inzercia, predaj, predám, bazár

drvič - šrotovník ovocia

Kategória: Potravinárske stroje

Predám novovyrobený nerezový drvič ovocia na 380V a 220v Drví jablká,hrušky, slivky marhule,čerešne,hrozno,.Vrece jabĺk urobí asi do dvoch min. Cena od 310eur.Plus 5eur kto by chcel aj s násypkou. Mám s motormi 0,75kw 1,5kw ale aj 2,2kw. Pošlem aj dobierkou. Poštovné 30 eur. Je možnosť si zakúpiť aj len nerezovú nádobu, rezný tanier a aj medzikus medzi motorom a tanirom Na mail môžem poslať video ako to pracuje.
drvič - šrotovník ovocia
Podobné inzeráty
Nerezový drvič ovocia
Predám nerezový drvič ovocia vhodný na spracovanie ovocia (ovocné šťavy, lekváre a marmelády, príprava kvasov pre pálenice). Pohon 3f s výkonom 0,75 kW. Výkon spracovania ovocia je 300 až 500 kg/ hod.
Drvič repy ovocia
Drvič repy ovocia domáca výroba, treba dokončiť alebo prerobiť ako šrotovník
Drvič repy ovocia
Drvič repy ovocia domáca výroba, treba dokončiť alebo prerobiť ako šrotovník na sms neodpovedám
Drvič repy ovocia
Drvič repy ovocia domáca výroba treba dokončiť alebo prerobiť ako šrotovnik...na sms neodpovedám
Šrotovník mlynček drvič na jablká elektrický na 220V
Poúkam na predaj, výkonný drvič na ovocie, jablká, hrušky na kvas. Zošrotuje aj veľké jablká, hrušky bez problémov na jedno zapnutie cca 50 - 100 kg jablk. Jednoduchá a rýchla obsluha a údržba, kedže drtič na ovocie je skonštruovaný z potravinárskeho plastu, nerezu a impregnovaného dreva. Otvor násypky 11x30cm Priemer noža: 16cm počet nožov 8 Váha:7kg Samotný šrotovník pasuje na sud na kvas 120L a ak je sud väčší je k mlyčeku doska s otvorm. Rozmer dosky, ktorú položíte na sud a do nej postavíte drtič tak, aby ste mleli ovocie na kvas priamo do suda, alebo na lis preš na jablká: 50x50cm Výkon: 1800W/2900ot. 220V Mlynček na jablká na kvas pošlem aj na dobierku. Na predaj je len samotný elektrický mlynček. Videoukážka je na youtobe:
drvič ovocia
Predám novovyrobený nerezový drvič ovocia na 380V a 220v Drví jablká,hrušky, slivky marhule,čerešne,hrozno,.Vrece jabĺk urobí do dvoch min. Cena od 310eur. Mám s motormi 0,75kw 1,5kw ale aj 2,2kw. Pošlem aj dobierkou. Poštovné 30 eur. Na mail môžem poslať video ako to pracuje.