inzercia, predaj, predám, bazár

Držiak na stavív na 2 pozadia

Kategória: Statívy

Predám držiak na stavív na 2 pozadia v rolke.

Veľmi praktické riešenie na zavesenie papierového pozadie, polypropylenového alebo vinylu na statív. Alebo akéhokoľvek iného pozadie, ktoré je v rolke.

S reťazou môže byť pozadie rozvinuté na požadovanú dĺžku.

Tento držiak na je na 2x pozadie. Neobsahuje statívy ani samotné pozadie.

Držiak je ako nový.
Držiak na stavív na 2 pozadia
Podobné inzeráty
Držiaky na 2 pozadia (papier/textil/vinyl/polypropylén)
Predám držiak na stavív na 2 pozadia v rolke. Veľmi praktické riešenie na zavesenie papierového pozadie, polypropylenového alebo vinylu na statív. Alebo akéhokoľvek iného pozadie, ktoré je v rolke. S reťazou môže byť pozadie rozvinuté na požadovanú dĺžku. Tento držiak na je na 2x pozadie. Neobsahuje statívy ani samotné pozadie. Držiak je ako nový.
zariadenie ateliéru, jednotlivo aj komplet
Predám statívy na vonkajšie použitie Štúdiové statívy - trojnohé aj tyčové, tzv. AUTOPOLE, všetko značkové od 20,- euro za kus držiak\ pozadia, držiaky štúdiových reflektorov, softboxy, beaty dische a mnoho iných potrebných dielcov
GoPro MAGNETICKÁ rýchlospojka
Predám nový držiak, redukciu, rýchlospojku od značky ULANZI. Silne MAGNETICKÉ prevedenie uchytenia pre rýchlejšiu výmenu kamery z rôznych držiakov. Balenie obsahuje 1x držiak s uchytením pre akčné kamery, 1x držiak so závitovou vložkou, 1x proti kus kam sa upevní kamera. Vhodný pre športové kamery GoPro Hero, Osmo Action/Pocket, INSTA 360 a iné kamery. OBJEDNÁVAŤ môžete MAILOM alebo SMS. Balíčky odosielam v deň objednania Slovenskou POŠTOU, odoslanie na DOBIERKU (poštovné 3,50€) alebo pri platbe na ÚČET (poštovné 2,00€). Prezrite si aj zvyšnú ponuku príslušenstva pre akčné kamery, všetko sú to kvalitné veci za dobré ceny.
2x flexibilny tripod (oktopus)
oba tripody su nové 1. verzia flexibilny tripod - ohybna 360 stupnova hlava - drziak na telefon - vodovaha - drziak na fotoaparat v jednom dlzka 20cm cena 25€ 2. verzia flexibilny tripod (posledna foto) - dialkovy spustac - drziak na telefon a fotoaparat v jednom dlzka 20cm cena 18€ stativ
GoPro vylepšená MAGNETICKÁ rýchlospojka
Predám nový držiak, redukciu, rýchlospojku od značky ULANZI. Silne MAGNETICKÉ prevedenie uchytenia pre rýchlejšiu výmenu kamery z rôznych držiakov. Druhá vylepšená generácia aj s poistkou. Balenie obsahuje 2x držiak s uchytením pre akčné kamery, 1x držiak so závitovou vložkou, 1x proti kus kam sa upevní kamera. Vhodný pre športové kamery GoPro Hero, Osmo Action/Pocket, INSTA 360 a iné kamery. OBJEDNÁVAŤ môžete MAILOM alebo SMS. Balíčky odosielam v deň objednania Slovenskou POŠTOU, odoslanie na DOBIERKU (poštovné 3,50€) alebo pri platbe na ÚČET (poštovné 2,00€). Prezrite si aj zvyšnú ponuku príslušenstva pre akčné kamery, všetko sú to kvalitné veci za dobré ceny.