inzercia, predaj, predám, bazár

Držiak na mobil CellularLine Handy Wing Pro (HANDYWINGPROK)

Kategória: HF Sady do auta

Predám rozbalený, ale nepoužitý gravitačný držiak na mobil do auta CellularLine Handy Wing Pro. Maximálna šírka telefónu môže byť 850 mm.
Cena je pevná. Kontaktujte ma cez telefón alebo využite emailový formulár nižšie.

INFO O PRODUKTE:
Upevnite si svoj telefón v aute bezpečne a stabilne. Kúpte si držiak CellularLine Handy Wing Pro, ktorý je určený pre upevnenie do mriežky ventilácie. Držiak je univerzálny, vhodný pre telefóny s rôznou hrúbkou a uhlopriečkou. Je vyrobený z odolného materiálu a má pogumované okraje, aby pri upevnení telefónu nedošlo k jeho poškodeniu.
Po upevnení doňho môžete telefón okamžite vložiť a rovnako ľahko ho následne uvoľniť. Počas jazdy tak môžete na displeji zobraziť navigáciu alebo rýchlo zistiť, kto vám práve volá.
Držiak na mobil CellularLine Handy Wing Pro (HANDYWINGPROK)
Podobné inzeráty
Bezdrôtové slúchadla AirPods Pro
Predám nové, ešte zabalené vo fólii bezdrôtové slúchadlá identické ako sú Apple Airpods Pro. Rozmery a váha presne ako originál. Majú platné sériové číslo, možnosť overenia. Slúchadlá majú nápis na zadnej strane presne ako orig. Top najlepšie spracovanie ! Na zariadeniach so systémom iOS je vyskakovacie okno pop-up, 3 ukazovatele stavu batérie, možnosť nastavenia slúchadiel. Top výhoda týchto slúchatiek je zvuk, ktorý je zabezpečený najnovším čipom, ktorý sa absolútne vyrovná napríklad airpods pro. Krásny čistý zvuk s výbornými basmi. Zabudnite na slabo hrajúce slúchadlá!! - Vzhľad je úplne rovnaký ako originál, bez jediného rozdielu. - Pri pripojení reaguje ako original Airpods pro , vyskočí pop UP WINDOW, to znamená, že sa pripojili slúchatká. - pri prvom pripojení aj návod ako používať( úplne to isté ako original airpods pro) - Pri pripojení napíše Airpods + názov Vášho zariadenia teda napríklad Milan Airpods (dá sa zmeniť v nastaveniach telefónu na hocijaký názov aký chcete- tak ako original airpods pro - Identická veľkosť s original airpods PRO - 5 hodin výdrž slúchatok+ v krabičke ďalšie hodiny navyše(tak ako original aipods pro) - hlasom ovladateľný assistent (SIRI) - Dá sa používať každé slúchatko zvlásť, netreba mať pripojené obidva - IN EAR SENZOR- to znamená, že automaticky detekuje, či sú slúchatká v uchu, ak ich dáte z uši von, prestanú hrať, keď ich vrátite do uší, začnú hrať znova. - GPS pozícia v aplikácií, môžte sledovať GPS POLOHU Vaších airpodov ( takisto ako môžte sledovať ostatné svoje zariadenia IPAD, Macbook) - Gestá také isté ako na original Airpods pro: a) stlačiť raz= play/pause - stlačiť dva krát= ďalšia pesnička - stlačiť tri krát= predošlá pesnička - stlačiť a držať= siri POSIELAM NEROZBALENÉ BALENIE VO FÓLIÍ !! Poštovné na dobierku +5€ viem poslať aj cez Zásielkovňu Obsah balenia: - AirPods Pro - Bezdrôtové nabíjacie puzdro - Silikónové koncovky do uší - USB-C kábel s konektorom Lightning Pre viac info píš email.
Griffin držiak nielen pre iPhone a iPod s handsfree
Predám držiak na smart telefón (iPhone aj iné) a iPod. Značka Griffin, nepoškodené, TOP stav, originálne a kompletné balenie. Obsah: montážny disk na plochu, prísavka na sklo s kĺbom pre držiak, predlžovacie rameno s kĺbom pre držiak, reguľovateľný držiak pre mobilný telefón alebo iPod, 2x doťahovací prstenec, audio kábel s mikrofónom (pre externé zapojenie do autorádia), používateľská príručka. Vhodné do auta aj pre iné priestory. Osobný odber alebo zaslanie.
Griffin držiak nielen pre iPhone, iPod a MP3 prehrávač
Predám držiak na smart telefón (iPhone aj iné), iPod alebo MP3 prehrávač. Značka Griffin, nepoškodené, výborný stav, originálne a kompletné balenie. Obsah: montážny disk na plochu, prísavka na sklo s kĺbom pre držiak, reguľovateľný držiak pre mobilný telefón alebo iPod, 1x doťahovací prstenec, používateľská príručka. Vhodné do auta aj pre iné priestory. Osobný odber alebo zaslanie.
Držiak na mobil do auta SWISSTEN
Predám držiak na mobil so auta zn.SWISSTEN.Uplne nové nepoužívané, viď neodlepena folia.Nepasuje na to co potrebujem.
predám handsfree držiak na mobil s bezkontaktným nabijanim
predám držiak 30 ks mechanicky a 30ks elektricky nový stojan na mobil do auta aj s nabijanim bezkontaktným cena 2€ ks pri odbere všetkého inak dohodou chyba gulička v zadu
Držiak na mobil do auta
Predám magnetický držiak na mobil do auta. Od kúpy ani raz použitý, takže ako nový. Pôvodná cena: 5.90