inzercia, predaj, predám, bazár

Dualsense cosmic red

Kategória: Herné zariadenia

Predám tento minimálne používaný dualsense ovládač na ps5
Dualsense cosmic red
Podobné inzeráty
Dualsense - GOW Ragnarok
Ponukám na predaj ovládač DualSense God of War: Ragnarök Limited Edition na PS5 / Počítač Značka: Sony Model: DualSense God of War: Ragnarök Limited Edition Stav: 10/10 - Nový zabalený Kompatibilita: PC, Playstation Balenie: Ovládač Zmocnite sa novej generácie hrania s bezdrôtovým ovládačom DualSense, ktorý prichádza s novým dizajnom kladúcim precíznosť hrania do Vašich rúk. Vyzbrojte sa na bitku o Ragnarök s týmto bezdrôtovým ovládačom DualSense z limitovanej edície. Inšpirovaný nórskym svetom Midgard s jedinečným dvojfarebným dizajnom chladnej modrej na ľadovej bielej, zdobený znakmi medveďa a vlka – predstavujúcimi Kratosa a Atrea. Stručné info: Ovládač predstavuje nové možnosti funkcie vibrovania, kde starú technológiu rumble nahrádza haptická odozva, vďaka ktorej môžu hráči cítiť pri hraní širšiu škálu odozvy pre ešte lepšie ponorenie sa do herného sveta. Ďalšou úpravou prešli tlačidlá R2 a L2, ktoré spoločnosť po novom nazýva adaptívne tlačidlá, čo prináša rôzne možnosti využitia pri úkonoch ako sú napríklad naťahovanie luku, streľba z rôznych zbraní, či jazda po meniacom sa teréne. Cena ovládaču ja nastavená trhu, keďže nie je dostupný ku dňu: 27.11.2022 Doprava: Pošta, zásielkovna, po dohode prinesiem v rámci okresu. Kontakt: LEN mailom alebo SMS, whatsapp, viber, iMessage, po vzájomnej dohode si vieme zavolať.
PREDAM DUALSENSE PS5 COSMIC RED
PREDAM DUALSENSE PS5 kupovany v alze aj so zarucnym a hrane bolo na nom ma dve hodiny. Kupovany cca pred dvomi mesiacmi.
Dualsense cosmic red
Predám tento minimálne používaný dualsense ovládač na ps5 kupovaný v júli 2021.
Nový PS5 Dualsense ovládač 24mes záruka
Predávam nový, nepoužívaný dualsense ovládač. Bol súčasťou balenia PS5 Digital, no nakoľko už ovládač mám, nepotrebujem druhý. Priložím aj kópiu faktúry, takže by mal byť v záruke do 02/2025.
PlayStation 5 DualSense Wireless Controller, midnight black
Predám tento DualSense v čiernej farbe v záruke ešte 1 rok! Mám blok aj faktúru. Zachádzalo sa s ním max. opatrne, je v perfektnom stave, nedriftuje, využívaný hlavne na PC pri hre Euro Truck Simulator 2. Chcem prejsť na Xbox gamepad, ten lepšie bezdrôtovo spolupracuje s hrou na PC, to je dôvod predaja. Najlepšie osobný odber, ale môžem aj poslať. € za poštovné požadujem vopred. Kontaktovať poprosím na mail, ďakujem.
PS5 Dualsense (God of War: Ragnarök Limited Edition)
Zdravím. Mam na predaj úplne nový nerozbalený PS5 Dualsense ovladač GOW: Ragnarök Limitovanú edíciu. Viem poslať aj na dobierku, no len v prípade platby za poštovné vopred na účet, inač osobný odber. Viem doviesť aj v okruhu 30KM vrámci MI okresu. V prípade zájmu píšte SMS/mail, ďakujem. FOTO ILUSTRAČNE