené.
Predám drezúrne sedlo
Predám drezúrne sedlo značky Tekna. - A line dressage saddle smooth seat - komora 2(vymeniteľná) -posedlie 17,5(osobne mi skôr odpovedá 17) - krásne sedí aj koňom s vyšším kohútikom - syntetika ale kvalitou ma veľmi príjemne prekvapila krásne mäkké sedlo -sedlo používané,pravidelne ošetrované (drobné kozmetické vady, na prvý pohľad nevudno, ničomu nevadia) -mäkké, pekne drží sed -predávam holé prípadne so strmeň. remeňmi a strmeňmi. Cena 380€ Odpovedám všade
Predám drezúrne sedlo
Predám drezúrne sedlo značky Tekna. - A line dressage saddle smooth seat - komora 2(termo plast) -posedlie 17,5 - krásne sedí aj koňom s vyšším kohútikom - syntetika ale kvalitou ma veľmi príjemne prekvapila krásne mäkké sedlo -sedlo používané,pravidelne ošetrované (drobné kozmetické vady, na prvý pohľad nevidno, ničomu nevadia) -mäkké, pekne drží sed -predávam holé prípadne so strmeň. remeňmi a strmeňmi. Cena 350€ Odpovedám všade
Skokové sedlo Erreplus JF
Predám pohodlné skokove sedlo značky Erreplus JF sedlo je priamo z výroby používané necelých 9 mesiacov , takže skoro ako nové. Posedlie je 17" a komora 3 , má kolenné opierky na suchý zips a "voľné plece " ktoré umožňuje koňovi voľnejší pohyb lopatiek , preto je vhodné na rôzne typy koní. Dôvod predaja : kobyla zo sedla vyrástla Cena vyššia ( cena zodpovedá kvalite a stavu sedla) Viac info e-mailom alebo v sms správe.