inzercia, predaj, predám, bazár

Dva domčeky na krásnom pozemku, Monok, Maďarsko

Kategória: Domy

NA PREDAJ RODINNÝ DOM V CENTRE OBCE MONOK

Podlahová plocha: 152 m2


DVA DOMČEKY NA PREDAJ V CENTRE MALEBNEJ OBCE S DVOMI VSTUPMI NA POZEMOK.
V Boršodsko-abovsko-zemplínskej župe, na hlavnej ulici obce MONOK, ponúkam na predaj rodinný dom v sedliackom štýle o podlahovej ploche 152,9 m2 a letnú kuchynku s podlahovou plochou 54,7 m2 na pozemku o výmere 1507 m2, postavené z kameňa, ktoré pozostávajú zo 4 izieb, dvoch kuchýň a kúpeľne.

Steny nehnuteľnosti sú maľované a keďže sú kamenné, dosahujú na niektorých miestach hrúbku až 80 cm. V kuchyni je stále funkčný samostatne stojaci komín. Po celej dĺžke domu vedie dlhá chodba.

Nehnuteľnosť je na rohu ulice a tým má dva vchody na pozemok. Na udržiavanom dvore sú dve veľké vstupné brány. K nehnuteľnosti prislúcha aj garáž.

Na dvore sú hospodárske budovy vhodné na chov zvierat alebo skladovanie. Súčasťou je aj krásna vínna pivnica.

VEĽMI VHODNÉ AKO VÍKENDOVÁ CHALUPA ALEBO AJ CELOROČNÉ BÝVANIE.

ZOZNAM IZIEB:
Chodba: 23,96 m2
Izba: 14,77 m2
Predná izba: 27,78 m2
Zadná izba: 27,78 m2
Kuchyňa: 12,28 m2
Kúpeľňa: 6,26 m2
Špajza: 6,78 m2
Zadná predsieň: 4,19 m2
Izba: 19,02 m2
Skladovacie priestory: 2,8 m2

Letná kuchyňa:
Predsieň: 4,11 m2
Skladovacie priestory: 7,84 m2
Kuchyňa: 10,71 m2
Izba: 18,95 m2

