inzercia, predaj, predám, bazár

DUNAJSKÁ STREDA – 7-IZBOVÝ RODINNÝ DOM NA PREDAJ BLÍZKO K TE

Kategória: Domy

Ponúkame Vám na predaj 7 izbový rodinný dom v Dunajskej Streda v tesnej blízkosti Termálneho kúpaliska . Má dve podlažia a je celkom podpivničený. Zastavaná plocha je 124 m2 a má úžitkovú plochu spolu celkom 350 m2. Dom bol celkovo obnovený v roku 2011. V rámci obnovy boli menené okná na plastové , dostal novú strechu s novým odkvapovým systémom. Ďalej bol celkovo zateplený a dostal novú fasádu. Dom je napojený na verejný vodovod, kanalizáciu a plynovod.
Ako dvojpodlažný dom v blízkosti termálneho kúpaliska je vhodný s malou úpravou ako ubytovacia jednotka so samostatnými podlažiami.
Vo dvore sa nachádza budova s viacerými priestormi s celkovou plochou 160 m2. Budova má samostatný prípoj na verejný vodovod a plynovod. Vo dvore sa nachádzajú aj toalety, ktoré sú napojené na verejnú kanalizáciu. Ako samostatná budova je vhodná na rôzne použitie nezávisle od rodinného domu.

DOM
zastavaná plocha: 124 m2
zateplenie
strecha bola vymenená pred 10 rokov
plávajúca podlaha / PVC / dlažba
plastové okná a vchodové dvere
IS – plyn, elektrika, vodovod, kanalizácia

Po vstupe do domu sa dostaneme do predsiene, spojená chodbou. Z chodby je vstup do 3 izieb, do kuchyne so špajzou a do kúpeľne. Na konci chodby sú schody na poschodí, kde sa nachádzajú 4 izby a kúpeľňa.
Kúpeľňa bola kompletne rekonštruovaná, bola vytvorená sprcha a vaňa.
Vo dvore sa nachádza budova, čo je vhodná na podnikanie.

POZEMOK
oplotený
rovinatý
upravený dvor
výmera: 936 m2
IS – elektrina, plyn, vodovod, kanalizácia

OKOLIE
Okresné mesto Dunajská Streda ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, ako škôlky, základné a stredné školy, obchody, služby, obchodné centrá, reštaurácie, banky a všetko čo potrebujete. Rodinný dom je blízko, len na skok od Termálneho kúpaliska. Dom je vhodný aj pre tých, ktorí každodenne cestujú do práce do Bratislavy, lebo v blízkosti je spoj na cestu 63. Kúpa nehnuteľnosti môže byť aj dobrá investícia, nakoľko rodinný dom je vhodný aj na bývanie, aj na podnikanie.

Cena na vyžiadanie v RK

Ponúkame pre našich klientov v rámci našich služieb:
- Vypracovanie kúpno-predajných zmlúv a návrhu na vklad na kataster nehnuteľností
- Sprostredkovanie poskytnutia úverov
- Sprostredkovanie vypracovania znaleckých posudkov
- Poistenie nehnuteľností (aj k úverom), životné poistenie, poistenie majetku, poistenie vozidiel, poistenie zodpovednosti podnikateľa, cestovné poistenie, atď.

