inzercia, predaj, predám, bazár

Drobnosti zo svadby

Kategória: Svadobné šaty

Predám drobnosti, ktoré mi ostali po svadbe.

-2x kvetinová reťaz (cca 2,4m) + 4 mašle
-držiaky 10 ks
-spona do vlasov - nepoužitá
-pierka 21 ks
-väčšie pierka 2 ks
-náramok pre družičku 1 ks
-vreckové zrkadielko využité ako darček 25 ks
-organzové vrecúško 50 ks
-organzové vrecúško 9 ks
-drevený nápis ženích
-pokladnička
-menovky so zvončekom

Ceny sú na fotkách. K cene treba pripočítať poštovné. V prípade záujmu či viac info mi napíšte E-MAIL, číslo je vymyslené. Kuk ostatné inzeráty..
Drobnosti zo svadby
Podobné inzeráty
Drobnosti zo svadby
Predám drobnosti, ktoré mi ostali po svadbe. -2x kvetinová reťaz (cca 2,4m) + 4 mašle -držiaky 10 ks -spona do vlasov - nepoužitá -pierka 21 ks -väčšie pierka 2 ks -náramok pre družičku 1 ks -vreckové zrkadielko využité ako darček 25 ks -organzové vrecúško 50 ks -organzové vrecúško 9 ks -drevený nápis ženích -pokladnička -menovky so zvončekom Ceny sú na fotkách. K cene treba pripočítať poštovné. V prípade záujmu či viac info mi napíšte E-MAIL, číslo je vymyslené. Kuk ostatné inzeráty..
Drobnosti zo svadby
Predám drobnosti, ktoré mi ostali po svadbe. -držiaky 10 ks -spona do vlasov - nepoužitá -pierka 21 ks -väčšie pierka 2 ks -náramok pre družičku 1 ks -vreckové zrkadielko využité ako darček 25 ks -organzové vrecúško 50 ks -organzové vrecúško 9 ks -drevený nápis ženích -pokladnička -menovky so zvončekom Ceny sú na fotkách. K cene treba pripočítať poštovné. V prípade záujmu či viac info mi napíšte E-MAIL, číslo je vymyslené. Kuk ostatné inzeráty..
Čo zostalo zo svadby
Predám len raz použité veci z mojej svadby- fascinátor do vlasov a kvietok hrebienok 15€.
Predám svadobné šaty
Ahojte dievčatá. Predávam svoje vysnívané svadobné šaty šité na mieru. Síce s ťažkým srdcom, ale mne už budú v skrini visieť zbytočne. Boli oblečené len raz počas svadby, po svadbe boli vyčistené. Sedia na veľkosť 38 a na výšku 177 cm (bez opätkov), vhodné však budú aj pre nižšiu slečnu, ktorá si bude chcieť obuť topánky na opätkoch. Sukňa je šifónová, bez kruhu. Vrchnú časť tvorí čipka a vzadu je viazanie. Rukávky majú voľný balónový efekt. Šaty sú príjemné, ľahučké, padavé, neobmedzujú vás v pohybe, pri tanci, zvládla som v nich počas svadby dokonca aj chodiť na toaletu bez asistencie ???? Vďaka ľahučkej sukni a voľným rukávom sú vhodné na svadbu počas akéhokoľvek mesiaca v roku, nebude vám v nich ani chladno, ani horúco. Pôvodná cena za tieto šaty je 535 eur, ja ich ponúkam za 450. V prípade záujmu ma prosím, kontaktujte na mail: dasa.vargova7@ Preferujem osobný odber v KE.
Nádherná kvetinová stena na Vašu svadbu za super cenu
Ponukam na prenajom kvetinovu foto stenu z bielych ruzi vhodnu na svadby, promocie, oslavy,... Cena 120€ zahrna prenajom (v pripade svadby) na 3 dni. Vramci BA je cena dopravy zadarmo. Ostatne cena dohodou Kontakt už rezervované termíny 26-28.8 2-4.9 Ženích nevesta družička družičky obrad oltár flowerwall ruža biela ruža
Svadobné šaty
Ponúkam na predaj krásne na mieru šité svadobné šaty. Nadčasový model☝Oblečené LEN v deň svadby, inak sú profesionálne vyčistené a uskladnené. Konfekčná veľkosť je L/XL šité sú na výšku 170 sm samozrejme sa dajú skrátiť-upraviť) Komplet spolu so závojom a kruhom pod šaty. Šaty sa dajú obliecť aj BEZ kruhu. Naozaj dokonale sedia.Sú pohodlné, nikde nič netlačí, krajka neotláča, neškriabe. Sukňa je z kvalitneho hrubšieho atlasu, podšitá, hore je mäkký krajkový vŕšok šitý tak, že pod šaty nepotrebujete podprsenku, vzadu elegantné zapínanie na spôsob kortetu+ regulovateľná vlečka, bud si ju vypnete hore alebo necháte spustenú pre princeznovský look . Z jedného a druhého boku je ručne robená a kvalitná vidieka korálkami , v deň svadby ani jednu korálku som nestratila . Viac foto pošlem do spraví Svoje spraví posielajte na email alebo tel číslo olga.@ len správy alebo volať po 17:00 Na predajnej cene sa rada dohodnem. Pôvodná cena šiat bola 650€