inzercia, predaj, predám, bazár

Duálna odsávačka mliečka Avent

Kategória: Kojenecké potreby

Použitá 1x, vysterelizovana .ako nová

•Jednoduché čistenie a zostavenie
•tichý pohon
•s funkciou pamäte
•nabíjateľná batéria
•displej pohonnej jednotky
•cestovná taška a puzdro
Duálna odsávačka mliečka Avent
Podobné inzeráty
Philips Avent Elektrická mateřského mléka Natural Ultra comf
Elektrická odsávačka mlieka Natural Ultra comfort,kvalitna a dômyselne navrhnuta elektronicka odsávačka s dojčenskou fľašou a ďalším bohatým príslušenstvom od popredného výrobcu Philips AVENT. S týmto praktickým prístrojom dosiahnete oveľa rýchlejšieho a pohodlnejšieho odsávanie. Určená je pre každodenné využitie v pohodlí domova. Samozrejmosťou je špeciálny dojčenská fľaša Natural s objemom až 125 ml, extra mäkký a dômyselne tvarovaný novorodenecký cumlík pre prirodzené prisatie, kryt hrdla, tesniace viečko, náhradné silikónová membrána, masážna vložka (štandardná veľkosť) aj vzorka jednorazových prsných vložiek.Charakteristika: Automatické odsávanie stlačením jedného tlačidla Tri špeciálne programy odsávanie aj jemný stimulačný režim Jemná, mäkká a hrejivá masážna vložka napomáha stimulovať tok mlieka Pri odsávaní môžete pohodlne sedieť a nemusíte sa predkláňať Kompaktný dizajn, veľmi nízka hmotnosť a ergonomický tvar pre ľahkú manipuláciu Napájanie z elektrickej siete alebo pomocou batérií 4 × AA (ktoré nie sú súčasťou balenia) Odsávačka AVENT Natural je určená pre každodenné využitie doma Kompatibilný s výrobkami Philips AVENTS dôrazom na vaše pohodlie a maximálnu prirodzenosť. Elektronická odsávačka AVENT disponuje tiež jemným stimulačným režimom. Automaticky sa aktivuje ihneď po zapnutí. Ďalej ponúka tri rôzne nastavenia odsávania, z ktorých si môžete vybrať rýchlosť, ktorá vám bude najlepšie vyhovovať. Ergonomický tvar s rukoväťou umožňuje komfortné držanie a jednoduchou kontrolou nad odsávaním mlieka. Poteší vás tiež veľmi jednoduché zostavenie a jednoduché odsávanie stlačením tlačidla. Použitie odsávačky Natural je možné so sieťovým adaptérom alebo batériami (4 × AA), čo oceníte najmä pri cestovaní.Jednoduché čistenie, naprostá bezpečnosť s Natural.Prednosťou odsávačky AVENT je tiež veľmi komfortné čistenie a údržba. Odsávačka sa skladá len z malého počtu častí, ktoré je možné po použití umyť napríklad v umývačke riadu. Odsávačka Natural je vyrobená z veľmi kvalitného a zdravotne nezávadného polypropylénu bez obsahu Bisphenol (0% BPA), preto je jej využívanie 100% bezpečné.Balenie obsahuje:1 × elektronickú odsávačku1 × PP fľaša Natural 125 ml1 × masážne vložku (štandardná veľkosť)1 × vzorka jednorazových prsných vložiek (1 × denné a 1 × nočný)1 × extra mäkký novorodenecký cumlík Natural1 × kryt hrdla1 × tesniace viečko1 × náhradný silikónovou membránu. Povodna cena nieco cez 100€, teraz cena 30€.Potrebujem sa toho zbavit preto tak nizka cena. Plne funkcne, min.pouzivane.
Odsávačka mlieka Philips Avent Ultra Comfort
Predám elektrickú odsávačku mlieka Philips Avent Ultra Comfort. Plne funkčná bez akýchkoľvek poškodení. K odsávačke ponúkam bohaté príslušenstvo: -10 ks stohovateľnych nádob s vrchnákmi na mlieko Avent -15 ks nových sáčkov na mlieko do mrazničky Avent -1 ks nová mala plastová fľaša Avent s dudlom -1ks veľká sklenená flasa Avent -2 ks nové dudle Avent Klasik -2 balenia nové prsné vložky Avent -8 ks nových, opakovateľne používateľných kapsičiek na príkrm TWISTSHAKE Osobný odber Klasov alebo posielam po úhrade na účet Packetou (3,3€). Pôvodná cena (len odsávačky) 139€
odsavacka mlieka Avent
odsavacka mliecka Avent ultra comfort v top stave bez poskodenia vratane 10ks poharikov na mlieko , pribalim 5ks sackov na mrazenie mliecka Avent
Philips AVENT Odsávačka materského mlieka elektronická sada
Predam Philips AVENT Odsávačka materského mlieka elektronická sada SCD395/21, par krat pouzita. Elektronická odsávačka mlieka v súprave na podporu dojčenia od Philips Avent je výborným pomocník pre mamičky počas obdobia dojčenia. Táto súprava obsahuje všetko potrebné pre odsávanie, skladovanie a kŕmenie. Samotná odsávačka je vybavená technológiou Natural Motion, ktorá kombináciou vákua a stimulácie bradaviek vytvorí rýchlejší tok mlieka. Navyše odsávať môžete vo vzpriamenej polohe, nie je potrebné sa predkláňať. Odsávačka sa ľahko zostaví, keďže obsahuje menej častí. Má 8 režimov stimulácie, ktoré prirodzene prejdú do režimu odsávania. Jednoducho si vyberiete zo 16 režimov odsávania ten najideálnejší práve pre vás a vďaka pamäťovým funkciám si uložíte vaše obľúbené nastavenie. Celý systém je uzavretý, čím je zabezpečené hygienické odsávanie. Poteší vás aj tichý chod motora. Krásne obdobie dojčenia potrebuje niekedy pomôcť, so súpravou pre odsávanie mlieka Philips Avent zvládnete excelentne všetky okamihy. Vždy používajte so sieťovým adaptérom.
Philips Avent ohrievac mliecka a detskej stravy
Predam par krat pouzity ohrievac mliecka a detskych prikrmov zn. Philips Avent. Povodna cena cca 40-50€. Rýchly a bezpečný spôsob pre ohrievanie mlieka a detskej stravy. Kompatibilný s fľašami Philips Avent a väčšinou ďalších bežne dostupných dojčenských fliaš. Pre bábätká je prirodzené piť teplé mliečko a ohrievač fliaš umožňuje ohriatie výživy vo fľaši rýchlym a pohodlným spôsobom. Ohreje fľašu do 3 minút(*) Rovnomerný ohrev - mlieko nepretržite cirkuluje počas zahrievania, takže sa rýchlo a rovnomerne zohreje bez horúcich miest. Jemné rozmrazovanie. Inteligentná regulácia teploty - mlieko požadovanej teploty jedným stlačením tlačidla, akonáhle dosiahne požadovanú teplotu, udržuje mlieko zohriate až hodinu. Kompatibilný s fľašami Philips Avent a väčšinou ďalších bežne dostupných dojčenských fliaš.
Elektricka odsavacka mliecka
Predam elektricku odsavacku mliecka Philips Avent s celym prislusenstvom ako je na foto, spolu s klobucikmi philips (iba rozbalene a vysterilizovane, nepouzivane, velkost M), vlozky do podprsenky na absorbovanie mliecka a cumliky iba vysterilizovane. Cena dohodou.