Zodpovedný prístup našich maklérov zaručuje spokojnosť našich klientov.
DUNAJSKÁ STREDA – 7-IZBOVÝ RODINNÝ DOM NA PREDAJ BLÍZKO K TE
Podobné inzeráty
NA PREDAJ: RODINNÝ DOM, DUNAJSKÁ STREDA - UL. ŠTEFÁNIKOVA
***NOVINKA*** REALITNÁ KANCELÁRIA RE/MAX ATTRACTIVE PONÚKA NA PREDAJ RODINNÝ DOM PRIAMO V CENTRE MESTA DUNAJSKÁ STREDA (ŠTEFÁNIKOVA ULICA). Ak hľadáte bývanie s blízkou občianskou vybavenosťou na dosah ruky priamo v centre Dunajskej Stredy, v tom prípade je tento rodinný dom určený práve pre Vás. Dom bol skolaudovaný v roku 1955 a rozprestiera sa na pozemku o rozlohe 728m2 s úžitkovou plochou 120m2. Na pozemku sa nachádza aj: - vedľajšia budova v rozmere 44m2(na letné bývanie - izba s kuchyňou a kúpeľňa s wc, umývadlom a sprchovacím kútom) - garáž v rozmere do 25m2 (postavená v roku 1990 - vedľajšia budova - sklad Dispozícia rodinného domu: - Vstupná hala - Kuchyňa - Špajza - Kúpeľňa (toaleta, umývadlo, sprchovací kút) - 2 samostanté izby - Obývacia izba (s krbom) - Zimná záhrada + izba (v zimnej záhrade je klimatizácia) Technické riešenie: - Plynové kúrenie (gamatky) - Na dome je vymenená strecha - Celková rekonštrukcia pôvodnej stavby prebehla do roku 2012 (vymenené vodovodné potrubie, elektrické rozvody) - Podlahy: plávajúce podlahy okrem kúpelne a toalety - Internet: optický kábel UPC - Režijné náklady do 250,- EUR/3-4 členná rodina - Parkovanie priamo pred domom aj pred garážou - Na dvore sa nachádza aj studňa na polievanie - Dom je napojený na mestskú vodu a kanalizáciu - Na dvore sa nachádza aj studňa na polievanie - Hnedé plastové okná s trojsklom, bezpečnostné dvere Poloha: Dunajská Streda - Bratislava /diaľnica R7/ 40min Dunajská Streda – Veľký Meder 20min Dunajská Streda – Šamorín 20min Pošta: 700 m Lekár, poliklinika: 800 m Nákupy: do 1-2 km Škola /stredná, základná/: 500m Materská škola: 400m Potraviny: 300-400m Prečo povedať ÁNO pre túto nehnuteľnosť: - široká škála investičných možností - možnosť podnikateľskej činnosti - exkluzívna lokalita - blízka občianska vybavenosť - táto nehnuteľnosť sa predáva s kompletným zariadením Inžinierske siete: elektrina, plyn, voda, vlastná studňa, kanalizácia, optický kábel a krb. Počet izieb: 4+kk (zimná záhrada) Zastavaná plocha: 120 m2 Ďalšie vybavenie: 1x krb v obývačke Pokiaľ hľadáte rodinný dom na okamžité bývanie, v tom prípade je táto ponuka určená práve pre Vás. Možnosť kúpy tohto domu je aj prostredníctvom HÚ s výhodným financovaním a to priamo v našej realitnej kancelárii. Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rada poskytnem na telefónnom čísle: alebo na E-maily: zuzana.kovalcsikova@ © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RE/MAX Attractive. FINANCOVANIE: Súčasťou našej kancelárie je hypotekárne centrum, kde vám kompletný servis zastreší naša hypotekárna špecialistka s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti financovania. Vybavenie hypotéky je možné u ná
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY
RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - [25.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 1 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 2 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 3 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 4 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 5 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 6 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 7 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 8 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 9 RODINNÝ DOM a POZEMOK 900 m2 DOLNÝ LOPAŠOV okres PIEŠŤANY - 10 REALITY PROGRES, s.r.o. PONÚKA vo výhradnom zastúpení klienta : 6 izbový rodinný dom na pozemku 900 m2 v obci DOLNÝ LOPAŠOV okres Piešťany. Dom bol skolaudovaný v roku 1991, zastavaná plocha 143 m2, loggia 8 m2 a 2 x garáž každá ma 20 m2 Na pozemku 900 m2 sa nachádza samostatne stojaci 6 izbový rodinný dom s obytnou pivnicou a možnosťou využitia ako dvojgeneračný dom. Na záhrade sa nachádza altánok s krbom, stromy, sklenník, drevárnička a samostatne postavená garáž. Dom nemá energetický certifikát, internet Telekom, kúrenie kotol a pec, plastové okná, podlahy dlažba a plávajúca a odpad je riešený žumpou. DISPOZÍCIA RODINNÉHO DOMU : obytná plocha 115 m2 + loggia 8 m2 a garáž 20 m2 vstupná chodba, priestranná obývacia izba s pecou prepojená s kuchyňou a jedálňou a výstupom na loggiu, spálňa, 2 x detská izba, kúpeľňa s vaňou a samostatné WC, garáž. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka, plynová varná doska, rúra, digestor a chladnička. V obývačke je šamotová pec. na prízemí - obytná plocha 115 m2 sa nachádza, kuchyňa, obývacia izba, spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC, technická časť- plynový kotol, bojler na ohrev vody a sporák, práčovňa, dielňa a garáž CENA DOMU : 175.000,- € + ZNALECKÝ POSUDOK Náklady spojené s bývaním sú 120,- € V obci Dolný Lopašov je základná škola po 4 ročník, škôlka, pošta, obecný úrad, potraviny, stavebniny. Piešťany sú vzdialené od obce 22 km a Trnava 27 km. V cene nehnuteľnosti sú už zahrnuté všetky poplatky, právny servis vyhotovenie kúpno predajných zmlúv a návrh na vklad do katastra, kolky, poplatok za overenie podpisov u notára. HYPO-PORADENSTVO k tomu súdno - znaleckým posudkom ZDARMA. Ak máte záujem o obhliadku, prípadne chcete vedieť viac informácií, neváhajte a kontaktujte ma 0911 78 08 07. BEZPLATNE v našej REALITY PROGRES, s.r.o. klientom radi poskytneme finančné poradenstvo a vybavenie financovania kúpy ich vybranej nehnuteľnosti (podmienkou nie je kúpa nehnuteľnosti v našej RK), poistenie nehnuteľnosti a domácnosti, životné a úrazové poistenie. Za výhodných finančných podmienok zabezpečíme súdno-znalecký posudok, geodetické práce a právne služby.
6 izbový rodinný dom pri termálnom kúpalisku, novosta…
rodinný dom, Jánosa Aranya, Dunajská Streda, Dunajská Streda - 6 izbový rodinný dom pri termálnom kúpalisku, novostavba, garáž, prístrešok, pozemok 920 m2! Počet izieb: 6.izbový Celková úžitková plocha m2: 208 Plocha obytnej časti m2: 208 Výmera pozemku m2: 920 Popis: Ponúkam na predaj krásny 6 izbový, dvojpodlažný rodinný dom v Dunajskej Strede. Rodinný dom sa nachádza pri termálnom kúpalisku a pritom kúsok od centra mesta na pozemku o výmere 920 m2. Dispozičné riešenie 1NP: Zádverie 4,50 m2, vstupná hala 7,80 m2, wc + kotoľňa 2,85 m2, špajza 1,90 m2 kuchyňa 17,50 m2, obývacia izba 55,80 m2, schodisko 4,70 m2, izba 16,70 m2 chodba 3,60 m2, kúpeľňa so sprchovacím kútom + toaleta 6,90 m2, izba 15,80 m2, terasa 20 m2 Dispozičné riešenie 2NP: Chodba 3,00 m2, kúpeľňa s vaňou + toaleta 8,70 m2, izba 12,90 m2, izba 12,80 m2 izba 11,90 m2. Rodinný dom je napojený na elektriku 220/380 V, kúrenie je plynové - plynový kotol -podlahové alebo na tuhé palivo nakoľko v obývačke sa nachádza keramický krb, voda je zásobovaná z mestského vodovodu a odvoz odpadových vôd je riešený kanalizáciou. Na polievanie v záhrade slúži studňa, ktorá je napojená na automatický zavlažovací systém. Rodinný dom bez podpivničenia je dvojpodlažný - druhé podlažie je podkrovné. Kolaudácia domu bola v roku 2016 a bola postavená z klasických materiálov: tehla 44 cm + zateplenie 5 cm Nobasilom. V zadnej časti pozemku je k dispozícii prístavba garáže a pred garážou veľká parkovacia plocha. Na pozemku sa nachádza prístrešok pre auto. Dobrá občianska vybavenosť, v blízkosti sa nachádza: škola, škôlka, potraviny, termálne kúpalisko, reštaurácia atď. V prípade záujmu kontaktujte ma prosím na tel.: - Otto Majer Zastavaná plocha m2: 160 Pozemok: Rovinatý Konštrukcia domu: Tehla Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Nie Skolaudovaný v roku: 2016 Inžinierske siete: Elektrina, Plyn, Kanalizácia, Verejný vodovod, Studňa Kúrenie: Plynové, Na tuhé palivo, Kombinované, Podlahové Počet nadzemných podlaží: 2 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Áno Vybavenie domu: Krb, Terasa Terasa: Áno Elektrický prúd: 220/380 V Spoločenské možnosti: Kúpalisko, Zimné športy, Divadlo, Kino, Cyklistické trasy, Tenisové kurty Možnosti využitia: Trvalé bývanie, Rekreácia, Sídlo firmy Typ strechy: Sedlová Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Ottó Majer o.majer@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Comfort Adresa: Bacsákova 16 929 01 Dunajská Streda Telefón:
4 izbový rodinný dom s garážou v slepej uličke, poze…
rodinný dom, Hájska, Dunajská Streda, Dunajská Streda - 4 izbový rodinný dom s garážou v slepej uličke, pozemok pekný, oplotený 887 m2 Popis: Ponúkam na predaj krásny 4 izbový rodinný dom s garážou v Dunajskej Strede. Rodinný dom typu bungalov sa nachádza v slepej uličke v blízkosti GARDEN TOWN na pozemku o výmere 887 m2. Dispozičné riešenie: Predsieň 5,35 m2, izba 13,70 m2, kuchyňa spojená s obývačkou a s výstupom na terasu 45,20 m2, izba 15,00 m2, spáľňa 15,30 m2, šatník 3,15 m2, kúpeľňa s vaňou a so sprchovacím kútom 7,30 m2, technická miestnosť s práčovňou 6,30 m2, chodba 8,20 m2, špajza 4,60 m2, samostatná toaleta 1,50 m2, garáž 21,50 m2, závetrie 5,85 m2, terasa 20,90 m2. Rodinný dom je napojený na elektriku 220/380 V, kúrenie je plynové - plynový kotol - vykurovacie telesá, alebo na tuhé palivo nakoľko v obývačke sa nachádza krb, voda je zásobovaná z mestského vodovodu a odvoz odpadových vôd je riešený kanalizáciou. Na polievanie v záhrade slúži studňa, ktorá je napojená na automatický zavlažovací systém. Rodinný dom bez podpivničenia je jednopodlažný. Kolaudácia domu bola v roku 2013 a bola postavená z klasických materiálov: tehla 30 cm + zateplenie 15 cm polystyrénom. V prednej časti pozemku sú okrasné rastliny + parkovacie miesto pre jedno auto + garáž, ktorá je spojená s rodinným domom. V zadnej časti pozemku je k dispozícii záhradný domček - sklad náradia. Pozemok je oplotený, zatrávnený a je v udržiavanom stave. V prípade záujmu kontaktujte ma prosím na tel.: - Otto Majer Počet izieb: 4.izbový Celková úžitková plocha m2: 193 Plocha obytnej časti m2: 126 Výmera pozemku m2: 887 Zastavaná plocha m2: 248 Pozemok: Rovinatý Konštrukcia domu: Tehla Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Nie Skolaudovaný v roku: 2013 Inžinierske siete: Elektrina, Plyn, Kanalizácia, Verejný vodovod, Studňa Kúrenie: Plynové, Na tuhé palivo, Kombinované Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Áno Alarm: Áno Vybavenie domu: Krb, Terasa Terasa: Áno Elektrický prúd: 220/380 V Spoločenské možnosti: Kúpalisko, Zimné športy, Divadlo, Kino, Cyklistické trasy Možnosti využitia: Trvalé bývanie, Sídlo firmy Typ strechy: Sedlová Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Ottó Majer o.majer@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Comfort Adresa: Bacsákova 16 929 01 Dunajská Streda Telefón:
ZNÍŽENÁ CENA Na predaj 4-izbový rodinný dom s garážou na pre
Typ: Rodinný dom Ulica: neuvedená Obec: Mad Ponúkame Vám na predaj 4-izbový rodinný dom s garážou na prekrásnym pozemkom v obci Mad. Rodinný dom bol skolaudovaný v roku 2004. Rodinný dom je v pôvodnom ale v peknom, zachovalom stave. Okná a vchodové dvere sú pôvodné drevené. Po dokončení podkrovia získate dvojgeneračný dom. DOM okr. Dunajská Streda – Mad zastavaná plocha: 142 m2 Postavený z tehál Skolaudovaný v roku 2004 priestranné izby drevené okná plávajúca podlaha / dlažba / PVC/ koberec plynové kúrenie nové /3 ročné/ radiátory 3 ročný plynový kotol a bojler kompletne podpivničený IS – plyn, elektrina, studňa, žumpa pri pozemku kanalizácia a mestská voda DISPOZÍCIA: predsieň, predsieň, kuchyňa, špajza, obývačka, 2 izby, samostatný WC, kúpeľňa, schodište Po vstupe do domu sa ocitneme v predsieni spojenou chodbou. Z predsiene je vstup doľava do kuchyne, z kuchyne je vstup do špajzy. Doľava je vstup do menšej izby a odtiaľ do obývačky. Tieto izby sú teraz spojené, ale dá sa vytvoriť dve nepriechodné izby. Na konci chodby sú dve izby a kúpeľňa s vaňou. Izby sú priestranné, svetlé, na podlahe je koberec. V kúpeľni sa zmestí vaňa, oddelene je aj toaleta. Z chodby je vstup na poschodie a do pivnice. Dom je kompletne podpivničený. V pivnici sa nachádza veľká garáž, technická izba a ďalšie tri izby, ktoré môžete využívať podľa svojich predstáv. K domu patrí prekrásny pozemok, kde máte dostatok