Základné parametre:
Mesto: 3905 Monok
Typ transakcie: Predaj
Typ nehnuteľnosti: Dom / Rodinný dom
Podlahová plocha: 152 m2
Počet izieb: 3 + ½
Rok výstavby: 1900
Možnosť nasťahovania: ihneď
Plocha pozemku: 1507 m2
Stav: Priemerný stav
Vnútorná výška: menej ako 3 metre
WC a kúpeľňa: V jednej miestnosti
Pohľad: Pohľad na ulicu, Pohľad do dvora
Orientácia: východ, západ
Parkovanie: 1 garáž
Extra: Nízke energie, Pivnica, Kachľová pec, Bez ťarchy
Dva domčeky na krásnom pozemku, Monok, Maďarsko
Podobné inzeráty
Dva domčeky na veľkom pozemku v obci Monok, Maďarsko
ŠIROKÝ POZEMOK S DVOMA OBYTNÝMI DOMAMI V JEDNEJ Z NAJKRAJŠÍCH ULÍC OBCE MONOK NA HLAVNEJ ULICI OBCE MONOK, V PEKNEJ LOKALITE PONÚKAM NA KÚPU RODINNÝ DOM ALEBO DOM NA REKREÁCIU S VEĽMI DOBRÝM VYBAVENÍM. V jednej z najkrajších ulíc obce MONOK v Boršodsko-abovsko-zemplínskej župe ponúkam na predaj dvojdielnu nehnuteľnosť s celkovou čistou obytnou plochou 79,99m2 na pozemku o rozlohe 1788m2, postavenú z kameňa a pokrytú pálenými škridlami, ktorú je možné rozšíriť o ďalších 18,48 m2. Hlavná budova pozostáva z troch izieb, svetlej chodby a kúpeľne, ale môže sa tu vytvoriť aj šatník. Letná kuchyňa je budova pozostávajúca zo zádveria, izby a kúpeľne. Tiež je postavená z kameňa, krytá pálenými škridlami, staticky bezchybná. V kúpeľni je sprchovací kút a vaňa. Okná a dvere nehnuteľnosti sú ešte pôvodné, drevené, fungujú dobre. Podlahové krytiny sú z mozaikových dlaždíc a prvá izba má parkety. Vykurovanie je elektrické v oboch častiach objektov a ak by sme zvolili vykurovanie na tuhé palivá, komíny sú funkčné a dobré. Pod letnou kuchyňou bola vybudovaná pivnica o rozlohe 20 m2, v ktorej je aj elektrina. Prístup do pivnice aj samotný priestor pivnice je tiež vo veľmi dobrom stave. V zadnej časti bola vybudovaná garáž, ktorá je momentálne využívaná ako sklad. Pozemok je takmer celý rovinatý a oplotený. Je tu viditeľná pravidelná starostlivosť, má pekný vzhľad. Zoznam izieb: Hlavná budova: chodba: 10,8 m2 izba: 16,82 m2 izba: 9,34 m2 špajza: 6,66 m2 izba: 16,83 m2 Letná kuchyňa: chodba: 3,88 m2 kúpeľňa: 3,04 m2 izba: 13,44 m2 celková plocha: 79,99 m2 časť domu, ktorá sa dá rozšíriť: 18,48 m2 pivnica: 20 m2 Základné parametre: Lokalita: Monok Typ transakcie: na predaj Typ nehnuteľnosti: Dom / Rodinný dom Čistá plocha: 80m2 Počet izieb: 2+1/2 Rok výstavby: 1965 Plocha pozemku: 1788m2 Stav: Užívaná Vykurovanie: Elektrické Výhľad: Na dvor, ulicu, panoramatický Parkovanie: vo dvore Orientácia: západ - východ Extra: Bez ťarchy, pivnica, nízka réžia
Dva domčeky na veľkom pozemku v obci Monok, Maďarsko
ŠIROKÝ POZEMOK S DVOMA OBYTNÝMI DOMAMI V JEDNEJ Z NAJKRAJŠÍCH ULÍC OBCE MONOK NA HLAVNEJ ULICI OBCE MONOK, V PEKNEJ LOKALITE PONÚKAM NA KÚPU RODINNÝ DOM ALEBO DOM NA REKREÁCIU S VEĽMI DOBRÝM VYBAVENÍM. V jednej z najkrajších ulíc obce MONOK v Boršodsko-abovsko-zemplínskej župe ponúkam na predaj dvojdielnu nehnuteľnosť s celkovou čistou obytnou plochou 79,99m2 na pozemku o rozlohe 1788m2, postavenú z kameňa a pokrytú pálenými škridlami, ktorú je možné rozšíriť o ďalších 18,48 m2. Hlavná budova pozostáva z troch izieb, svetlej chodby a komory, ale môže sa tu vytvoriť aj šatník, alebo chodba do vedľajšej garáže, ktorá je pristavaná k domu zo severnej strany. Tu by sa mohla vytvoriť chýbajúca kúpeľňa a WC. Oproti hlavnej budove je letná kuchyňa, ktorá pozostávajúca zo zádveria, izby a kúpeľne s WC. Tiež je postavená z kameňa, krytá pálenými škridlami, staticky bezchybná. V kúpeľni je ako sprchovací kút tak aj vaňa. Okná a dvere nehnuteľnosti sú ešte pôvodné, drevené, ale fungujú dobre. Podlahové krytiny sú z mozaikových dlaždíc a prvá izba má parkety. Vykurovanie zabezpečuje elektrická akumulačná pec v oboch častiach objektov a ak by sme zvolili vykurovanie na tuhé palivá, komíny sú funkčné a dobré. Pod letnou kuchyňou je vytvorená pivnica o rozlohe 20 m2, v ktorej je aj elektrina. Prístup do pivnice aj samotný