inzercia, predaj, predám, bazár

Duvilax 10kg - 19ks

Kategória: Stavebný materiál

Charakteristika

Na báze vodnej disperzie s charakteristickou vôňou.
Netoxický, nehorľavý, nevýbušný, hygienicky a zdravotne nezávadný;
Biologicky odbúrateľný;
Film disperzie je transparentný, elastický, mäkký a mierne lepivý;


Použitie

Duvilax® BD-20 je univerzálna disperzia so širokou možnosťou použitia. Je vhodné na výrobu interiérových náterových látok, kde plní funkciu disperzného spojiva a zabezpečuje odolnosť proti oteru. Zároveň sa používa ako plastifikačný a prevzdušňovacia prísada do murovacích mált, omietok, cementových poterov a iných stavebných zmesí v množstve do 5% na hmotnosť cementu, resp. vápna. Zlepšuje spracovateľnosť zmesi, zvyšuje pružnosť, priľnavosť, odolnosť proti nárazom, olejom a znižuje priepustnosť vody. Po zriedení v pomeru 1:4 je vhodná na penetráciu nadmerne nasiakavých podkladov pred lepením disperznými lepidlami, pred maľovaním v interiéroch a pred nanášaním disperzných stierok. Duvilax® BD-20 bez riedenia sa používa aj ako lepidlo na lepenie textilných tapiet a ako univerzálne disperzné lepidlo v papierenskom a polygrafickom priemysle. V textilnom priemysle má využitie na tuženie nití a textílií. Vo výrobe kobercov sa používa ako základná zložka zmesi pre rubovú úpravu.
Duvilax 10kg - 19ks
Podobné inzeráty
Duvilax 1kg / 5kg / 10kg
Duvilax L - 58 5 kg - 19,50 eur (11ks) Duvilax LS - 50 1 kg - 4 eur/ks ( 63ks) Duvilax BD - 20 10 kg - 32 eur/ks (19ks) Charakteristika Na báze vodnej disperzie s charakteristickou vôňou. Netoxický, nehorľavý, nevýbušný, hygienicky a zdravotne nezávadný; Biologicky odbúrateľný; Film disperzie je transparentný, elastický, mäkký a mierne lepivý; Použitie Duvilax® BD-20 je univerzálna disperzia so širokou možnosťou použitia. Je vhodné na výrobu interiérových náterových látok, kde plní funkciu disperzného spojiva a zabezpečuje odolnosť proti oteru. Zároveň sa používa ako plastifikačný a prevzdušňovacia prísada do murovacích mált, omietok, cementových poterov a iných stavebných zmesí v množstve do 5% na hmotnosť cementu, resp. vápna. Zlepšuje spracovateľnosť zmesi, zvyšuje pružnosť, priľnavosť, odolnosť proti nárazom, olejom a znižuje priepustnosť vody. Po zriedení v pomeru 1:4 je vhodná na penetráciu nadmerne nasiakavých podkladov pred lepením disperznými lepidlami, pred maľovaním v interiéroch a pred nanášaním disperzných stierok. Duvilax® BD-20 bez riedenia sa používa aj ako lepidlo na lepenie textilných tapiet a ako univerzálne disperzné lepidlo v papierenskom a polygrafickom priemysle. V textilnom priemysle má využitie na tuženie nití a textílií. Vo výrobe kobercov sa používa ako základná zložka zmesi pre rubovú úpravu.
Duvilax 1kg / 5kg / 10kg
Duvilax L - 58 5 kg - 19,50 eur (11ks) Duvilax LS - 50 1 kg - 4 eur/ks ( 63ks) Duvilax BD - 20 10 kg - 30 eur/ks (19ks) Charakteristika Na báze vodnej disperzie s charakteristickou vôňou. Netoxický, nehorľavý, nevýbušný, hygienicky a zdravotne nezávadný; Biologicky odbúrateľný; Film disperzie je transparentný, elastický, mäkký a mierne lepivý; Použitie Duvilax® BD-20 je univerzálna disperzia so širokou možnosťou použitia. Je vhodné na výrobu interiérových náterových látok, kde plní funkciu disperzného spojiva a zabezpečuje odolnosť proti oteru. Zároveň sa používa ako plastifikačný a prevzdušňovacia prísada do murovacích mált, omietok, cementových poterov a iných stavebných zmesí v množstve do 5% na hmotnosť cementu, resp. vápna. Zlepšuje spracovateľnosť zmesi, zvyšuje pružnosť, priľnavosť, odolnosť proti nárazom, olejom a znižuje priepustnosť vody. Po zriedení v pomeru 1:4 je vhodná na penetráciu nadmerne nasiakavých podkladov pred lepením disperznými lepidlami, pred maľovaním v interiéroch a pred nanášaním disperzných stierok. Duvilax® BD-20 bez riedenia sa používa aj ako lepidlo na lepenie textilných tapiet a ako univerzálne disperzné lepidlo v papierenskom a polygrafickom priemysle. V textilnom priemysle má využitie na tuženie nití a textílií. Vo výrobe kobercov sa používa ako základná zložka zmesi pre rubovú úpravu.
Duvilax 1kg / 5kg / 10kg
Duvilax LS - 50 1 kg - 4 eur/ks (60ks) Duvilax BD - 20 10 kg - 28 eur/ks (14ks) Duvilax L - 58 5 kg - 18 eur/ks (7ks) Mäkčená disperzia polyvinylacetátu, ktorá sa používa v stavebníctve ako plastifikačná a prevzdušňovacia prísada do mált, omietok, cementových poterov a iných stavebných zmesí v množstve do 5 % na hmotnosť cementu, resp. vápna. Zlepšuje spracovateľnosť zmesi, zvyšuje priľnavosť, pružnosť, konečnú pevnosť a znižuje priepustnosť vody. Pridáva sa do zmesi spoločne so zámesovou vodou. Používa sa na výrobu interiérových náterových látok, kde plní funkciu disperzného spojiva a zabezpečuje odolnosť proti oteru. Ako prísada do stavebných zmesí znižuje nasiakavosť a zlepšuje paropriepustnosť vodných pár a mechanickú odolnosť. Základný materiál: vodná disperzia polyvinylacetát. Zodpovedá EN 934-3: 2003, T.2 - plastifikačná a prevzdušňovacia prísada do murovacích mált.
Duvilax 10 kg
Predám duvilax BD 10kg. Duvilax® BD-20 je univerzálna disperzia so širokou možnosťou použitia. Je vhodné na výrobu interiérových náterových látok, kde plní funkciu disperzného spojiva a zabezpečuje odolnosť proti oteru. Zároveň sa používa ako plastifikačný a prevzdušňovacia prísada do murovacích mált, omietok, cementových poterov a iných stavebných zmesí v množstve do 5% na hmotnosť cementu, resp. vápna. Zlepšuje spracovateľnosť zmesi, zvyšuje pružnosť, priľnavosť, odolnosť proti nárazom, olejom a znižuje priepustnosť vody. 19 kusov
Duvilax L-58
Predám Duvilax L-58. Používa sa na lepenie textilných a PVC-podlahovín, linolea, marmolea, mramorovej dlažby, keramických a polystyrénových obkladov a podhľadov a podobne. Cena 1,9€/kg. Okrem toho predám aj Duvilax KA-4. Mob:.
Duvilax
Predam Duvilax 5 L vedierka