miesta na grilovanie a oddýchnutie a aj na pestovanie zeleniny. NÁŠ NÁZOR Rodinný dom čaká na nového majiteľa, aby prerobil podľa svojich predstáv. Ponúka veľa možnosti využívania a prerobenia. Je vhodný pre veľké rodiny, po dokončení podkrovia získate dvojgeneračný dom. POZEMOK výmera: 614 m2 oplotený rovinatý parková úprava – prekrásne kríky, stromy, ovocné stromy parkovanie v garáži a parkovacie miesta pred domom OKOLIE Dom sa nachádza v tichej časti obci Mad. Obec Mad má výbornú polohu, lebo sa nachádza blízko hlavnej cesty 63, na ktorom ľahko sa dá dostať aj do Bratislavy, aj do Komárna a tiež aj do Maďarska. Obec je 5 kilometre od okresného mesta Dunajská Streda a 54 kilometrov od Bratislavy. Doprava je možná autobusom na všetky smery. Obec Mad ponúka základnú občiansku vybavenosť, je tu obecný úrad, škôlka, potraviny. V Dunajskej Strede nájdete všetko čo potrebujete školy, škôlky, pošty, obchody, služby, banky, reštaurácie, fitnes, atď. Tento skvelý rodinný dom môže byť Váš za 145.000 € už aj vrátane provízie a kvalitného servisu realitnej kancelárie A-W REAL. Pri platbe v hotovosti ďalšia dohoda možná! Oplatí sa to vidieť. Ochotne Vám dohodnem osobnú obhliadku rodinného domu. Teším sa na obhliadku s Vami. Ponúkame pre našich klientov v rámci našich služieb - Vypracovanie kúpno-predajných zmlúv a návrhu na vklad na kataster nehnuteľností - Sprostredkovanie poskytnutia úverov - Sprostredkovanie vypracovania znaleckých posudkov - Poistenie nehnuteľností (aj k úverom), životné p
Predaj, rodinný dom Kostolné Kračany, Amadeho Kračany - NOVO
Ponúkame na predaj samostatne stojaci, štvorizbový rodinný dom typu bungalov nachádzajúci sa vo vyhľadávanej tichej lokalite obce Kostolné Kračany, časť Amadeho Kračany, okres Dunajská Streda. Je postavený na rovinatom pozemku s celkovou výmerou 1800 m2, zastavaná plocha je 151 m2 vrátane príjemnej terasy a úžitková plocha je 129 m2. Pozemok je celý upravený. Záhradný architekt navrhol okrasnú záhradu, ktorá je celá zatrávnená, s kríkmi, so stromami a esteticky realizovaným exteriérovým ohniskom. Nechýba jazierko. DISPOZÍCIA NEHNUTEĽNOSTI: • chodba • kúpeľňa, sprcha, rohová vaňa a toaleta • kuchyňa s jedálenským stolom spojená s obývačkou a vstupom na terasu • tri samostatné izby, poskytujú dostatok súkromia. Rodinný dom má okná plastové, vchodové dvere bezpečnostné. Kuchynská linka bola vyrobená na mieru so vstavanými spotrebičmi, ako je elektrická rúra, indukčná varná doska, mikrovlnná rúra a umývačka riadu. Vykurovanie je podlahové elektrické v kombinácii s veľkokapacitným krbom, ktorý je schopný vykúriť celý dom. Na pozemku je vlastná studňa. Kanalizácia je riešená žumpou. Rodinný dom sa predáva zariadený a je voľný po dohode. Lokalita obce poskytuje základnú občiansku vybavenosť. Zariadený rodinný dom je pripravený na nasťahovanie Obec Amadeho Kračany leží len pár minút od komfortu mesta Dunajská Streda. Dunajská Streda leží v srdci Žitného ostrova, je najväčšou zásobárňou kvalitnej pitnej vody v Strednej Európe a obľúbeným turistickým cieľom regiónu. Navštevované sú najmä termálne kúpalisko Termálny park Dunajská Streda a vodné mlyny v blízkom okolí - Vodný mlyn v Dunajskom Klátove alebo Vodný mlyn v Tomášikove, Športový areál X-bionic® sphere v Šamoríne, Zoo Malkia Park v Orechovej Potôni. Realizácia úseku diaľnice R7/D4 zabezpečuje dobrú dostupnosť do Bratislavy (44km). Predajná cena je konečná, zahŕňa kompletné služby realitnej kancelárie HALO REALITY spojené s bezpečným prevodom nehnuteľnosti (vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie, poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností, doručenie podkladov na kataster, ako aj asistenciu pri odovzdávaní nehnuteľnosti). Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: DS-61280 Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, dôvera TISÍCOK PREDÁVAJÚCICH - nestrannosť pri prevode Vašej nehnuteľnosti - poradíme Vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - profesionálne obhliadky s pravidelne preškoľovanými profesionálnymi maklérmi - vo vybra