priestor pivnice je tiež v dobrom stave. V zadnej časti dvora bola vybudovaná už spomínaná garáž, ktorá je momentálne využívaná ako sklad. Pozemok je takmer celý rovinatý a oplotený. Je tu viditeľná pravidelná starostlivosť, má pekný vzhľad. Zoznam izieb: Hlavná budova: chodba: 10,8 m2 izba: 16,82 m2 izba: 9,34 m2 špajza: 6,66 m2 izba: 16,83 m2 Letná kuchyňa: chodba: 3,88 m2 kúpeľňa: 3,04 m2 izba: 13,44 m2 celková plocha: 79,99 m2 časť domu, ktorá sa dá rozšíriť: 18,48 m2 pivnica: 20 m2 Základné parametre: Lokalita: Monok Typ transakcie: na predaj Typ nehnuteľnosti: Dom / Rodinný dom Čistá plocha: 80m2 Počet izieb: 2+1/2 Rok výstavby: 1965 Plocha pozemku: 1788m2 Stav: Užívaná Vykurovanie: Elektrické Výhľad: Na dvor, ulicu, panoramatický Parkovanie: vo dvore Orientácia: západ - východ Extra: Bez ťarchy, pivnica, nízka réžia
MAĎARSKO - MONOK POSCHODOVÝ RD V TOKAJSKEJ OBLASTI
MAĎARSKO - Monok. Ponúkame Vám na predaj dom v obci Monok, táto lokalita sa vyznačuje krásnou prírodou typickou pre tokajskú oblasť, v blízkosti vinárstva, hotely a reštaurácie. Obec Monok je vzdialená hodinu kľudnej jazdy od Košíc autom. Úžitková plocha nehnuteľnosti je 100m2, samotný pozemok má 1800m2. Na dvore je garáž cca 15 m2.  IS: elektrina, plyn, obecný vodovod, kanalizácia, kúrenie na plyn/drevo. Drevené okná s plastovými roletami. Predné vchodové dvere plastové. Strecha sedlová, strešná krytina - pálená škridla. Pozemok je ohraničený plotom. V zadnej časti pozemku sa nachádza veľká záhrada. Obec má dobrú občiansku vybavenosť - rôzne obchody, pošta.  Cena 49.000 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.
MAĎARSKO - MONOK POSCHODOVÝ RD V TOKAJSKEJ OBLASTI
MAĎARSKO - Monok. Ponúkame Vám na predaj dom v obci Monok, táto lokalita sa vyznačuje krásnou prírodou typickou pre tokajskú oblasť, v blízkosti vinárstva, hotely a reštaurácie. Obec Monok je vzdialená hodinu kľudnej jazdy od Košíc autom. Úžitková plocha nehnuteľnosti je 100m2, samotný pozemok má 1800m2. Na dvore je garáž cca 15 m2.  IS: elektrina, plyn, obecný vodovod, kanalizácia, kúrenie na plyn/drevo. Drevené okná s plastovými roletami. Predné vchodové dvere plastové. Strecha sedlová, strešná krytina - pálená škridla. Pozemok je ohraničený plotom. V zadnej časti pozemku sa nachádza veľká záhrada. Obec má dobrú občiansku vybavenosť - rôzne obchody, pošta.  Cena 48 990 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.
MAĎARSKO - MONOK POSCHODOVÝ RD V TOKAJSKEJ OBLASTI
MAĎARSKO - Monok. Ponúkame Vám na predaj dom v obci Monok, táto lokalita sa vyznačuje krásnou prírodou typickou pre tokajskú oblasť, v blízkosti vinárstva, hotely a reštaurácie. Obec Monok je vzdialená hodinu kľudnej jazdy od Košíc autom. Úžitková plocha nehnuteľnosti je 100m2, samotný pozemok má 1800m2. Na dvore je garáž cca 15 m2.  IS: elektrina, plyn, obecný vodovod, kanalizácia, kúrenie na plyn/drevo. Drevené okná s plastovými roletami. Predné vchodové dvere plastové. Strecha sedlová, strešná krytina - pálená škridla. Pozemok je ohraničený plotom. V zadnej časti pozemku sa nachádza veľká záhrada. Obec má dobrú občiansku vybavenosť - rôzne obchody, pošta.  Cena 44 999 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.
MAĎARSKO - MONOK PEKNÝ 3 IZBOVÝ RODINNÝ DOM S LETNOU KUCHYŇO
MAĎARSKO - Monok. Ponúkame Vám na predaj pekný 3 izbový rodinný dom, v tichom prostredí obce Monok. RD má 3 izby, kúpeľňu a WC. Dom je postavený z kameňa. Podlahová plocha domu je 130m2 na pozemku s celkovou rozlohou 1507m2. Na pozemku je veľká letná kuchyňa, ktorá má dve izby o výmere 70 m2. Za domom je hospodárska budova, dreváreň a veľká pivnica. Strecha je sedlová. Strešná krytina - eternit. Podlaha betónová. Okná a dvere sú drevené, pôvodné. IS: elektrina, obecný vodovod a kanalizácia, plyn. Dom je v pôvodnom stave vhodný na rekonštrukciu podľa predstáv nového majiteľa. Cena 38 000 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.